Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bully_Blue
Контакти:

Re: КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ИЗЛИШНИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот Bully_Blue » 07 фев 2009 00:19

Най-големия излишник е Тодор Баткоф.Следва Константин Баждеков,Емил Велев и цялото му ръководство и да се стигне до футболистите,Бистрон,Сърмов,Николай Димитров,Мирослав Иванов,Рашид Тиберканин и Гонзо. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Левски - грешките в трансферната политика

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 00:22

yasen написа:Аз като левскар много ме боли! За пореден път изключително тъпи
ТОВА НЕ Е МОЯ ЛЕВСКИ!

ти па се изказа ...защото продали някого това не било " твоя " Левски-ЛЕВСКИ ще бъде вяра и религия без КОИТО И ДА Е!Помня преди години Петър Кабат как и на прасетата го набута ,играеше перфектно и пак го изпуснаха...и какво? ЛЕВСКИ завинаги в моето сърце...сега ще гледаме Цачев ако се наложи...поне няма да ме е яд , че е някой "мегадобър " за стандартите ни а пропуска на празна врата...
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 00:26

Bully_Blue написа:Най-големия излишник е Тодор Баткоф.Следва Константин Баждеков,Емил Велев и цялото му ръководство и да се стигне до футболистите,Бистрон,Сърмов,Николай Димитров,Мирослав Иванов,Рашид Тиберканин и Гонзо. ;)

Като нещеш Батков,намери някой клонинг на Лупи...и ще видиш някой да се грижи за юношеската школа точно ...никога.
ЛЕВСКАР до гроб!

Bully_Blue
Контакти:

Re: ЗАЩО ПРОДАДОХТЕ ЖЕАН КАРЛОС???????

Мнениеот Bully_Blue » 07 фев 2009 00:28

Жалко,той ни беше най-класния нападател,който можеше да измисли нещо в атака,а не само да се чака на готово.Аз съм сигурен,че ако го бяха оставили,втория полусезон щеше да е най-добрия ни играч.Вече по-добре да налагат Цачев заедно с Георги Христов напред,защото каквото и да беше Гонзо,вече не е футболист за Левски. ;)
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 00:31

Bully_Blue написа:Жалко,той ни беше най-класния нападател,който можеше да измисли нещо в атака,а не само да се чака на готово.Аз съм сигурен,че ако го бяха оставили,втория полусезон щеше да е най-добрия ни играч.Вече по-добре да налагат Цачев заедно с Георги Христов напред,защото каквото и да беше Гонзо,вече не е футболист за Левски. ;)

Гонзо само на свинете да пори задниците значи си е за Левски ;) Надали има друг нападател който да влага сърце колкото него в момента.
ЛЕВСКАР до гроб!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 07 фев 2009 00:31

Абе каква полза,че зе грижи за детско-юношеската школа,като не излиза нито един футболист от нея.Който и да дойде,ще е по-добре,защото се вижда,че Батков няма пари за Левски,а финансовата криза затяга и не дай боже и да останем без лиценз. :roll:
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 07 фев 2009 00:33

Kobra666 написа:
ТОВА НЕ Е МОЯ ЛЕВСКИ!

ти па се изказа ...защото продали някого това не било " твоя " Левски-ЛЕВСКИ ще бъде вяра и религия без КОИТО И ДА Е!Помня преди години Петър Кабат как и на прасетата го набута ,играеше перфектно и пак го изпуснаха...и какво? ЛЕВСКИ завинаги в моето сърце...сега ще гледаме Цачев ако се наложи...поне няма да ме е яд , че е някой "мегадобър " за стандартите ни а пропуска на празна врата...

Какво бъдеще виждаш ти в играчи като Тиберканин, Бистрон, Деко, Зе Соареш?
Казах вече не ангажирам никого с мнението си!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 00:34

Например оня малака дет заеба БК Цецка...или футболния му еквивалент -ламята...стига глупости.Батков прави грешки ,но отбора без лиценз докато е той няма да остане.
ЛЕВСКАР до гроб!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 07 фев 2009 00:36

Да,за жалост Гонзо сега е най-добрия ни нападател,но на Гонзо вече му мина времето,той се е доказал,че е голям левскар и играе с дух,но ако искаме атрактивна игра и евроуспехи,трябва да се мисли за бъдещето. ;)
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 00:37

yasen написа:
Kobra666 написа:
ТОВА НЕ Е МОЯ ЛЕВСКИ!

Какво бъдеще виждаш ти в играчи като Тиберканин, Бистрон, Деко, Зе Соареш?
Казах вече не ангажирам никого с мнението си!

В ЛЕВСКИ ще се сменят още 42344 играчи и толкова ръководста,силен/слаб си остава НАШИЯ ЛЕВСКИ...затова е най-великия в България.Бъдеще в тях може и да няма...но отбора и религията ЛЕВСКИ са си нашите.
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Архив”