Пловдивското или Софийското дерби??
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пловдивското или Софийското дерби??
Поради простата причина, че все пак около 50 % от България вика за Левски/ЦСКА това е най-значимото дерби, но по отношение на феновете пловдивските отбори са по-напред 
- Tribune Bessica
DrAvalanche написа:Пловдивското дерби е най-значимото за Пловдив. На национално ниво Левски-ЦСКА не може да се сравнява.
Не говорим кое дерби е по-важно,а кое е по-добро,като атмосфера и посещаемост. Правите ли разлика?
- Tribune Bessica
PFCB написа:Поради простата причина, че все пак около 50 % от България вика за Левски/ЦСКА това е най-значимото дерби, но по отношение на феновете пловдивските отбори са по-напред
Ето за това говорехме
- PLOVDIV PEE 1912
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:PLOVDIV PEE 1912 Мислиш ли, че на някои извън пловдив му пука за вашето дерби. Истината е, че вие цяла година чакате 2 дербита, и после се изтъквате колко сте велики. Евала, живейте си с тази мисъл.
мерси,мерси.ти живей с илюзията,че сте голямата работа.добре,че са селяните да ви праватт евала.празни стадиони,армии от журналисти и фенове които не знаят каде се намира стадиона и града изобщо
- DrAvalanche
- Контакти:
Tribune Bessica написа:Абе момчета какво ми говорите,че сме комплексари? Тази тема не я пуснах за да се заяждаме,а да говорим с факти. Пуснал съм клипчета,но явно никой не си е направил труда да ги гледа. Вижте за какво става въпрос!! Един пич иска да изкарам статистика за посещаемостта последните 10 години. Пич,не ми се занимава в момента. Всеки има интернет,който иска да види. Няма смисъл аз да търся някакви статистики,които не се знае колко са верни. Ние играхме пред пълен стадион срещу Литекс,но пишеше,че сме 5 хиляди човека. Левски имаше мач,на който бяха хиляда човека,но пишеше 3000. Цска играха пред не повече от 300 човека мачът си с Черноморец,но пишеше по медиите хиляда. Нашият мач със Локо Сф миналият сезон се игра пред 8-10 хиляди,но в гонг пишеше 5 хиляди. Какво да говорим? Май не сме ние комплексарите,а вашите софийски журналисти,които не искат да признаят фенското надмощие на Локомотив и Ботев
. Пуснах темата не за да се заяждаме,а за да дискутираме,но пак се почна със тъпите коментари и заяждания. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ,ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ Е С КЛАСИ НАД СОФИЙСКОТО! Не съм се опитвал да кажа,че винаги е било така. Имам предвид последните години. Даже съм го написал във началото на темата,но явно никой не е чел какво пиша
.
От това което се вижда на снимките за мача с Литекс не изглежда да е много пълен стадиона, ама нейсе, щом ти казваш.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:PLOVDIV PEE 1912 Мислиш ли, че на някои извън пловдив му пука за вашето дерби. Истината е, че вие цяла година чакате 2 дербита, и после се изтъквате колко сте велики. Евала, живейте си с тази мисъл.
ти се радвай, че в Пазаджик, Враца и Ботевград чакат 2 дербита, иначе ще се знаете поименно в секторите
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iYeofKl6Gl8&feature=related[/youtube]
Колко клипчета такива има, и на Ботев, ЦСКА, Левски. Никой на никого нищо не може да докаже. За мене мача между ЦСКА и Левски си е най-голямото дерби. Никого дори не бих се поинтересувал как е завършило пловдивското дерби, което така или иначе в момента го няма. Обратното важи и за хората от Пловдив, фенове на Ботев и Локо.
Колко клипчета такива има, и на Ботев, ЦСКА, Левски. Никой на никого нищо не може да докаже. За мене мача между ЦСКА и Левски си е най-голямото дерби. Никого дори не бих се поинтересувал как е завършило пловдивското дерби, което така или иначе в момента го няма. Обратното важи и за хората от Пловдив, фенове на Ботев и Локо.
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Много СМЕШНА ТЕМА!
Кви дербита кви 5 лева
Кви дербита кви 5 лева
- Tribune Bessica
Himym написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iYeofKl6Gl8&feature=related[/youtube]
Тва клипче от преди колко хиляди години е ?
L_P_F_C 1936 написа:Много СМЕШНА ТЕМА!
Кви дербита кви 5 лева
Така е от македонския край останахте само Вие и Пирин.
Върни се в “Футбол - България”