Чемпиъншип 2010/2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Чемпиъншип 2010/2011
Според вас кои ще са отборите,които ще се борят за влизане във ВЛ и кои ще са изпадащи,ще имали отбори-сензации и т.н. ?
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
- sven_goran
- Контакти:
Re: Чемпиъншип 2010/2011
Кардиф са фаворити, особено с идването на Белами в отбора...
Бърнли са другите конкуренти за директно влизане във ВЛ.
изненадите - надявам се ние
, Лийдс...
Бърнли са другите конкуренти за директно влизане във ВЛ.
изненадите - надявам се ние

Кардиф запазиха отбора и тръгнаха много добре в шампионата-имат много добра атака-Крейг Белами,Майкъл Чопра,Питър Уитингам,Джей Ботройд. Куинс Парк Рейнджърс-добра селекция и страхотен мениджър в лицето на Нийл Уорнък-също кандидат за шестицата!! Другите ми фаворити са:Норич Сити,изпадналите Бърнли,Ковънтри Сити,Лийдс Юнайтед и Милуол. Предвиждам тежки времена за Мидълзбро,Дарби,Портсмут,Лестър,Кристъл Палас и Шефилд Юнайтед. Опитът и дългогодишните ми наблюдения в този шампионат подсказват:че не се ли върнеш след отпадане първата или втората година обратно във Висшата лига-месомелачката те повлича надолу и със години няма измъкване!!
Справка:Саутхямптън,Чарлтън,Лестър,Шефилд Уенздей,Шефилд Юнайтед,Нотингам и т.н

-
- Контакти:
За мен Кардиф ще се класират без проблеми.С тази атака няма кой да ги спре,пък и защитата не им е слаба. Норич,Лийдс,КПР,Ковънтри и Милоул ще са другите кандидати,а за Мидълсбро,Портсмут и Кристъл Палас не виждам светлина в тунела.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
- Middlesbrough
- Контакти:
много бързо го отписахте моя отбор Боро - започнахме трудно така е и с този Треньор Гордън Страхън не ни чака нищо добро но аз съм оптимист или поне така ми се иска , ние също имаме не лошо нападение в лицето на Крис Бойд И Скот Макдоналд ... не трябва да има контузени и можем да се борим за плейоф , защо не и за директна промоция просто трябва постоянство !

Офтопик:
Tази година не успеете ли-влизането след това става много трудно. Стракън е много добър треньор-зависи с какъв материал работиMiddlesbrough написа:много бързо го отписахте моя отбор Боро - започнахме трудно така е и с този Треньор Гордън Страхън не ни чака нищо добро но аз съм оптимист или поне така ми се иска , ние също имаме не лошо нападение в лицето на Крис Бойд И Скот Макдоналд ... не трябва да има контузени и можем да се борим за плейоф , защо не и за директна промоция просто трябва постоянство !
Според мен Куинс парк Кардиф са фаворити очаквам силен сезон на Ипсуич, Рой Кийн прави отбор от миналя сезон
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Кардиф, КПР, Бърнли, Хъл Сити...може би някои от тях ще спечелят промоция.Надявам се и Боро да успее, но ме съмнява.За оцеляване ще се борят Портсмут, Рединг, Скънторп...

- Middlesbrough
- Контакти:
soilwork написа:Tази година не успеете ли-влизането след това става много трудно. Стракън е много добър треньор-зависи с какъв материал работиMiddlesbrough написа:много бързо го отписахте моя отбор Боро - започнахме трудно така е и с този Треньор Гордън Страхън не ни чака нищо добро но аз съм оптимист или поне така ми се иска , ние също имаме не лошо нападение в лицето на Крис Бойд И Скот Макдоналд ... не трябва да има контузени и можем да се борим за плейоф , защо не и за директна промоция просто трябва постоянство !
мхм , ще става все по - трудно ! как разбра че Страхън е добър треньор , за мен е жив ташак , Стив Гибсън (Президента на Боро) му даде да купи който си поиска тва лято , така че има материал да работи , да видим само кво ще направи !

Офтопик:
Директно като гледам май ще са КПР и Кардиф, а за плейофи може би Бърнли, Хъл, Боро надявам се и Донкастър, но едва ли! Иначе Помпи като ги гледам като нищо да изпаднат и оттук което ще е жалко