Ти може и да не се поддаваш ,ала коментарите ти- определено- да.
Не ме бърка какво казваш за Стоилов- имаш си мнение- уважавам това, ама няма да търпя да ми се лигавиш.
НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ---- ?!?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ---- ?!?
Ще ти отговоря много ясно и точно!
След 1996-1997-ма година национален отбор по футбол почти сме нямали, независимо кой е бил треньор. Класирането в Португалия през 2004-та беше малко случайно. Ключовите ни мачове тогава с Хърватска и Белгия ги спечелихме с голяма доза късмет, а и те бяха отбори не по силни от нас. Националният ни отбор е зле отвсякъде. От вратарскяи пост до централният ни нападател. Играчите като единици не са лоши, но няма треньор в България, който да успее да ги мотивира и направи тактика както трябва, защото нямаме съвременни треньори(може би с изключение на Балъков- но той трябва да се доказва още). Нямам й нищо против Мъри, но той не мисля че ще успее да се справи, тъй като съм сигурен че пак ще се правят опити да се пробутват играчи които трябва да се продават в чужбина. Той постигна успеха в Левски защото успя да задържи основните играчи доста дълго време(поради простата причина, че не можаха да ги продадат) и да се сработят, а това сработване нали се сещате за колко време дойде - 4 години, за нац. отбор няма толкова време. а пробива в Европа беше само един път и си спомнете как се класирахте за Уефа 2005-та(за късмета срещу Оксер) и следващата година как се получи така че вместо да играте за ШЛ с Фиорентина или Ювентус , се оказа че трябва да играете с Киево след съдийския скандал в Италия.(нЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА ТАМПЕРЕ И БЕВЕРЕН) В момента повече се успокоявам от факта , че в лагера на националите е Наско Сираков от който се надявам всички футболисти да се респектират и да бъдат малко повече отговорни!!!. Затова едиснтвеното спасение беше да се наеме селекционер от чужбина, но мафиотското БФС не иска да им се виждат лайната
И на края още нещо: Нали си спомняте каква селекция направиха Литекс това лято и с какви футболисти разполагат в момента, бяха фаворити за титлата преди сезона а и са с най-добрия треньор. Защо в момента не са първи? и Защо отбора не играе така, че да бие Левски или Цска и да си заслужи титлата? Изиграха почти 20 мача през еснния дял от шампионата а Мъри все още не е успял да ги сработи - в националния отбор ще има около 8 мача- НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СТАНЕ!!!
След 1996-1997-ма година национален отбор по футбол почти сме нямали, независимо кой е бил треньор. Класирането в Португалия през 2004-та беше малко случайно. Ключовите ни мачове тогава с Хърватска и Белгия ги спечелихме с голяма доза късмет, а и те бяха отбори не по силни от нас. Националният ни отбор е зле отвсякъде. От вратарскяи пост до централният ни нападател. Играчите като единици не са лоши, но няма треньор в България, който да успее да ги мотивира и направи тактика както трябва, защото нямаме съвременни треньори(може би с изключение на Балъков- но той трябва да се доказва още). Нямам й нищо против Мъри, но той не мисля че ще успее да се справи, тъй като съм сигурен че пак ще се правят опити да се пробутват играчи които трябва да се продават в чужбина. Той постигна успеха в Левски защото успя да задържи основните играчи доста дълго време(поради простата причина, че не можаха да ги продадат) и да се сработят, а това сработване нали се сещате за колко време дойде - 4 години, за нац. отбор няма толкова време. а пробива в Европа беше само един път и си спомнете как се класирахте за Уефа 2005-та(за късмета срещу Оксер) и следващата година как се получи така че вместо да играте за ШЛ с Фиорентина или Ювентус , се оказа че трябва да играете с Киево след съдийския скандал в Италия.(нЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА ТАМПЕРЕ И БЕВЕРЕН) В момента повече се успокоявам от факта , че в лагера на националите е Наско Сираков от който се надявам всички футболисти да се респектират и да бъдат малко повече отговорни!!!. Затова едиснтвеното спасение беше да се наеме селекционер от чужбина, но мафиотското БФС не иска да им се виждат лайната

И на края още нещо: Нали си спомняте каква селекция направиха Литекс това лято и с какви футболисти разполагат в момента, бяха фаворити за титлата преди сезона а и са с най-добрия треньор. Защо в момента не са първи? и Защо отбора не играе така, че да бие Левски или Цска и да си заслужи титлата? Изиграха почти 20 мача през еснния дял от шампионата а Мъри все още не е успял да ги сработи - в националния отбор ще има около 8 мача- НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СТАНЕ!!!
MIKE28 ЗАРАДИ КРЕТЕНИ КАТО ТЕБЕ АЗ И МНОГО ДРУГИ НАПУСНАХМЕ ФОРУМА.ДЪРЖИШ СЕ КАТО ПРОСТ СТАРШИНА ОТ КАШИМЕРИЯТА.В НАЙ -СКОРО ВРЕМЕ В ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ СИ ПИШЕТЕ САМО МОДЕРАТОРИТЕ.СБОГОМ СИН КОМСОМОЛЕЦО....
- sedem_!_dva
veselin111 написа:Ще ти отговоря много ясно и точно!
След 1996-1997-ма година национален отбор по футбол почти сме нямали, независимо кой е бил треньор. Класирането в Португалия през 2004-та беше малко случайно. Ключовите ни мачове тогава с Хърватска и Белгия ги спечелихме с голяма доза късмет, а и те бяха отбори не по силни от нас. Националният ни отбор е зле отвсякъде. От вратарскяи пост до централният ни нападател. Играчите като единици не са лоши, но няма треньор в България, който да успее да ги мотивира и направи тактика както трябва, защото нямаме съвременни треньори(може би с изключение на Балъков- но той трябва да се доказва още). Нямам й нищо против Мъри, но той не мисля че ще успее да се справи, тъй като съм сигурен че пак ще се правят опити да се пробутват играчи които трябва да се продават в чужбина. Той постигна успеха в Левски защото успя да задържи основните играчи доста дълго време(поради простата причина, че не можаха да ги продадат) и да се сработят, а това сработване нали се сещате за колко време дойде - 4 години, за нац. отбор няма толкова време. а пробива в Европа беше само един път и си спомнете как се класирахте за Уефа 2005-та(за късмета срещу Оксер) и следващата година как се получи така че вместо да играте за ШЛ с Фиорентина или Ювентус , се оказа че трябва да играете с Киево след съдийския скандал в Италия.(нЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА ТАМПЕРЕ И БЕВЕРЕН) В момента повече се успокоявам от факта , че в лагера на националите е Наско Сираков от който се надявам всички футболисти да се респектират и да бъдат малко повече отговорни!!!. Затова едиснтвеното спасение беше да се наеме селекционер от чужбина, но мафиотското БФС не иска да им се виждат *****та![]()
Абсолютно грешно ти е твърдението, че е трябвало Левски да играе с/у Фиорентина или Ювентус. Левски беше поставен 3-я кръг и Киево беше най-тежкия жребии, който се падна. Писна ми да ви чета коментарите, с които показвате, че гледате футбол от дъжд на вятър и си пишете едно и също. Позаинтересувайте се малко, какво представлява жребия, какви клубни коефициенти имат и тогава пишете умозаключенията си.
NON MOLLARE MAI
1962 написа:MIKE28 ЗАРАДИ КРЕТЕНИ КАТО ТЕБЕ АЗ И МНОГО ДРУГИ НАПУСНАХМЕ ФОРУМА.ДЪРЖИШ СЕ КАТО ПРОСТ СТАРШИНА ОТ КАШИМЕРИЯТА.В НАЙ -СКОРО ВРЕМЕ В ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ СИ ПИШЕТЕ САМО МОДЕРАТОРИТЕ.СБОГОМ СИН КОМСОМОЛЕЦО....
Ами начина ти на изразяване ме води на мисълта, че съм на прав път. Сбогом.
-
ВЪПРЕКИ ОГРОМНОТО ОБщЕСТВЕНО НЕОДОБРЕНИЕ,МЕДИИТЕ щЕ СЕ СКЪСАТ ДА ЗАщИТАВАТ МЪРМЪРИ И *******НАСКО.ЗА ГОНГ.БГ НА ВСИчКИ Е ЯСНО КАК СТОЯТ НЕщАТА.НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,чЕ ДОННБАЛОН Е СОБСТВЕНОСТ НА ЖЕНАТА НА НАСКО СИРАКОВ-ИЛИЯНА РАЕВА.ТАКА чЕ ОчАКВАЙТЕ БЕЗПОДОБНИ КОАЛИЦИЯ ЗАщИТАВАщА ТЕЗИ ДВАМЦАТА.
- sedem_!_dva
FCB-ТОЙ НЕ УМИРА написа:ВЪПРЕКИ ОГРОМНОТО ОБщЕСТВЕНО НЕОДОБРЕНИЕ,МЕДИИТЕ щЕ СЕ СКЪСАТ ДА ЗАщИТАВАТ МЪРМЪРИ И *******НАСКО.ЗА ГОНГ.БГ НА ВСИчКИ Е ЯСНО КАК СТОЯТ НЕщАТА.НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,чЕ ДОННБАЛОН Е СОБСТВЕНОСТ НА ЖЕНАТА НА НАСКО СИРАКОВ-ИЛИЯНА РАЕВА.ТАКА чЕ ОчАКВАЙТЕ БЕЗПОДОБНИ КОАЛИЦИЯ ЗАщИТАВАщА ТЕЗИ ДВАМЦАТА.
Добре бе пич. Ти какво предлагаш да направим

NON MOLLARE MAI
17 f 1 написа:FCB-ТОЙ НЕ УМИРА написа:Добре, не мога да разбера- искаше бан, дадох ти го, вярно не беше по айпи. Сега пак продължаваш. Каков целиш?
-mike28
КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ щЕ СИ КАЗВАМ ТОВА КОЕТО МИСЛЯ ЗА МЪРМЪРИ ИЛИ КОЙТО И ДА Е БИЛО.АЗ НЕ СЕ ПОДДАВАМ НА ЦЕНЗУРА.![]()
![]()
тук трябва да сие пише само това което mike28 смята да правилно .
тва не е цензура , а [u]правилно !!![/u]
Не, пишете си каквото искате, стига да е в рамките на правилата на форума
които се пишат от... модераторите хе хе
айде моля ти се , не пасем трева
- slavia_forever
- Контакти:
1914 написа:Искам да попитам Чорбарчетата защо толкова псуват и хулят ? Искам да ги попитам колко години в Нац. отбор трениори бяха ЧОРБАРИ ? Искам да ги попитам ЗАЩО Не си видят отбора ... и какви успехи имат последните няколко години ... ?? КАТО СЕ замисля не е много трудно да се досетя .. СЕГА МЪРИ и НАСКО ако напрявят нещо с Националния отбор .. ЦСКА ще ги е още повече яд ... защото ТЕЗИ ДВАМАТА с доста по неизвестни играчи и доверие класира НАШИЯТ ЛЕВСКИ в УЕФА и ШЛ .. а тогава ЦСКА какво направи споменете си мачовете в ГРУПИТЕ.... така ли е просто ВИ Е ЯД ЯД ЯД ! че в МОМЕНТА ЛЕВСКИ е много години пред вас в каквото и да е .... ! Видяхме Марков, Видяхме ВЕЛИКИЯТ Стоичков който направи скандалите ... видяхме ПЕНАТА .... Разбирам тези ХОРА да бяха постигнали УСПЕХИ с отбора в последните години .. но ... да говорим ли за ЕВРО 2004 ? Стила на играта и всичко останало .. Великият МАРКОФ ! Евала .... ГОВОРЕТЕ ПСУВАИТЕ .... вие сте смешните КОМПЛЕКСАРИ!
ПОЗДРАВИ!![]()
![]()
Ах колко мъка има на "АРМИЯТА" АХ АХ А АХ А ХХА !
Псуват, защото приличат на много от вас!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”