Исмаил Иса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Исмаил Иса

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 авг 2010 16:40

Аз бях скептичен преди сезона за Иса.
Вече си промених мнението !
Добре е, че е в Левски !
Има качествата .... от него самият зависи, дали ще ги оползотвори !
За сега се справя перфектно с нещата !
Но, и аз не го виждам като титуляр срещу сериозните отбори.
Ще трябва да поработи още ..... но пък, сега за сега, си е перфектната резерва !
Има време за титуляр .... и един ден, кой знае ?
Бъдещето е пред него ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 авг 2010 17:03

За мен Иса е от т.н. "родени голмайстори"- футболисти,които нищо да не правят цял мач 1-2 пъти ще излязат на голова ситуация. Нещо подобно на италианица Скилачи(макар че се различават драстично със Скилачи - оня беше висок 170,но казваха за него,ако не е вкарал гол значи нищо не е играл ;) ) На този етап според мен Иса му липсва малко самочувствие може би,но не притиска защитниците, не игра много активно за ничия топка,не е много агресивен, бързината и маневреността не са му е най-силната страна. С изключение на бързината другото се придобива, според мен трябва малко да се поработи върху скоростната му издържливост явно ,че никога няма да има бързината и резкия старт примерно на Дембеле ,но с много тренировки може да придобие една много добра скоростна издържливост. Иначе има много добра игра с глава и уникален голмайсторски нюх - нещо което не се учи или се учи много трудно. Ще бъде грехота ,ако не бъдат използвани.
Вече бях писал че ще ми бъде много интерестно да видя Иса и Дембеле един до друг. Гаррата е много по-раздвижен и борбен и ще притиска защитниците и ще надделява в единоборства и ще отворя пространства за Иса.според мен е възможно и двамата много добре да се допълват.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 23 авг 2010 17:23

honda написа: С изключение на бързината другото се придобива, според мен трябва малко да се поработи върху скоростната му издържливост явно ,че никога няма да има бързината и резкия старт примерно на Дембеле ,но с много тренировки може да придобие една много добра скоростна издържливост. Иначе има много добра игра с глава и уникален голмайсторски нюх - нещо което не се учи или се учи много трудно. Ще бъде грехота ,ако не бъдат използвани.

Съгласен с по-горното, с изключение на бързината!... Снощи, последният гол, на стадиона от позицията на сектор Б" не прецених, но вече съм сигурен, че има и бързина!!! Изгледах днеска 2-3 тв репортажа и видях, че пое топката (в централната зона) на 3-4 метра зад четирима защитници и за 20-ина метра им избяга с 3-4?!... Значи има линейна бързина за център-нападател!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 23 авг 2010 17:36

Мисля че момчето има бъдеще в Левски .1000 пъти е над манекена Христов,той вчера май нямаше среща с топката :lol: :lol: :lol: :lol: .Май трябва по често да е в игра и ще имаме двама мн качествени нападатели.

Потребителски аватар
ferric
Контакти:

Мнениеот ferric » 23 авг 2010 18:43

Deliba6 написа:
honda написа: С изключение на бързината другото се придобива, според мен трябва малко да се поработи върху скоростната му издържливост явно ,че никога няма да има бързината и резкия старт примерно на Дембеле ,но с много тренировки може да придобие една много добра скоростна издържливост. Иначе има много добра игра с глава и уникален голмайсторски нюх - нещо което не се учи или се учи много трудно. Ще бъде грехота ,ако не бъдат използвани.

Съгласен с по-горното, с изключение на бързината!... Снощи, последният гол, на стадиона от позицията на сектор Б" не прецених, но вече съм сигурен, че има и бързина!!! Изгледах днеска 2-3 тв репортажа и видях, че пое топката (в централната зона) на 3-4 метра зад четирима защитници и за 20-ина метра им избяга с 3-4?!... Значи има линейна бързина за център-нападател!!! :geek:

значи...истината е че не само скороста е важна,момчето има и техника/колкото му е нужна за нападател/,и най вече всички видяха как Иса подходи след като пое топката ...поведе си я напред ,отново със спринт надбяга защитата около него/колкото бяха останали/,след което с много добър удър финтира вратаря Господинов!
това отиграване много малко нападатели в БГ могат да направят,ако беше тръгнал със самата топка още от първото повеждане,то той щеше да се забави,и тогава защитниците имаха по голям шанс!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2010 02:35

Досега се представи чудесно,защото не беше натоварен с отговорност,а влизаше като смяна(без мача с Калиакра) и играеше с лекота.Никой,обаче,не знае,как ще се почувства,ако на плещите му падне отговорността на основен нападател в Левски,който трябва да решава всеки мач?Ето-срещу Калиакра излезе титуляр и нещата много-много не се получиха,нищо че вкара блестящ гол.Тъй,че...

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 25 авг 2010 16:16

Иса е младо момче и трябва много да се внимава с похвалите за да не се главозамая .За мен той има качества ,един от малкото качествени юноши в Левски.

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 25 авг 2010 20:59

zap_lv написа:Иса е младо момче и трябва много да се внимава с похвалите за да не се главозамая .За мен той има качества ,един от малкото качествени юноши в Левски.

абе вече не е толкова млад, можем спокойно да го похвалим ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 яну 2012 00:11

Иса отдавна не е част от клуба! Архив на темата! :arrow:

Върни се в “Архив”