Барселона е на път да си осигури услугите на аржентинския халф Хавиер Масчерано от Ливърпул, съобщава вестник „Марка”.
Според изданието двата клуба са на път да постигнат споразумение около сделката за Масчерано, който вече изрази своето желание да напусне мърсисайдци.
Очаква се каталунците платят 15 милиона евро и да дадат белоруския халф Александър Хлеб, за да вземат Масчерано, който е трансферна цел на Пеп Гуардиола още от миналото лято.
Масчерано ще трябва да замести в състава на Барселона напусналия в посока Манчестър Сити Яя Туре.
Какво мислите?
Марка: Масчерано в Барселона за 15 милиона плюс Хлеб
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheBest007
- Контакти:
Re: Марка: Масчерано в Барселона за 15 милиона плюс Хлеб
Надявам се да не стане ... в смисъл мисля, че Хлеб + 15 млн. е неравностойно за Масчерано ... иначе не си правя илюзии, че той ще остане в клуба ...
Но Поулсен далеч не е достоен заместник ... абе трябва нов собственик, ама тъпите американци ще ни изцедят до край и тогава ще се махнат 

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- vrajdebec
- Контакти:
Е нали в Интер щеше да ходи при Рафата ?!?!
-
- Контакти:
Аз мисля,че това е една много добра сделка.Хем взеха от Барса Хлеб,хем и си взеха 15 млн., с които могат да вземат още някой класен играч.Дали заместник на Масчерано(освен Полсен)или някое нападателче
те да си решат. 

- Leooo
- Контакти:
НЯМА ДА СТАНЕ ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ТАЯ СДЕЛКА , ПЕП КАЗА ЧЕ ЩЕ РАЗЧИТА НА ШКОЛАТА , ВСЕ ПАК МОЖЕХА ДА ВЗЕМА ЙОЗИЛ НО СЕ ОТКАЗАХА !
[center]
[/center]

Мисля си че няма да стане тази сделка.
Ако все пак се лъжа, бих бил много доволен защото мисля че Масчерано не струва всичко това.
Ако все пак се лъжа, бих бил много доволен защото мисля че Масчерано не струва всичко това.
LIVERPOOL RULZZ
- Middlesbrough
- Контакти:
Масче много близо до Барса
Испанският футболен шампион Барселона е близо до привличането на Хавиер Масчерано от Ливърпул, съобщават медиите в Каталуния.
"Всичко е въпрос на часове. Ливърпул ще приеме офертата на Барселона от 15 милиона евро", пише вестник Спорт.
Според Ел Мундо Депортивомечтата на аржентинския национал Масчерано е да играе заедно на клубно ниво със своите сънародници Лионел Меси и Габриел Милито.
Интересното в случая е, че президентът на каталунския гранд Сандро Росел желае трансфер на Масчерано на "Камп Ноу" много повече в сравнение със старши треньора на "синьо-червените" Пеп Гуардиола.
дано да стане този трансфер !!!
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[offtopic]
[/offtopic]

[center]
[offtopic]

-
- Контакти:
Нещо Пуул се дърпат, но може и да стане. Важно ще е да видим дали тази вечер Масчерано ще играе с/у Сити. АКо не - идва в Барса!
По принцип това е стара новина..., след нея Пеп беше дал едно интервю, че повече нови играчи през този сезон няма да има..., после 3-4 дена по-късно си промени мнението и каза, че селекцията не е завършена и че може да се вземат още 1-2 играча!
В общи линии всичко е тотална каша и всяка новина противоречи на някоя друга..., нека стане този трансфер (надявам се на което) и после ще коментираме.
П.П. Цената е доста приемлива за нас, тъкмо ще се отървем от Хлеб и неговата заплата!
В общи линии всичко е тотална каша и всяка новина противоречи на някоя друга..., нека стане този трансфер (надявам се на което) и после ще коментираме.

П.П. Цената е доста приемлива за нас, тъкмо ще се отървем от Хлеб и неговата заплата!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Barcelona - Mes que un club[/center]
- Middlesbrough
- Контакти:
megan fox написа:По принцип това е стара новина..., след нея Пеп беше дал едно интервю, че повече нови играчи през този сезон няма да има..., после 3-4 дена по-късно си промени мнението и каза, че селекцията не е завършена и че може да се вземат още 1-2 играча!
тая новина детоя постнах аз е от неска , просто видях че има тема за Масчерано и нямаше смисъл да права нова

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[offtopic]
[/offtopic]

[center]
[offtopic]