Serie "А" - сезон 2010/2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Сериа "А" - сезон 2010/2011

Мнениеот moonlight » 24 авг 2010 15:56

Tommi написа:Местата в зона ШЛ са ясни, не мисля, че ще има изненади. За зона ЛЕ ще се борят Фиорентина, Наполи, Сампдория, Лацио, Дженоа. Предполагам, че Чезена и Бреша няма да успеят да запазят мястото си в Серия А и за следващия сезон. Третият изпадащ най-вероятно ще е Киево :roll:

Чезена ще са много труден съперник. Поне според мен направиха много добра селекция и няма как да отпаднат.Виж за Бреша съм съгласен. Мисля си, че другите два отпадащи ще са Лече и Катания.За ШЛ Интер,Рома и Юве са сигурни. Имам съмнения за Милан в битката им с Фиорентина.
За ЛЕ съм съгласен със изключение на Дженоа. Не виждам как ще се изпреварят някои от останалите отбори 8-)

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 24 авг 2010 15:59

kokic1986 написа:
Canaries front написа:Ибрахимович е играч на Милан,новината е потвърдена от шефове на Милан. В петък ще бъде оповестено официално като за сега е ясно ,че Ибрахимович идва в Милан за 30 мил евро и Марко Бориело.

„Милан и Ибрахимович постигнаха разбирателство. Сделката на практика е приключена. Шведът ще получава по 6 милиона евро на сезон, а останалата част от заплатата му ще бъде допълнена от Барселона. Златан наистина е много щастлив да премине в Милан и да играе в Шампионската лига. Това е бил водещия мотив за него"

За какъв чеп им е на Барса Марко Бориело и от къде на къде ще плащат половината заплата на Ибрахимович при положение , че Милан платят трансферна сума за него и той е тяхна собственост ???

Трансфера на Бориело все още не е сигурен. Но за Ибрахимович наистина е така. Барса ще плаща част от заплатата му, колкото и странно да звучи. Бориело обаче в интервю пред SkySport24 на въпрос "Ще играеш ли в Барса другия сезон" , отговаря със "Кой знае". Пък и никоя от италианските медии не е потвърдила неговия трансфер, за разлика от този на Ибрахимович ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 авг 2010 16:14

moonlight написа:
Tommi написа:Местата в зона ШЛ са ясни, не мисля, че ще има изненади. За зона ЛЕ ще се борят Фиорентина, Наполи, Сампдория, Лацио, Дженоа. Предполагам, че Чезена и Бреша няма да успеят да запазят мястото си в Серия А и за следващия сезон. Третият изпадащ най-вероятно ще е Киево :roll:

Чезена ще са много труден съперник. Поне според мен направиха много добра селекция и няма как да отпаднат.Виж за Бреша съм съгласен. Мисля си, че другите два отпадащи ще са Лече и Катания.За ШЛ Интер,Рома и Юве са сигурни. Имам съмнения за Милан в битката им с Фиорентина.
За ЛЕ съм съгласен със изключение на Дженоа. Не виждам как ще се изпреварят някои от останалите отбори 8-)

Дженоа взеха няколко много качествени играчи и определено са сред фаворитите ми за ЛЕ. А Милан ги глася за Топ 3 (даже ми се иска да са шампиони :) ) и не би трябвало да имат проблеми с Фиорентина ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 авг 2010 16:19

Хавиер Ернесто Шевантон се завръща в Лече ! Договорът му е за 1 година 8-)

Един от конкурентите на Божинов отпътува по посока Наполи ;) Става въпрос за Кристиано Лукарели.
Последна промяна от Tommi на 24 авг 2010 16:26, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 24 авг 2010 16:25

Tommi написа:Дженоа взеха няколко много качествени играчи и определено са сред фаворитите ми за ЛЕ. А Милан ги глася за Топ 3 (даже ми се иска да са шампиони :) ) и не би трябвало да имат проблеми с Фиорентина ;)

Големият шанс на Милан е силната атака. Ако на нападателите им върви играта ще бъдат много труден опонент. Малко им куца обаче защитата и особено халфовата линия.Въпреки че там е един от любимите ми халфове- А.Пирло. 8-) Защитата им е много опитна , но повечето вече са на годинки. Ще имат много проблеми, особено с бързите атаки :lol: Моят фаворит и любим отбор от Италия е Рома, но ще им е много трудно този сезон в конкуренцията на другите големи :roll:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 авг 2010 16:31

Мунлайт :Д сяко едно мнение ти е като виц :Д на Милан средната линия им е най - силното оръжие , Дженое направиха ацки силна селекция и ще са в челото на класирането според мен ! а тва че Бориело ще играе в Барса , сигурно Къци ти се е обадил да ти го каже !

Офтопик:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 авг 2010 16:31

moonlight написа:Големият шанс на Милан е силната атака. Ако на нападателите им върви играта ще бъдат много труден опонент. Малко им куца обаче защитата и особено халфовата линия.Въпреки че там е един от любимите ми халфове- А.Пирло. 8-) Защитата им е много опитна , но повечето вече са на годинки. Ще имат много проблеми, особено с бързите атаки :lol: Моят фаворит и любим отбор от Италия е Рома, но ще им е много трудно този сезон в конкуренцията на другите големи :roll:

Аз си мисля, че Рома може да се пребори с Ювентус за място в тройката.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 24 авг 2010 16:35

Middlesbrough написа:Мунлайт :Д сяко едно мнение ти е като виц :Д на Милан средната линия им е най - силното оръжие , Дженое направиха ацки силна селекция и ще са в челото на класирането според мен ! а тва че Бориело ще играе в Барса , сигурно Къци ти се е обадил да ти го каже !

Пак ще си говорим колега. ;) Сезона тепърва започва. Ще видим накрая кой крив и кой прав :lol: За Бориело казах , че трансфера не е сигурен, ама явно не си ми прочел мненията :lol: А по отношения на халфовата линия- аз броя Бориело,Пато,Рони, Хунтелаар, Индзаги за нападатели :lol: Така, че тук може пак да не сме се разбрали :mrgreen:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 24 авг 2010 16:47

Няма логика Бориело да ходи в Барса :) Той в Милан не вкарва ,камо ли в Барса.За мен той не е футболист ,а някъв манекен дет ходи само по мацетата (е то няма лошо де :) ).

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 авг 2010 16:52

storm написа:Няма логика Бориело да ходи в Барса :) Той в Милан не вкарва ,камо ли в Барса.За мен той не е футболист ,а някъв манекен дет ходи само по мацетата (е то няма лошо де :) ).

Ходи по мъже не по мацета :mrgreen:

Върни се в “Архив”