Пловдивското или Софийското дерби??

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Пловдивското или Софийското дерби??

Мнениеот edmon_dantes » 24 авг 2010 11:23

Тази тема е дъвкана, дъвкана... че направо изплюта. Ще си дам и аз мнението.
Когато играят Левски и Цска, цяла България се интересува от мача, докато при Локо и Ботев само Пловдив тръпне за мача. Това е истината.
Друг е въпроса какво е качеството на мача, феновете и т.н. Но като интерес, и тръпка, и очакване, и медийно отразяване, дербито между Левски и Цска няма равно.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 24 авг 2010 11:23

DrAvalanche написа:
Tribune Bessica написа:Абе момчета какво ми говорите,че сме комплексари? Тази тема не я пуснах за да се заяждаме,а да говорим с факти ;). Пуснал съм клипчета,но явно никой не си е направил труда да ги гледа. Вижте за какво става въпрос!! Един пич иска да изкарам статистика за посещаемостта последните 10 години. Пич,не ми се занимава в момента. Всеки има интернет,който иска да види. Няма смисъл аз да търся някакви статистики,които не се знае колко са верни. Ние играхме пред пълен стадион срещу Литекс,но пишеше,че сме 5 хиляди човека. Левски имаше мач,на който бяха хиляда човека,но пишеше 3000. Цска играха пред не повече от 300 човека мачът си с Черноморец,но пишеше по медиите хиляда. Нашият мач със Локо Сф миналият сезон се игра пред 8-10 хиляди,но в гонг пишеше 5 хиляди. Какво да говорим? Май не сме ние комплексарите,а вашите софийски журналисти,които не искат да признаят фенското надмощие на Локомотив и Ботев ;). Пуснах темата не за да се заяждаме,а за да дискутираме,но пак се почна със тъпите коментари и заяждания. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ,ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ Е С КЛАСИ НАД СОФИЙСКОТО! Не съм се опитвал да кажа,че винаги е било така. Имам предвид последните години. Даже съм го написал във началото на темата,но явно никой не е чел какво пиша ;).

От това което се вижда на снимките за мача с Литекс не изглежда да е много пълен стадиона, ама нейсе, щом ти казваш.

Мислиш ли???
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y355VqDmFD4&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 авг 2010 11:23

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-gtpfgsfSA8[/youtube]
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 24 авг 2010 11:26, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 24 авг 2010 11:24

edmon_dantes написа:Тази тема е дъвкана, дъвкана... че направо изплюта. Ще си дам и аз мнението.
Когато играят Левски и Цска, цяла България се интересува от мача, докато при Локо и Ботев само Пловдив тръпне за мача. Това е истината.
Друг е въпроса какво е качеството на мача, феновете и т.н. Но като интерес, и тръпка, и очакване, и медийно отразяване, дербито между Левски и Цска няма равно.

За пореден път повтарям,че не говорим за медиен интерес,а за ПОСЕЩАЕМОСТ И АТМОСФЕРА.

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 24 авг 2010 11:25

Да,на Локо-Литекс стадиона не е пълен,а на мега-дербито,което е с огромен интерес и предпочетено от нашите безпристрастни медии и страхотни журналисти Левски-Калиакра стадиона се пукаше по шевовете!Колко сте смешни!!!Добре не е бил пълен стадиона-имало е 5000 да го приемем и на Ботев не е имало 8000 имало е 6000.И какво софиянчетата много ли сте горди с това,че един отбор от В група и един средняк(защото въпреки амбициите ни в момента не мога да кажа,че като игра сме над средното ниво)събират за един уикенд 14 000 човека а софийските ви гранд-чета с всичките надувания на медии измислени събират 5000!!!Айде сега кажете,че това не е факт и колко сте велики и как цяла България е синьо-червена!Ама Батков не давал пари на вашите наркомани,а Титан на вашите,ама отборите били слаби,ама съперниците не били на ниво-да а те Левски Карлово са най-силният дразнител за феновете на Ботев,и в Локо и Ботев последните години бъка от пари и трофеи.
Колкото по темата Ботев-Локо било локално дерби.Локално ама в Пловдив!!По добре отколкото да е вечно в Шумен,Разград и Силистра.Успех на Ботев-чакаме ви в А група,защото го заслужавате и защото ние заслужаваме единственото истинско дерби в България!!Приятен ден на всички.
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 24 авг 2010 11:25

Айде момчета,отивам на тренировка ;). После пак ще пишем :P.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 24 авг 2010 11:27

Simo Smurfa написа:Да,на Локо-Литекс стадиона не е пълен,а на мега-дербито,което е с огромен интерес и предпочетено от нашите безпристрастни медии и страхотни журналисти Левски-Калиакра стадиона се пукаше по шевовете!Колко сте смешни!!!Добре не е бил пълен стадиона-имало е 5000 да го приемем и на Ботев не е имало 8000 имало е 6000.И какво софиянчетата много ли сте горди с това,че един отбор от В група и един средняк(защото въпреки амбициите ни в момента не мога да кажа,че като игра сме над средното ниво)събират за един уикенд 14 000 човека а софийските ви гранд-чета с всичките надувания на медии измислени събират 5000!!!Айде сега кажете,че това не е факт и колко сте велики и как цяла България е синьо-червена!Ама Батков не давал пари на вашите наркомани,а Титан на вашите,ама отборите били слаби,ама съперниците не били на ниво-да а те Левски Карлово са най-силният дразнител за феновете на Ботев,и в Локо и Ботев последните години бъка от пари и трофеи.
Колкото по темата Ботев-Локо било локално дерби.Локално ама в Пловдив!!По добре отколкото да е вечно в Шумен,Разград и Силистра.Успех на Ботев-чакаме ви в А група,защото го заслужавате и защото ние заслужаваме единственото истинско дерби в България!!Приятен ден на всички.

+1

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 24 авг 2010 11:27

hetfield написа:
L_P_F_C 1936 написа:Много СМЕШНА ТЕМА!
Кви дербита кви 5 лева :mrgreen:

Така е от македонския край останахте само Вие и Пирин.

Така е, вие крепите имиджа на подбалканската яка... това е пътя ни към превземането на България :mrgreen: След няколко години ще погълнем всички региони :)
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 24 авг 2010 11:28

Tribune Bessica написа:
edmon_dantes написа:Тази тема е дъвкана, дъвкана... че направо изплюта. Ще си дам и аз мнението.

За пореден път повтарям,че не говорим за медиен интерес,а за ПОСЕЩАЕМОСТ И АТМОСФЕРА.

За пореден път , те уверяваме че Левски - цска е по - посетено! Сектор "Б" съответно "Г" подкрепят отборите си цял мач! За мача с Литекс и клипчето , ако капацитета и след ремонта ви е 8- 10 000 ( за което не съм сигурен) е повече от абсурдно , да твърдиш че има над 5000 макс 6 000!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 авг 2010 11:29

LPFC_36 написа:
hetfield написа:
L_P_F_C 1936 написа:Много СМЕШНА ТЕМА!
Кви дербита кви 5 лева :mrgreen:

Така е от македонския край останахте само Вие и Пирин.

Така е, вие крепите имиджа на подбалканската яка... това е пътя ни към превземането на България :mrgreen: След няколко години ще погълнем всички региони :)

Извинявам се ако засегнах някого.Просто има ли смисъл да се пускат такива коментари.Нямам против да изтрият поста ми

Върни се в “Футбол - България”