Най-мразените отбори в света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Най-мразените отбори в света

Мнениеот Madridist » 23 авг 2010 12:27

Blue_Lion написа:За мен най-неприятния отбор е Реал Мадрид ! С политиката си,съсипаха футбола и демонстрират,че ги интересуват само и единствено парите,а не феновете или играта ! Може ли да дадеш 90 млн. за играч,при положение,че в Африка гладуват хора,и с тези пари на част от тях може да им се помогне ???

:shock: :shock: :shock: За мен примерът ти е доста неточен. Да,жалко за гладуващите хора в Африка, но какво общо има Реал Мадрид в случая. По целия свят се хвърлят милиони долари за абсолютни глупости, по тази логика аз трябва да кажа, защо някоя манекенка си е дала парите за силиконови устни или си е купило куче за 1000 долара, вместо да ги прати на някое гладуващо сомалийско семейство. Да не говорим,че точно Реал Мадрид да се обвинява в липса на благотворителност е малко смешно. Преди няколко месеца, клубът построи безвъзмездно болница за всички пострадали в Хаити, както и футболна школа. Тогава пуснах тема във форума и тя събра цели осем коментара. Тогава ми беше интересно къде са всички хейтъри и защо не коментират новината :roll: В Африка клубът също помага за различни кампании насочени против расизма. А относно цената за Роналдо дали 90 милиона са много. Ами много са, но също така трансферът на Роналдо е един от най-успешните за клуба в последните пет години. Първо, този играч само за един сезон се превърна в лидер(33 мача, 32 гола). Второ,от икономическа гледна точка, Реал Мадрид за около десет месеца си "изби" парите от продадени артикули(закупени са 1,5 милиона фланелки с името на португалеца). И трето, от гледна точка на маркетинга, един от основните белези за покупателната стойност на една стока, е че тя струва точно толкова, колкото е готов да даде някой купувач за нея. След като някой от пазара е извадил за Роналдо 90 милиона, той струва точно толкова ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 23 авг 2010 12:30

Btovfan80 написа:Аз не мога да се съглася с твърдението за привържениците на Манчестър Юнайтед! Ако е така, както си написал - защо са си построили стадион с капацитет 70 000, който се пълни всеки мач, а този на Сити е едва 40 000 и преди да дойде арабският шейх, никога не съм го виждал пълен? Да не говорим, че по света със сигурност са в топ 5 по брой фенове!

Точно така е - в град Манчестър феновете на Сити са повече от тези на Юнайтед. Самият Олд Трафорд е в края на града. :) Феновете на Пуул даже се бъзикат, че Олд Трафорд бил по-близо до град Ливърпул, отколкото до Манчестър. Направо ме учудват хора като теб - нали уж сте "фенове" на даден отбор, а нито сте се интересували от историята, нито знаете как стоят нещата в Англия. Типичните глорихънтърчета, какво ли се учудвам и аз.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 авг 2010 12:40

Аз немога да разбера как Юве ще е най мразен в Италия при положение ,че има повече фенове от койото и да е било . Преди може и да сме били най мразени ,но сега съм сигурен ,че Интер е по мразен .

Ако сте навити дайте да направим една класация кой най много фенове има от форума . :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 23 авг 2010 12:47

Madridist написа:
Blue_Lion написа:За мен най-неприятния отбор е Реал Мадрид ! С политиката си,съсипаха футбола и демонстрират,че ги интересуват само и единствено парите,а не феновете или играта ! Може ли да дадеш 90 млн. за играч,при положение,че в Африка гладуват хора,и с тези пари на част от тях може да им се помогне ???

:shock: :shock: :shock: За мен примерът ти е доста неточен. Да,жалко за гладуващите хора в Африка, но какво общо има Реал Мадрид в случая. По целия свят се хвърлят милиони долари за абсолютни глупости, по тази логика аз трябва да кажа, защо някоя манекенка си е дала парите за силиконови устни или си е купило куче за 1000 долара, вместо да ги прати на някое гладуващо сомалийско семейство. Да не говорим,че точно Реал Мадрид да се обвинява в липса на благотворителност е малко смешно. Преди няколко месеца, клубът построи безвъзмездно болница за всички пострадали в Хаити, както и футболна школа. Тогава пуснах тема във форума и тя събра цели осем коментара. Тогава ми беше интересно къде са всички хейтъри и защо не коментират новината :roll: В Африка клубът също помага за различни кампании насочени против расизма. А относно цената за Роналдо дали 90 милиона са много. Ами много са, но също така трансферът на Роналдо е един от най-успешните за клуба в последните пет години. Първо, този играч само за един сезон се превърна в лидер(33 мача, 32 гола). Второ,от икономическа гледна точка, Реал Мадрид за около десет месеца си "изби" парите от продадени артикули(закупени са 1,5 милиона фланелки с името на португалеца). И трето, от гледна точка на маркетинга, един от основните белези за покупателната стойност на една стока, е че тя струва точно толкова, колкото е готов да даде някой купувач за нея. След като някой от пазара е извадил за Роналдо 90 милиона, той струва точно толкова ;)

Вижда се че си заклет фен на Рел М ,но много грешиш Роналдо(КР.) е слаб ,но играе понякога .Играчи като Зидан и Фиго,Ди Стефано сигурно ще ги забравите защото не струват общо повече от Роналдо (КР).Разликата между роналдо и роналдо е че единия е манекен , а другия феномен.
Аз мразя (по-скоро не съм фен на) ЦСКА ,Интер,Реал,Ман Юн (защото всички казват колко велики са ,но никой не помни какви са били преди 20 години калко мощни , а помните рууни ,кр роналдо, милито и стоичков и берба).
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 23 авг 2010 12:49

storm написа:Аз немога да разбера как Юве ще е най мразен в Италия при положение ,че има повече фенове от койото и да е било . Преди може и да сме били най мразени ,но сега съм сигурен ,че Интер е по мразен .

Ако сте навити дайте да направим една класация кой най много фенове има от форума . :)

А защо никой не споменава Верона :?:
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 23 авг 2010 12:51

offside_my_ass_ написа:
Blue_Lion написа:За мен най-неприятния отбор е Реал Мадрид ! С политиката си,съсипаха футбола и демонстрират,че ги интересуват само и единствено парите,а не феновете или играта ! Може ли да дадеш 90 млн. за играч,при положение,че в Африка гладуват хора,и с тези пари на част от тях може да им се помогне ??? Нали именно УЕФА прокламира подобни инициативи и вместо да контролира трансферната политика и дълговете на отборите,тя позволява такива безумия ?! Най-ме е яд,че сравняват отбора от Западна Европа,на който съм фен,Chelsea с Реал,защото Абрамович купувал звезди :shock: Той взе добри играчи,а те,както и Моуриньо си изградиха име заедно,в Chelsea,а не като в Реал,да се купуват играчи заради имената им,а не за нуждите на отбора,а да не говорим за затриването на юношите на мадридчани! Отделно,в последните години испанския футбол ми падна в очите,заради подкрепата която им оказват в определени мачове,и на Националния им отбор,и на някои испански отбори ! Иначе играят красиво,спор няма ! Това си е мое мнение и не искам да обиждам или да се заяждам с привържениците на Испанския футбол ! Бях фен на Барса,заради Стойчков,ама в последно време,ето тези няколко неща ме ядосаха и се отказах от тях,не че съм бил и някакъв голям фен на Барса,но все пак...иначе ми харесва горе-долу тяхната политика за развитие на клуба ! В момента най-ме кефат от Испания Атлетико Мадрид - отбор с добра школа и страхотна агитка ! Както и да е...ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ;)

П.П. Гърция за мен стана Европейски шампион,за да се направи реклама на игрите в Атина,както и Порто спечели ШЛ,заради Европейското в Португалия,но това си е мое мнение !

И това го казва фен на Челси. Ти явно съвсем отскоро си фен на Челси (както 99% от всичките им фенове), щом не си спомняш трансферите на Шевченко, Балак, Макелеле, Верон (по времето на Раниери), Кежман, Креспо и т.н. По онова време тези играчи бяха звездите, а Челси ги купуваше на килограм. А какво да кажем за Франки Лампард и Джо Коул - двамата английски суперталанти от школата на Уест Хям. Вярно е, че Моуриньо направи този отбор на Челси толкова успешен, но не ми обяснявай, че не били като Реал Мадрид, защото именно Абрамовските пари направиха Челси известен на 90% от днешните му фенове. Исторически Челси никога не е играл роля за английския футбол, както 3-те големи отбора - Ливърпул, Арсенал и Юнайтед. Астън Вила, Евертън, Тотнъм, Лийдс и Нюкасъл са далеч по-именити от Челси.

Ми фен съм им от 98ма...и до колкото помня,май от тогава станаха фактор в Англия,предвид факта,че често играеха в ЕКТ в последните 12 години,5 от които не бяха при Абрамович ! ;)
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 авг 2010 12:53

qwerty321 написа:
storm написа:Аз немога да разбера как Юве ще е най мразен в Италия при положение ,че има повече фенове от койото и да е било . Преди може и да сме били най мразени ,но сега съм сигурен ,че Интер е по мразен .

А защо никой не споменава Верона :?:

Като каза Верона едни спомени ме връхлетяха .. :) Много готин отбор бяха преди даже са шампиони на Италия през 80-те .Но не вярвам този симпатичен отбор от града на Ромео и Жулиета да е мразен :) Е може би само от феновете на Киево .

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 авг 2010 13:03

АЗ мразя Реал, Челси, Интер и най-вече левски! Като национални отбори мразя: Гърция 2004, Италия, Франция, Бразилия, Португалия, Швеция. Като треньори мразя Мауриньо, Кокала, Вили Вуцов. Като футболисти: Дрогба, Тоти, Гонзо и целя отбор на левски. Абе бая омраза се е насъбрала в мен!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 авг 2010 13:07

TPAKTOP написа:АЗ мразя Реал, Челси, Интер и най-вече левски! Като национални отбори мразя: Гърция 2004, Италия, Франция, Бразилия, Португалия, Швеция. Като треньори мразя Мауриньо, Кокала, Вили Вуцов. Като футболисти: Дрогба, Тоти, Гонзо и целя отбор на левски. Абе бая омраза се е насъбрала в мен!

Ти от толкова мразене ще хванеш язва . :)

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 авг 2010 13:10

storm написа:
TPAKTOP написа:АЗ мразя Реал, Челси, Интер и най-вече левски! Като национални отбори мразя: Гърция 2004, Италия, Франция, Бразилия, Португалия, Швеция. Като треньори мразя Мауриньо, Кокала, Вили Вуцов. Като футболисти: Дрогба, Тоти, Гонзо и целя отбор на левски. Абе бая омраза се е насъбрала в мен!

Ти от толкова мразене ще хванеш язва . :)

Тъкмо това и аз щях да му кажа - да не се разболее нещо от толкова омраза :shock:
Аз нямам отбори които да мразя - има такива кото не са ми симпатични - Интер , Рома и Реал .

Върни се в “Футбол - Свят”