ТНС - ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

naskocska
Контакти:

Re: ТНС - ЦСКА !

Мнениеот naskocska » 23 авг 2010 14:54

hristov25 написа:Ако четем изказванията на ТНС мача е 4:0 за тях и ние отпадаме. Всъщност мен ме опасява да не стане както с Клифтънвил и да берем срама до последните минути, защото май започва да ни става навик в последните минути да побеждаваме. Няма лошо само, че доста здрави нерви трябва да имаш.

Ти незнаеш ли че ЦСКА има два сценария тази година.
1-ия : Вкарва гол до 5 мин. и след това започва ходене по мъките 85 мин. при което мача свършва или със загуба за ЦСКА или най-много равен.
2-ия : Не вкарваме гол в началото,80 мин ходене по мъките и след това за 5-10 мин вкарват между 1 и 3 гола и мача го печелят.
;) ;) ;)

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 23 авг 2010 15:00

naskocska написа:
hristov25 написа:Ако четем изказванията на ТНС мача е 4:0 за тях и ние отпадаме. Всъщност мен ме опасява да не стане както с Клифтънвил и да берем срама до последните минути, защото май започва да ни става навик в последните минути да побеждаваме. Няма лошо само, че доста здрави нерви трябва да имаш.

Ти незнаеш ли че ЦСКА има два сценария тази година.
1-ия : Вкарва гол до 5 мин. и след това започва ходене по мъките 85 мин. при което мача свършва или със загуба за ЦСКА или най-много равен.
2-ия : Не вкарваме гол в началото,80 мин ходене по мъките и след това за 5-10 мин вкарват между 1 и 3 гола и мача го печелят.
;) ;) ;)

Това го знам и в контролите беше по-същия начин и се разиграват през второто полувреме.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 23 авг 2010 15:06

Поведа за самочувствие с 3:0! Нелсън отново ще блесне, а и се очаква първи гол на Шеридън в мача :) Делев да вкара още един на сметката си :)

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 23 авг 2010 15:06

ЩЕ победим,макар че ще има доста отпор от страна на ТНС.Нещо от сорта на 0-1(0-2).
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 23 авг 2010 15:11

b0b1 написа:Да излезем със 7/8 юноше за този мач.И без това е протоколен, а след мачове в Европа, едвам се движим за първенството.Аз смята, че и набор '92 могат да ги бият тези ТНС.Момчетата ще излязат с желание да се докажат и може да видим някой нов талант.

Абе стига с тия юноши нали сега имаме юноши и какво тоя Виданов е най безмозъчния футболист който съм виждал, Караджов той ако се мръдне от гол линията сякаш ще му стане нещо, Тонев търчи като муха без глава сумати атаки осра вчера тъй че не е важно какъ е футболиста, а да я може играта.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 15:13

zavinagicska написа:
b0b1 написа:Да излезем със 7/8 юноше за този мач.И без това е протоколен, а след мачове в Европа, едвам се движим за първенството.Аз смята, че и набор '92 могат да ги бият тези ТНС.Момчетата ще излязат с желание да се докажат и може да видим някой нов талант.

Абе стига с тия юноши нали сега имаме юноши и какво тоя Виданов е най безмозъчния футболист който съм виждал, Караджов той ако се мръдне от гол линията сякаш ще му стане нещо, Тонев търчи като муха без глава сумати атаки осра вчера тъй че не е важно какъ е футболиста, а да я може играта.

+1
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 23 авг 2010 15:19

Очаквам труден хикс, а в най-добрият случай минимална победа с гол разлика, освен това очаквам и много слаба игра! Песимистично, но ЦСКА играе добре с грандовете ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 авг 2010 15:20

Равенство 1-1

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 23 авг 2010 15:20

Делев трябва да поседи повечко в фитнеса , че е като пеперудка духне ли вятър пада .. Иначе в ТНС 1 - 3 ЦСКА
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 23 авг 2010 15:40

Трябва ни победа за коефициента, така че очаквам да бием!

Върни се в “ЦСКА”