Пловдивското или Софийското дерби??
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Пловдивското или Софийското дерби??
Поне в последните години смея да твърдя, че пловдивското дерби беше по-добро.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Пловдивпее с малко изпревари мисълта ми за дербитата преди.В тази връзка " вечното " дерби си е едно книжно такова.Отдавна не прилича на дерби.Книжните плъхове 2 седмици преди този мач почват да пишат да го направят нещо значимо защото два пъти в годината могат да изпишат толкова глупости наведнъж.Дербито е в заряда по трибуните,а не по първите страници на вестниците.Господа ако сега има дерби в Пловдив факта кой в коя група играе ще е маловажен.Дай боже купата да ни срещне за да стане празник
- pasaden
- Контакти:
Ай стига с това мерене на п*шки бе хора.Всеки да си гледа кой което дерби си му харесва и интересува.
100 години символ на Пловдив
И още нещо. Мача е между ЦСКА и Левски е дерби, "Вечното дерби", а между Ботев и Локо просто "Пловдивското дерби". Пък и да говорим за дерби което вече не съществува е малко глупаво
Все пак успех на Ботев и дано някога пак да са в А група 
- POPCORN
- Контакти:
ЦСКА - Левски си е ЦСКА-Левски.това е!Може да ви се иска да не е най-доброто ама е най-доброто!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- PLOVDIV PEE 1912
POPCORN написа:ЦСКА - Левски си е ЦСКА-Левски.това е!Може да ви се иска да не е най-доброто ама е най-доброто!
Сега по селата ти четат изречението и умират от кеф...
- vratar4eto
- Контакти:
Ами според мен няма база за сравнение. Да, пловдивското е едно от добрите РЕГИОНАЛНИ дербита. Но общо взето на никой извън Пловдив не му пука за тоя мач. А що се отнася за посещаемостта - как изчислихте, че Локо - Ботев е по-посетено. Просто стадионите са по-малки от "Васил Левски" и затова като отидат 5000 изглеждат пълни, а Левски - ЦСКА дори в най-лошия случай имат 12-13 хиляди зрители.
П.С. За мен и Черно море - Спартак е по-добро дерби от пловдивското, просто във Варна не са толкова комплексирани, колкото в Пловдив, и не се оптват да се изтъкват излишно.
П.С. За мен и Черно море - Спартак е по-добро дерби от пловдивското, просто във Варна не са толкова комплексирани, колкото в Пловдив, и не се оптват да се изтъкват излишно.
- PLOVDIV PEE 1912
vratar4eto написа:Ами според мен няма база за сравнение. Да, пловдивското е едно от добрите РЕГИОНАЛНИ дербита. Но общо взето на никой извън Пловдив не му пука за тоя мач. А що се отнася за посещаемостта - как изчислихте, че Локо - Ботев е по-посетено. Просто стадионите са по-малки от "Васил Левски" и затова като отидат 5000 изглеждат пълни, а Левски - ЦСКА дори в най-лошия случай имат 12-13 хиляди зрители.
по малки стадиони?варненския изби рибата.....
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Тепсиевци?! , папагалче нещо си се объркал. Сектор "Б" не е финансиран от ръководството![/quote]
Говедце ,ако сектор "Б" не се финансира ,аз тук главата си реша. Ти си луд![/quote]
Ако искаш вярвай,ако не искаш не ми пука честно!!!При нас тия знамена се правят,не се взимат от никъде,нито се поръчват да се направят!!!!Всяко знаме вадено в Сектор Б е правено от момчета от сектора,рисувано на ръка!! А парите ги лапат София Запад,не сектор Б,има огромна разлика между двете!!!Иначе за мен тия лентички,хартийки са пълна глупост!!! Ходя в сектор Б от 97г. тогава бях на 12.И имаше шоу,песни до краен дъх без спиране!!! Сега всички се правят на Ултраси,Хореота и др.глупости
няма нищо по-велико от 6 хилки в сектор Б с вдигнати ръце и пеещи до припадък
Нищо!!! В това е истината,а е не в найлончета,лепенки,хартийки,пластмаски и др. подобни глупости,ние да не сме ансамбъла на Нешка Робева,или сме фенове!!!!

Говедце ,ако сектор "Б" не се финансира ,аз тук главата си реша. Ти си луд![/quote]
Ако искаш вярвай,ако не искаш не ми пука честно!!!При нас тия знамена се правят,не се взимат от никъде,нито се поръчват да се направят!!!!Всяко знаме вадено в Сектор Б е правено от момчета от сектора,рисувано на ръка!! А парите ги лапат София Запад,не сектор Б,има огромна разлика между двете!!!Иначе за мен тия лентички,хартийки са пълна глупост!!! Ходя в сектор Б от 97г. тогава бях на 12.И имаше шоу,песни до краен дъх без спиране!!! Сега всички се правят на Ултраси,Хореота и др.глупости
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Вратарче как можа да пропуснеш Белите орли - Спартак пл.Ето това е мегадерби.А относно интереса на Пловдивското дерби,може би го няма сред сини и червени,но бъди сигурен по рейтинг бие доста от мачовете на "грандовете"
Върни се в “Футбол - България”