Славия-Локо ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Славия-Локо ПД

Мнениеот Ванко_Ултраса » 23 авг 2010 16:33

"Славия" София : Локомотив Пловдив
28 Август/ Събота / 18:00 часа

Да забравим вече мача с Литекс и да мислим напред към мача със "Славия" в София.

Дано на вратата застане Ставрев, Лучини се вижда, че нещо не е във форма.
След слабия мач на двамата Бенджелюновци вчера се надявам да не ги видя в игра срещу "белите".
Да пуска като централни защитници Гаджалов и Крачунов.Като крайни защитници по фланговете Джерами и Емил Аргиров или Цецо Йотов.В средата ми се иска да видя като титуляр Габор, Керчев и Златински.Коцев и Здравко по крилата, Карвальо централен е ясно вече. Този мач трябва да го вземем, ако наистина имаме апетити към ЕКТ в противен случай увисваме и ще чакаме мачовете за купата.
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Славия-Локо ПД

Мнениеот marmi52 » 23 авг 2010 16:47

8-)

Току що написах прогнозата си във форума на СЛАВИЯ :
За мен мачът е 0:2 за Локо Пд. :evil:
Гледах СЛАВИЯ в Благоевград и въпреки победата над костеливия орех Пирин, не видях нищо хубаво в белия лагер ...
Слаб треньор, мразен и от свои, и от чужди. :shock:
Липса на класни футболисти в бял екип.
По един "пенсионер" в защитата, средната линия и в нападението на белите : Данчо Петков - Илия Илиев - Божов ! 8-)
Малкото наистина добри футболисти, които имаме и те не са във форма ... Визирам Дани Пеев и Галин Иванов.
Кое да ме прави оптимист ?!? :oops:
На другия полюс са гостите от Пловдив. Там имат стабилен спонсор, добър треньор и взеха доста класни футболисти.
Публиката на Локо ще е в пъти повече от нашата, но това вече не е проблем за СЛАВИЯ.
Свикнали сме. :lol:
Реалист съм :
0:2

PS: Ако има някакви сметки за оправяне от миналото първенство, може Локо да легнат, защото пролетта ги оставихме в групата. Само това може да доведе до знак 1-ца ... Нищо друго ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 23 авг 2010 16:53

Дано Локо ПД победи. Славия са много зле след като Кокала дойде и смени Вуцов отново. Мисля че ако играят титулярите и нмя контузени белите ще паднат дори 3 гола :)
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 23 авг 2010 17:02

До колкото знам Славия са в слаба форма такаче сега е времето да се изкачим отново на върха.
Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 23 авг 2010 17:08

marmi52 написа:8-)

Току що написах прогнозата си във форума на СЛАВИЯ :
За мен мачът е 0:2 за Локо Пд. :evil:
Гледах СЛАВИЯ в Благоевград и въпреки победата над костеливия орех Пирин, не видях нищо хубаво в белия лагер ...
Слаб треньор, мразен и от свои, и от чужди. :shock:
Липса на класни футболисти в бял екип.
По един "пенсионер" в защитата, средната линия и в нападението на белите : Данчо Петков - Илия Илиев - Божов ! 8-)
Малкото наистина добри футболисти, които имаме и те не са във форма ... Визирам Дани Пеев и Галин Иванов.
Кое да ме прави оптимист ?!? :oops:
На другия полюс са гостите от Пловдив. Там имат стабилен спонсор, добър треньор и взеха доста класни футболисти.
Публиката на Локо ще е в пъти повече от нашата, но това вече не е проблем за СЛАВИЯ.
Свикнали сме. :lol:
Реалист съм :
0:2

PS: Ако има някакви сметки за оправяне от миналото първенство, може Локо да легнат, защото пролетта ги оставихме в групата. Само това може да доведе до знак 1-ца ... Нищо друго ! :evil:

Ебати и костеливия орех .. Пирин от началото на сезона е като разграден двор отзад .. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 23 авг 2010 17:24

Време е за равен на СЛАВИЯ :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 авг 2010 17:25

1-3 и 2000 с черно-бели сърца подкрепящи 90' отбора на Пловдив :P
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 авг 2010 17:35

Абсолютни глупости, пуснали ни Славия. Бихме си ги като пичове по всички параграфи. Събота ще ги бием пак. В момента не знаят къде се намират. С две смени в състава от мача ни с Литекс тоя отбор няма кой да го бие в България. Освен Сашо Диков и екипа на Канал3 разбира се...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 23 авг 2010 17:43

Безпроблемна победа за Локото най-малко с 2 гола :)
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 23 авг 2010 17:48

Мъжки не пиши глупости! На Локомотив никой не пуска, нашия отбор винаги се е борил сам срещу всички. Само болен мозък може да каже, че Славия са ни пуснали.
Това ще е труден мач за нас. Най-вече заради факта, че белите все още нямат победа на своя стадион - 2 мача 2 загуби. Аз не се сещам отбор допуснал в къщи три поредни загуби. Точно поради тази причина си мисля, че Славия ще се хвърли много здраво в този мач. Но все пак моята прогноза е за равен 1:1.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”