Време е Велизар да си ходи !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: Време е Велизар да си ходи !

Мнениеот smallmouse » 23 авг 2010 14:14

ralimavridov написа:Аз мисля,че тази тема е крайно време някой с правомощия да я изтрие,или заключи.Стига с тези глупости.Имаме си Велизар и той ще остане,докато ръководството прецени.Единственото,което можем ние да неправим е да подкрепяме безрезервно отбора до последно и това е!Ако толкова я разбирахме тази игра нямаша де си пишем във форума,а щяхме да сме наредени на скамейката,или най-малкото щяхме да сме написали поне по една книга за футболни трактовки и схеми на игра.
САМО ТИЧА!!!

Хубаво е човек да гледа себе си и да не казва на другите какво да правят!Комунизма свърши!Ясно е че ръководството не разбира от футбол.Затова сме фенове ,за да подкрепяме добрата игра а не тази,който ще ни направи най-много осми,затова плащаме билети,карти,фанелки и какво ли не.Не видя ли на последния домакински мач колко малко от нас бяха на стадиона?Хората явно не смятат че са длъжни да подкрепят нещо,което им вреди.Позитивното мислене е хубаво нещо,тогава когато не си затваряш очите за реалното положение на нещата и не си на заплата в клуба!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 авг 2010 15:13

Popeye написа:
зеления написа:
Попай, не ми се спори с теб и не искам да се заяждам, но ще ти кажа едно нещо: много често си мисля дали не си на щат към отбора. Честно.

хахаахххххаааа успя да ме разсмееш с поредната си тъпотия не съм на щат на граждански договор съм :)

Като са тъпотии защо не изтърваш нито един мой поуст? Аз от 10 твои бръщолевици чета не повече от 2-3. :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 авг 2010 17:22

Момчета,НЯМА да си ходи.Свиквайте с тази мисъл.Аз почти свикнах. :(
Само Черно море.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 23 авг 2010 17:49

Той НЕ трябва да си ходи.Виждам огромен потенциал във Велизар,виждам хъса с който работи и рано или късно нещата ще станат.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 авг 2010 18:09

Велизар излезе за 0:0 и за това загуби.Просто нямаха никаква идея кой и как ще вкара гол.Ч.Море излязоха с такава психическа настройка все едно играят срещу Барцелона,вместо да натиснат умрелия,каталясъл и уплашен ЦСКА.Така,че този мач и случайни хора от улицата да бяха излязли с фанелките на ЦСКА, Ч.Море пак щеше да загуби :!: Велизар с тактиката навън "страх лозе пази" не само,че ще губи,но и гол няма как да се отбележи.Иначе у дома ще продължаваме да бием геройски... с малки изключения.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 23 авг 2010 18:17

Ами явно има вярно в поговорката "Бог дава,Бог взема".Имаме страшна сила на Тича,кога ксъметлийски,кога заслужено,но бием наред и трупаме точки по същия начин по който навън падаме.Тук се вдигаме духом,навън падаме духом.Тук чисти положения съперниците ни изпускат,навън от 2 удара получаваме 2 гола.Все ни тегли към дома,към Тича.Нещо като стане традиция трудно се изкоренява.Затова играхме за 0:0.Не го одобрявам,но се сетете за 1955 година и разказите на участниците в най-големия идиотизъм в историята на Черно Море - старт с 5 поредни победи,прегазени Левски,ЦСКА насред София и какво?Ами изпадане накрая след спечелена 1 точка общо после.Според хората тогава на играчите след 5-тата победа им казали-ставайте Шампиони и те всеки мач почнали да скачат като дечица за победа и падали...казали на адмиралите,дайте да играем за хикс,да вземем точка,да се успокоим-няма и накрая-в Б група.Тази серия като гост се спира с някой хикс,после следва победа,важно е да спрем загубите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 24 авг 2010 01:34

следващото гостуване е на Видима Раковски... ако и там загубим тоя сезон спокойно може да го отпишем

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 авг 2010 12:37

Бием геройски в събота Черноморец, после падаме безславно от Видима навън и следва О:О с Левски у дома :|

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 авг 2010 12:44

Sole написа:Бием геройски в събота Черноморец, после падаме безславно от Видима навън и следва О:О с Левски у дома :|

За първия мач,много-много не съм сигурен.А за следващите 2,е ясно.Не успяхме да вземем нищо от Лаута и ЦСКА,а Видима им направи хиксове в Селиево.Ние с напредък или без,но без нападатели и с тактика ''дано не загубим'',нищо не ни чака добро в Севлиево.А тука хикса с Левски ни е сигурен,ако имаме шанс и не загубим. ;)
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 авг 2010 12:53

garfild8 написа:
Sole написа:Бием геройски в събота Черноморец, после падаме безславно от Видима навън и следва О:О с Левски у дома :|

За първия мач,много-много не съм сигурен.А за следващите 2,е ясно.Не успяхме да вземем нищо от Лаута и ЦСКА,а Видима им направи хиксове в Селиево.Ние с напредък или без,но без нападатели и с тактика ''дано не загубим'',нищо не ни чака добро в Севлиево.А тука хикса с Левски ни е сигурен,ако имаме шанс и не загубим. ;)

Има и друг вариант,ако паднем у дома от Черноморец,то после навън няма да загубим от Видима- X,2

Върни се в “Черно море”