Най-мразените отбори в света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Re: Най-мразените отбори в света

Мнениеот da12 » 23 авг 2010 11:59

Точно така феновете на Юве сме най-много във форума от отборите в Италия. И този сезон ще видите, че нашите футболисти ще се реваншират и ще направим супер сезон ;) .

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 23 авг 2010 12:02

Тва ми прилича малко на феновоте на Челси и Man . сити..Ако ги нямаше парите, дали нямаше да държат за Арсенал например
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 авг 2010 12:02

NeRaDzYrA написа:За мене са ЦСКА, Левски, Рома, Милан, Юве, Лацио, Наполи, Фиорентина, Сампдория..Познайте на кой отбор съм фен?? ;) ;)
Ендже(Царев Брод)? :roll: :roll:

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 23 авг 2010 12:10

NeRaDzYrA написа:За мене са ЦСКА, Левски, Рома, Милан, Юве, Лацио, Наполи, Фиорентина, Сампдория..Познайте на кой отбор съм фен?? ;) ;)

Гамба Осака :shock:

Потребителски аватар
Braveheart73
Контакти:

Мнениеот Braveheart73 » 23 авг 2010 12:11

Във всяко едно първенство в Европа аз мразя фаворитите:

1.Англия - най-омразни са ми Ман. Юн. и Ливърпул - там съм фен на Евертън
2.Италия - мразя Милан и Интер - фен съм на Дженоа
3.Германия - мразя Байерн М (най-омразния ми тим въобще) - там съм фен на Ватеншайд (Бохум)
4.Испания - мразя Барса и Реал М - заклет фен съм на Бетис
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!

Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 23 авг 2010 12:21

da12 написа:Eй Ювентус винаги ама сме един отборите с най-много фенове света за мен най-омразни отбори са Интер и Манчестър Юнайтед.

Кога домакинския им стадион пълен? КОГА?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 23 авг 2010 12:22

То лоша слава и лоша реклама няма. Пример е предишното мнение: Мразя фаворитите. Всичките тези отбори са велики, нищо че някой не ги харесват. Например Гърция вече казват : ние сме Европейски Шампион от 2004. Много им дреме на шмайзера дали аз или ти ги харесваме.

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 23 авг 2010 12:24

Blue_Lion написа:За мен най-неприятния отбор е Реал Мадрид ! С политиката си,съсипаха футбола и демонстрират,че ги интересуват само и единствено парите,а не феновете или играта ! Може ли да дадеш 90 млн. за играч,при положение,че в Африка гладуват хора,и с тези пари на част от тях може да им се помогне ??? Нали именно УЕФА прокламира подобни инициативи и вместо да контролира трансферната политика и дълговете на отборите,тя позволява такива безумия ?! Най-ме е яд,че сравняват отбора от Западна Европа,на който съм фен,Chelsea с Реал,защото Абрамович купувал звезди :shock: Той взе добри играчи,а те,както и Моуриньо си изградиха име заедно,в Chelsea,а не като в Реал,да се купуват играчи заради имената им,а не за нуждите на отбора,а да не говорим за затриването на юношите на мадридчани! Отделно,в последните години испанския футбол ми падна в очите,заради подкрепата която им оказват в определени мачове,и на Националния им отбор,и на някои испански отбори ! Иначе играят красиво,спор няма ! Това си е мое мнение и не искам да обиждам или да се заяждам с привържениците на Испанския футбол ! Бях фен на Барса,заради Стойчков,ама в последно време,ето тези няколко неща ме ядосаха и се отказах от тях,не че съм бил и някакъв голям фен на Барса,но все пак...иначе ми харесва горе-долу тяхната политика за развитие на клуба ! В момента най-ме кефат от Испания Атлетико Мадрид - отбор с добра школа и страхотна агитка ! Както и да е...ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ;)

П.П. Гърция за мен стана Европейски шампион,за да се направи реклама на игрите в Атина,както и Порто спечели ШЛ,заради Европейското в Португалия,но това си е мое мнение !

И това го казва фен на Челси. Ти явно съвсем отскоро си фен на Челси (както 99% от всичките им фенове), щом не си спомняш трансферите на Шевченко, Балак, Макелеле, Верон (по времето на Раниери), Кежман, Креспо и т.н. По онова време тези играчи бяха звездите, а Челси ги купуваше на килограм. А какво да кажем за Франки Лампард и Джо Коул - двамата английски суперталанти от школата на Уест Хям. Вярно е, че Моуриньо направи този отбор на Челси толкова успешен, но не ми обяснявай, че не били като Реал Мадрид, защото именно Абрамовските пари направиха Челси известен на 90% от днешните му фенове. Исторически Челси никога не е играл роля за английския футбол, както 3-те големи отбора - Ливърпул, Арсенал и Юнайтед. Астън Вила, Евертън, Тотнъм, Лийдс и Нюкасъл са далеч по-именити от Челси.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 23 авг 2010 12:25

baltimore написа:Донякъде рабирам Ото Рехагел. Като няма технични играчи няма как да се надиграва с отбори като Испания или Португалия.
Вярно е, че това е грозен футбол, но трябва да получи признание за резултата който получи с тези дървени гърци.
Интер можеше ли някога с тези играчи да надиграе Барселона и то на Камп Ноу?

Съгласен съм за Гърция.Като всички са дърводелци има само един начин по който може да играят .Но за Интер не мисля ,спокойно със Снайдер ,Ето`о ,Милито ,Лусио ,Балотели,Майкон ,Станкович ,Занети можеха да играят по-приятен футбол ,но страхливия им мениджър избра тактика като за отбор от дърводелци.Не отива на отбор с такъв бюджет ,такъв състав и история да играе по този начин.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 23 авг 2010 12:27

mironi88 написа:
da12 написа:Eй Ювентус винаги ама сме един отборите с най-много фенове света за мен най-омразни отбори са Интер и Манчестър Юнайтед.

Кога домакинския им стадион пълен? КОГА?

Специално тая тема в България трябва да е табу. Просто не я започвай. Снощи на мача на ЦСКА на 40 000-ен стадион я имаше 1,2000 души я не. А ЦСКА се пъчат с видиш ли много фенове. Така, че поне на тая тема ние от България да си траем.

Върни се в “Футбол - Свят”