Иначе много ме изкефи как се хвърли на 5тия гол срещу Калмар
Направо феноменално... вратаря не разбра кво е станало.
Исмаил Иса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Исмаил Иса
south_division написа:На 21 г. с отлични данни , по добър е от Еньо , Христов, Антонов взети заедно.
Искам само да допълня колегата,като кажа че е страхотен футболист и нашето ръководство в лицето на Георги Иванов не бяха привлекли онова дръвче Антонов можеше и да се развие

Искам и да попитам защо Гошо Христов не би вчера дузпата,нали той сам си я изработи

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- batmanlevski
- Контакти:
ИСАТА наистина е класа,ще става още по-добър.определено след година -две го виждам в топ отборите на Европа.дори ми се струва ,че с ГАРАТА може да направят уникален тандем
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Има много футбол в това момче! Мен лично много ме радва с изявите си! Вчера вкара страхотен гол
Дано му дават повече шансове- както виждаме, той се възползва от всеки 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Добър е,но трябва да се доказва и бори за титулярно място.
Всеки има право на мнение, но тези които разбират от футбол ще са съгласни с мен, че от Иса ще стане голям център нападател.
bobbi написа:Добър е,но трябва да се доказва и бори за титулярно място.
Еми той точно това и прави.

Не го ли видяхте как търси топката в мача с Калиакра? Не е като да стой на дузпата и с вдигната ръка и да чака пас. Подвижен е, играе добре с глава, а и има завършващ удар.
(Нещо, което беше най-големия проблем на Левски миналата година).
Още докато беше в Локо Мз. вкарваше често. Мисля, че ако му се дава шанс като титуляр с/у по-слаби съперници в началото, ще му се вдигне класата и самочувствието.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Аз и преди съм казвал,че Иса трябва да заиграе като титуляр, а Дембеле да заеме мястото на Младенов в дясно.Мисля,че тогава ще станем още по-опасни в атака.Иначе Гарата едва ли ще се задържи дълго в Левски и именно Иса ще бъде неговия наследник.Лошото е,че като цяло добрите футболисти не се задържат дълго в България.
- Синият Болярин
- Контакти:
Много се дразня, когато някой футболист се отписва с "аргумент": циганин, турчин, негър, мюсюлманин и други такива. Първо, че няма нищо общо с Турция. Второ, не е сириец, а само баща му е сириец. Израснал е в България и ако въобще някога е бил в Сирия или има сантименти към страната, то са единствено от уважение към баща му. А и да беше арабин, какво от това? Наскоро се запознах с турчин, който е върл левскар. Да му кажа да стане от петолъчките ли, защото не отговаря на етническия критерий на разни фенчета?
Иса няма физиката на Дембеле. Също така не гони чак толкова топката и не е така агресивен в единоборствата. Именно тази сърцатост на Дембеле печели симпатиите на феновете. Против съм от няколко мача да правим изводи, но до момента Иса прави много добро впечатление. Вчера му се отвориха две възможности. Едната беше от трудна позиция през първото полувреме и за мен я изигра много правилно. Не знам от каква класа трябва да е, че да се очаква да я вкара от там. Второто положение го вкара. Хареса ми как открадна топката, как дръпна на защитниците и как я фалцира покрай вратаря без да се колебае. Харесва ми как борави с топката и особено завършващия му удар. От него очаквам да пресира повече защитниците, да е по-твърд в единоборства и в никакакъв случай да не си вирва главата, че е стигнал до първия отбор. За момента не виждам как ще измести Дембеле от титулярното място. Освен да играем някои мачове на Герена с двама централни нападатели срещу по-слабите отбори, за да трупа опит.
Иса няма физиката на Дембеле. Също така не гони чак толкова топката и не е така агресивен в единоборствата. Именно тази сърцатост на Дембеле печели симпатиите на феновете. Против съм от няколко мача да правим изводи, но до момента Иса прави много добро впечатление. Вчера му се отвориха две възможности. Едната беше от трудна позиция през първото полувреме и за мен я изигра много правилно. Не знам от каква класа трябва да е, че да се очаква да я вкара от там. Второто положение го вкара. Хареса ми как открадна топката, как дръпна на защитниците и как я фалцира покрай вратаря без да се колебае. Харесва ми как борави с топката и особено завършващия му удар. От него очаквам да пресира повече защитниците, да е по-твърд в единоборства и в никакакъв случай да не си вирва главата, че е стигнал до първия отбор. За момента не виждам как ще измести Дембеле от титулярното място. Освен да играем някои мачове на Герена с двама централни нападатели срещу по-слабите отбори, за да трупа опит.
plamak написа:Всеки има право на мнение, но тези които разбират от футбол ще са съгласни с мен, че от Иса ще стане голям център нападател.
Пу... и аз да разбирам от футбол!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!