Определяният за най-големия талант в школата на Свиленград 1921 Стоян Костадинов вече е футболист на Левски, съобщиха от родния му клуб. 15-годишният младок, който вече може да се похвали с мачове в професионалния футбол, от тази седмица тренира с юношите на сините, като през новото първенство той ще носи екипа на отбора от набор 1995 г.
Интересът на Левски към сочения за футболен вундеркинд младок е от няколко месеца. Още през пролетния сезон юношата бе забелязан от скаути на клуба от Герена, които побързаха да го включат в бъдещите си трансферни планове. Тогава обаче кандидат за подписа на Стоян Костадинов бе и Литекс. В крайна сметка талантливият играч избра офертата на сините.
На този етап от родния му клуб няма да получат нито стотинка от трансфера, при евентуално подписване на първи професионален договор обаче на Колодрума доволно ще потрият ръце, тъй като ще могат да приберат не лоша сума за играча.
Стоян Костадинов бе основен играч и голмайстор на детската формация на Свиленград 1921 с треньор Димитър Калчоров.
За един сезон той набута над 20 гола и се отчете с приблизително същия брой асистенции. Вследствие на добрите си игри младокът бе извикан и в първия отбор, той дори игра за южняците в няколко от последните мачове в Б група през миналия сезон.
През това първенство треньорът на тима Краси Паскалев се закани да дава значително повече шанс на 15-годишния халф, но в крайна сметка той избра офертата на Левски и сега ще заиграе на Герена.
Левски привлече вундеркинд №1 в България
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Левски привлече вундеркинд №1 в България
Според мен е хубаво да мислим за вбъдеще пожелавам му успех и много голове със синия екип.
Това се казва трансфер. А не някакви пичове с по 1 гол за 2 години. Нищо лично, ама ...
Зву4и много хубаво,но не съм много обнадежден.За жалост не даваме много шанс на децата от школата,поне до сега беше така(имам си обяснение за това но щв си го запазя за себе си)дано за напред нещата се променят и това о4еводно много талантливо дете се развие и се превърне в легенда.Да легенда,и всеки които го гледа ще го забележи.
Последна промяна от kroyf на 23 авг 2010 15:52, променено общо 1 път.
Браво за трансфера... дано 1-2 години да израстне при юношите и на 17 да почват да го пускат в първия отбор, ако покаже качества. Писна ми от "млади таланти" на по 22-24 години, които чакат своя шанс 

deligate написа:Това се казва трансфер. А не някакви пичове с по 1 гол за 2 години. Нищо лично, ама ...
...въпросните "пичове" с един гол за 2 години, когато са били на 15 като този "вундеркинд", са били определяни са новия Меси, каква е гаранцията, че този пич няма да се превърне в "пичовете", които ти визираш ?
Тук приказката "за всяка гарга нейното гардже си е най-хубаво" важи с пълна сила...

Гуу написа:deligate написа:Това се казва трансфер. А не някакви пичове с по 1 гол за 2 години. Нищо лично, ама ...
...въпросните "пичове" с един гол за 2 години, когато са били на 15 като този "вундеркинд", са били определяни са новия Меси, каква е гаранцията, че този пич няма да се превърне в "пичовете", които ти визираш ?
Тук приказката "за всяка гарга нейното гардже си е най-хубаво" важи с пълна сила...
Добре. Аз казвам че тоя е новия Роналдо. Реал Мадрид колко ще платят?
deligate написа:Гуу написа:deligate написа:Това се казва трансфер. А не някакви пичове с по 1 гол за 2 години. Нищо лично, ама ...
Добре. Аз казвам че тоя е новия Роналдо. Реал Мадрид колко ще платят?
Я дай пак, че нещо не схванах ?

Нека ни е честит
Я дай пак, че нещо не схванах ?![]()
Имам впредвид че, това че някой го е нарекъл новия Меси, не значи че е нещо особено. Аре ходи да му гледаш единствения гол от както е почнал футбол срещу най - пропадналия отбор в Аржентина.