Резервните играчи- вдъхват ли надежда?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AmonRa
Контакти:

Re: Резервните играчи- вдъхват ли надежда?

Мнениеот AmonRa » 24 авг 2010 17:34

wilge написа:AmonRa, къде слагаш Иво Иванов във футболистите. За мен той е най- голямото разочарование. (Щъркела не го броя). Не виждаш ле, че нито знае къде да застане, нито кого да покрие, нито кога да скочи. Той просто не е научен. Прегледай записите на мачовете в които ни отбелязаха голове, че даже тези без гол в нашата врата, и ще видиш как стои като чуждо тяло в игрището. Смятам, че трябва да привикват юноши. Така ще се адаптират по- бързо, ще познават атмосферата по- добре и не на последно място- ще имат сини сърца. Просто Ясен и Гонзо трябва да погледнат по- сериозно в тези формации. Да им дадат срок на "надежди" три години. Ако не се наложат за този срок- има други след тях. И така докато се уцели подходящия човек. Преди години всички бяха от школата и Левски беше по- силен. Но излизаха за победа, а не за пари.

Ми,бате,два мача гледах на живо и останалите по телевизията и съм доволен от Иво :!: Много високи топки обира и играе на сигурно,без излишен риск.....естествено,че прави грешки,все пак не е световна класа,но определено е най-добрият ни централен защитник в момента ;) Особено срещу Калмар спечели поне 87% от единоборствата си........Милиев за мен е доста по-слаб играч :!:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 авг 2010 20:00

Казвам, че не е научен. Иначе сигурно има качества. Може би трябва да вземем треньор специално на защитниците, както по- рано имахме Ц. Цветанов. Защитата ни издиша. Не се работи правилно с тях.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
AmonRa
Контакти:

Мнениеот AmonRa » 25 авг 2010 20:34

За треньор на защитниците съм съгласен,че е хубаво да има....все пак наистина в юношеските години не се обръща достатъчно внимание на елементарни тактически похвати,специфични за защита,халфове и нападатели :shock:

Върни се в “Левски”