Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

17 f 1

Re: Познай легендите

Мнениеот 17 f 1 » 07 фев 2009 15:19

ако някои си свалят сините очила ще установат че цска има
победи или отстранявания
срущу почти всички големи евро грандове.в класирането
за всички времена на участниците в КЕШ ЦСКА е на 14
място в европа.затова цска е евробоеца на България.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2009 15:32

17 f 1 написа:ако някои си свалят сините очила ще установат че цска има
победи или отстранявания
срущу почти всички големи евро грандове.в класирането
за всички времена на участниците в КЕШ ЦСКА е на 14
място в европа.затова цска е евробоеца на България.

Купа?Финал?Само виж отбори от кои държави са стигали до това ниво.На единия си полуфинал за КЕШ ЦСКА бие Слиема(Малта),Олимпиакос,Гурник(Полша)и Линфийлд(Северна Ирландия),а в този за КНК-Интер(Словакия),Панатинайкос и Рода!Левски например отстранява Есхишехирспор,Дуисбург и Аякс през 1976 година и побеждава с 5-4 Барселона на четвъртфинала,като по това време само турнира за УЕФА почва от 1/32 финал,а не от 1/16 финал,както КЕШ и КНК,т.е. в друг турнир това е щял да бъде полуфинал.Казвам това,за да ти покажа как,при късмет на жребия е можело да стигнеш на полуфинал след лесни мачове,а как може и да имаш кошмарен жребий в най-дългия турнир и пак да се представиш на ниво.Но понеже точно ти си лишен от каквато и да било мозъчна дейност,едва ли би ме разбрал,цесекарчо дъ бест!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

jules_cesar

Мнениеот jules_cesar » 07 фев 2009 15:52

мама ви ша еба говежда какви легенди имате вие бе говньо ли или мърльодано умрете педераи и цял живот бай Ганьо да ви е призидент писнами от вас

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 15:54

Уф, а ти ако си свалиш розовите очилца, ще установиш, че по същото време една Стяуа взе КЕШ, последвана от Цървена Звезда. Да не говорим за постоянното присъствие в последните 15 години на гръцките и турските отбори в Шампионската лига и спечелването от Галатасарай на купата на Уефа- интересно в сравнение с това как вижаш представянето на ЦСКА?
За никого не е тайна, че преди 89-та най-добрите футболисти къде насила, къде по друг начин са били привличани на армията и на Герена. Така, че спри да живееш със спомени отпреди 20 и кусур години ами виж реалността- нашия футбол е н адъното, това че от време на време отборите ни имат някакви спорадични успехи по никакъв начин не променя картинката.
Общо взето успехите на червени и сини в периода на демокрацията са следните:
ЦСКА- победа над Ювентус , в последствие присъдена служебна загуба за червените заради нередовния Михтарски- това става след "доброжелателско" обаждане за този случай.
Победата над Ливърпул на Анфийлд- наистина голямо постижение, обаче на първия мач мърсисайдци си бяха осигурили продължаването в групите на Ш.Л. Така или иначе това си е подвиг.
На два пъти бият Леверкузен с Бербатов в състава на германците, които обаче точно тогава са в ужасна форма и се представят слабо и в немското първенство - както и да е, евала за победите, след тях се класират за груповата фаза на турнира за купата на УЕФА, където инкасират 3 загуби и една победа над Викинг.
Лично аз помня страхотните мачове на Българска армия с Атлетико Мадрид и Блекбърн.
Ами това са по-сериозните успехи на армейците за последните 20 години.
Левски за това време направи следното:
2 много силни мача с Глазгоу Рейнджърс , последвал от инфарктно 2-2 с Вердер в София , на реванша във Бремен намразих Гошо Гинчев за цял живот заради идиотската му постъпка- лишила ни още тогава от участие в КЕШ- Левски пада с 1-0
Сините имат равенства с Бешикташ и Галатасарай като домакини, но губят в Турция.
Победи над френските Оксер и Марсилия, както и над италианските Удинезе и Киево. Загуба от Зинедин Зидан с 1-3 в София и последвало равенство с Ювентус в Торино.
Това аз си спомням като по-интересни мачове на двата софийски отбора в евротурнирите. Мисля,че никой отбор във България не може да се кичи със званието "Евробоец"

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Левски - грешките в трансферната политика

Мнениеот Vailo » 07 фев 2009 15:58

Жеан не беше недоразумение, трябваше да му дадат време.. Жо и Зе Соарес се аклиматизираха защото не са чисти нападатели и от тях не се чака задължително да бележат.. Имаха много повече шансове и спокойствие да играят. Спомням си първия мач който им гледах на живо в Ст. Загора с Берое.. Жо за цял мач не можа да премине нито един бранител и изглеждаше просто трагичен .. към 60мин го смениха с Деко, Зе Соарес дори не си спомням дали игра, но Жеан се набиваше в очи с всяко отиграване с и без топка ... технически е години напред в сравнение с всички останали в отбора .. а ако ги сравняваме по изиграни минути и отбелязани голове с Еньо и Жоро Христов съм почти сигурен че статистиката ще е много много в полза на Жеан.. но явно че дупнишкото дърво е по-добър щом остава

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2009 16:10

mike28 написа:Уф, а ти ако си свалиш розовите очилца, ще установиш, че по същото време една Стяуа взе КЕШ, последвана от Цървена Звезда. Да не говорим за постоянното присъствие в последните 15 години на гръцките и турските отбори в Шампионската лига и спечелването от Галатасарай на купата на Уефа- интересно в сравнение с това как вижаш представянето на ЦСКА?
За никого не е тайна, че преди 89-та най-добрите футболисти къде насила, къде по друг начин са били привличани на армията и на Герена. Така, че спри да живееш със спомени отпреди 20 и кусур години ами виж реалността- нашия футбол е н адъното, това че от време на време отборите ни имат някакви спорадични успехи по никакъв начин не променя картинката.
Общо взето успехите на червени и сини в периода на демокрацията са следните:
ЦСКА- победа над Ювентус , в последствие присъдена служебна загуба за червените заради нередовния Михтарски- това става след "доброжелателско" обаждане за този случай.
Победата над Ливърпул на Анфийлд- наистина голямо постижение, обаче на първия мач мърсисайдци си бяха осигурили продължаването в групите на Ш.Л. Така или иначе това си е подвиг.
На два пъти бият Леверкузен с Бербатов в състава на германците, които обаче точно тогава са в ужасна форма и се представят слабо и в немското първенство - както и да е, евала за победите, след тях се класират за груповата фаза на турнира за купата на УЕФА, където инкасират 3 загуби и една победа над Викинг.
Лично аз помня страхотните мачове на Българска армия с Атлетико Мадрид и Блекбърн.
Ами това са по-сериозните успехи на армейците за последните 20 години.
Левски за това време направи следното:
2 много силни мача с Глазгоу Рейнджърс , последвал от инфарктно 2-2 с Вердер в София , на реванша във Бремен намразих Гошо Гинчев за цял живот заради идиотската му постъпка- лишила ни още тогава от участие в КЕШ- Левски пада с 1-0
Сините имат равенства с Бешикташ и Галатасарай като домакини, но губят в Турция.
Победи над френските Оксер и Марсилия, както и над италианските Удинезе и Киево. Загуба от Зинедин Зидан с 1-3 в София и последвало равенство с Ювентус в Торино.
Това аз си спомням като по-интересни мачове на двата софийски отбора в евротурнирите. Мисля,че никой отбор във България не може да се кичи със званието "Евробоец"

Съгласен съм с теб,но макар и да не съм левскар,а ти,както виждам да си,не си споменал,че все пак тези победи на Левски в УЕФА водят до 1/4 финал в днешните много по-трудни условия за достигане на тази фаза,както и,че отстраняването на Киево води до влизане в групите на лигата,не е просто отстраняване на отбор,както и че този отбор беше най-силният от възможните съперници тогава.Моите два любими български клуба Локо София и Берое нямат успехите на Левски и ЦСКА,но искам да припомня 1/4 финала за УЕФА на Локото през 79-та след победите над Ференцварош,Динамо Киев и Монако,както и победата над Рен във Франция през 2006-та.Берое пък има положителен баланс в Европа,като е отстранявал Фенербахче,Хонвед,Аустрия Виена след победа със 7-0,Атлетик Билбао(тогава един от водещите испански тимове),както и великата победа над Ювентус през 79-та с 1-0!От другите бг отбори Славия има полуфинал за КНК,който идва след отстраняване на неособено впечатляващи отбори,отстраняване на Валенсия от обединения отбор на Локо и Славия,победите на Ботев над Барселона и Байерн,на Марек над Байерн и на Дунав над Рома(майк,предполагам,че си фен на Дунав,щом си от Русе).
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 16:12

Умишлено не споменах какво следва - всеки го знае.
Ми не точно, обичам всички русенски отбори- по една случайност е останал само Дунав.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2009 16:19

mike28 написа:Умишлено не споменах какво следва - всеки го знае.
Ми не точно, обичам всички русенски отбори- по една случайност е останал само Дунав.

Ясно е,че всеки го знае,но някои като този уникален индивид седемнайстката едва ли възприемат написаното,на тях трябва да им се казва всичко от-до,защото иначе се затрудняват в асимилилацията :D Между другото съм имал спречквания из някои форуми с твои съграждани,които меко казано,не са фенове на моя град Стара Загора,но както и да е :D

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 16:26

Това дете вече 3 или 4 акаунта му спрях, не знам още колко ще спра, но няма да се уморя- сигурно повечето му познати скоро няма да могат да ползват форума, заради бан по IP.
Ми може- не казвам, че всички русенци сме цвете за мирисане... ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2009 16:29

mike28 написа:Това дете вече 3 или 4 акаунта му спрях, не знам още колко ще спра, но няма да се уморя- сигурно повечето му познати скоро няма да могат да ползват форума, заради бан по IP.
Ми може- не казвам, че всички русенци сме цвете за мирисане... ;)

Той сигурно пише от клубове и ако го банваш по IP няма да може да се пише от тях.Но нали знаеш,луд умора няма,ще си намери начин да продължи с изявите си.

Върни се в “Архив”