Успех на момчето- казвам го най-искрено . Защото ,ако ЦСКА стане по-добър това в никакъв случай няма да направи любимия ми Левски по-слаб. Все пак една от любимите ми сентенции е "По-добре да бъдем различно богати,отколкото еднакво бедни". Та сега бих го перефразирал по-добре да бъдем различно силни отколкото еднакво слаби.
Дано ви свърши работа момчето, определено имате нужда точно от играч на тази позиция.
Времето ще покаже дали крехката му физика е предимство или недостатък. И Марадона и Меси не са еталон за атлети,но това не ги прави по-малко велики играчи.(с уговорката че на Меси още му е рано да бъде сравняван с Марадона

)
След като играе за младежкия нац.отбор на Аржентина значи е много добър футболист. Като правя уговорката ,че на терена визитките не играят. Ако говорим за визитки на футболисти играли в Българското първенство с с много впечатляваща визитка на първо място трябва да споменем Рабех - с 2 медали от световно първенства за юноши и младежи,на едното е избран за №2,като №1 е бил Лео Меси. Друг Лео Лима- футболист звезда в мл.национален отбор на Бразилия спорело се кой е по-добър Лима или Кака ? Споменатия по-горе М.Чарас ,който беше викан дори мъжкия нац.отбор на Аржентина, Друг един бразилски футболист,за който също твърдяха че е викан в А нац.отбор на Бразилия Агналдо. Май никой от гореизброените футболисти не се запомни с нещо особено или ,ако бъде запомнен ще бъде повече в негативен оттенък.
За мен е много важно всеки футболист да чувства ,че всеки клуб е крачка напред в кариерата му. За съжаление не са много и качествени тези футболисти ,за които нашите отбори са стъпка нагоре в кариерата им.
все пак успех на момчето.