Барселона - Севия, реванш за Суперкупата на Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Барселона - Севия, реванш за Суперкупата на Испания

Мнениеот Madridist » 23 авг 2010 15:54

Мегън Фокс това за купата "Франц Бекенбауер" си беше майтап :lol: :lol: :lol: Относно коментара ти съм напълно съгласен, особено в частта, че с оглед играта от контролите , Моуриньо има още работа за вършене . А началото на Примера вече "чука на вратата" 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 23 авг 2010 16:57

Знам, не случайно се изплезих на коментара за вторият трофей за сезона... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 24 авг 2010 12:09

Predator написа:Плашещо си тъп, RENO, а за правопис май не си и чувал, но няма да те заяждам за това. Какво значение има кога е спечелена титлата, може и в последната секунда да е??? През по-голямата част от първенството бяхте ЗАД нас, заради което казах, че ни дишахте прахта! След Дел Боске отборът няма никакви успехи в Евро турнирите, така че пак ще те помоля спри да пишеш глупости от рода на "дано това не ви остане единствената титла", защото вашият отбор беше валат миналата година тази също може да стане така, а ние вече имаме 1 :mrgreen:

Прав си Баче относно "капото" миналата година и ,че миналата година бяхме зад вас в повечето време.....Но не може ние да вземем 5,6 основни футболисти и да станем шампиони аз бях доволен от играта на отбора ми през миналият сезон( макар,че не взехме купа)...И ти казвам да спреш с обидите да не ти стане на теб тъпо....Подкрепям и Мекан относно,че Моу има доста работа с отбора....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 24 авг 2010 12:35

bojkyy написа:
Predator написа:След Дел Боске отборът няма никакви успехи в Евро турнирите,

Исках да оставя феновете на Барселона да празнуват(защото го заслужават след мача който изигра) и да не коментирам, на моменти критикувам мача и някои странични детайли. Искам да се обърна към "Predator", футбола не е игра на 10 години, както се достигат върховете на футболна Европа и Испания(или която искаш държава) така има и лоши моменти ;) Както ти ми говориш за периода след ДЕЛ БОСКЕ(пиша го с големи букви, защото винаги ще остане в моето сърце, моя любим трениор :) ), така и аз мога да ти говора за Периода преди Рийкард, Барселона не беше същото страшилище и всеки да трепери само при мисълта за Камп Ноу, беше поредното препядствие. Мисълта ми е, че сега Реал може да не блести в Европа, но с този трениор и този отбор, като нищо ще попари надеждите на такива ентусиасти, които го смятат за аутсайдери ;)

Божко, смяташ ли, че Реал някога е бил смятан за аутсайдер. Честно. Напрежението да вземете поне 2 титли - -ШЛ и Примера ще бъде огромно. Никой няма да прости на Моу, ако не спечели поне една от тези титли. Така, че от Реал ще се очаква само победи и то по безапелационен начин. А според мен както играта на Меси я понаучиха, така и тактиката на Моу вече не е загадка. Отмар Хицфелд така победи Испания, но после неможа да се справи с далеч по-слаби съперници. Проблемът на Мауриньо според мен е когата срещу него играе добре организиран отбор в защита, рядко преминаващ централната линия. Направи справка да видиш,че загубите на Интер миналата година са само от средняшки отбори, които не се надиграват с него. Докато тактиката на Пеп е само една - атака. Не, че е най-печелившата, но поне е най-атрактивната. Успех на Реал в новото начинание и нека красивият футбол възтържествува. А мечтата ми е финал Реал-Барса в ШЛ догодина.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 24 авг 2010 12:36

Без да се заяждам...Треньор, а не трениор. :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 24 авг 2010 13:45

tibidabo написа:
bojkyy написа:
Predator написа:След Дел Боске отборът няма никакви успехи в Евро турнирите,

Исках да оставя феновете на Барселона да празнуват(защото го заслужават след мача който изигра) и да не коментирам, на моменти критикувам мача и някои странични детайли. Искам да се обърна към "Predator", футбола не е игра на 10 години, както се достигат върховете на футболна Европа и Испания(или която искаш държава) така има и лоши моменти ;) Както ти ми говориш за периода след ДЕЛ БОСКЕ(пиша го с големи букви, защото винаги ще остане в моето сърце, моя любим трениор :) ), така и аз мога да ти говора за Периода преди Рийкард, Барселона не беше същото страшилище и всеки да трепери само при мисълта за Камп Ноу, беше поредното препядствие. Мисълта ми е, че сега Реал може да не блести в Европа, но с този трениор и този отбор, като нищо ще попари надеждите на такива ентусиасти, които го смятат за аутсайдери ;)

Божко, смяташ ли, че Реал някога е бил смятан за аутсайдер. Честно. Напрежението да вземете поне 2 титли - -ШЛ и Примера ще бъде огромно. Никой няма да прости на Моу, ако не спечели поне една от тези титли. Така, че от Реал ще се очаква само победи и то по безапелационен начин. А според мен както играта на Меси я понаучиха, така и тактиката на Моу вече не е загадка. Отмар Хицфелд така победи Испания, но после неможа да се справи с далеч по-слаби съперници. Проблемът на Мауриньо според мен е когата срещу него играе добре организиран отбор в защита, рядко преминаващ централната линия. Направи справка да видиш,че загубите на Интер миналата година са само от средняшки отбори, които не се надиграват с него. Докато тактиката на Пеп е само една - атака. Не, че е най-печелившата, но поне е най-атрактивната. Успех на Реал в новото начинание и нека красивият футбол възтържествува. А мечтата ми е финал Реал-Барса в ШЛ догодина.

Браво за този коментар......
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Барселона”