Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЗАЩО ПРОДАДОХТЕ ЖЕАН КАРЛОС???????

Мнениеот W84me » 06 фев 2009 23:51

Досега не бях против Батков,но вече май съм! БАТКОВ ВЪРВИ СИ!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 06 фев 2009 23:53

Абе Еньо :lol: :lol: :lol: Къв е па този, горното мнение е правилно, че става само за вътрешна консумация и то в мачове без сериозна интрига. Стига жалихте за тоя Жеан, че е смешно, все едно досега без него не сме могли да играем. Цачев ще играе, ако някой се контузи и няма се представи по-зле от Карлос ;)
NON MOLLARE MAI

yasen
Контакти:

Левски - грешките в трансферната политика

Мнениеот yasen » 06 фев 2009 23:57

Аз като левскар много ме боли! За пореден път изключително тъпи трансферни ходове. Колко качествени футболисти минаха през Левски, и повечето бяха изпуснати. Да изброявам ли... Цихмейструк, Кабат, Головской ( не ми стана ясно защо се оттърваха от него при положение, че беше водещ футболист), сега и Жеан Карлос. Мнозина фенове на Левски не го харесват! С никого не ангажирам моето мнение. А то е, че той е един изключително качествен и млад бразилец с голямо бъдеще, според мен по-повърхностните и първосигнални фенове не го разбраха като качества, което си е техен проблем. Обвиняваха го, че пропускал, ами сещате ли се Гонзо колко ни е късал нервите първите 1-2 години( до "кървавия" гол) Колко шанс получаваше, целия отбор играеше за него и пак си остана дърво, а Жеан, тези които разбират от футбол само като му видят движенията без топка и отиграванията могат да си направят изводите че е перспективен. Да не говорим, че доста футболисти като М.Иванов, Бистрон, Тиберканин им дават ПРЕКАЛЕНО много възможности, а те са на нивото на "Б" група за българските стандарти.
Ето затова ме е яд на Батков, Баждеков и т.н., те са некомпетентни лица, а Велев за да изпусне такъв футболист е един КРЪГЪЛ глупак. Пак казвам това е мое мнение, по-обикновените фенове няма да раберат.
ТОВА НЕ Е МОЯ ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ИЗЛИШНИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот sedem_!_dva » 06 фев 2009 23:59

bor-don написа:Бистрон, Деко, Бензукан и най- най- най- най-високо, над всички - излишен е Тодор Батков. Рабех също ако иска, да си ходи.

И като Батков е излишен, според теб кой ще дойде на негово място :!: :?: Кой ще купи отбора ни и ще влага пари в него без да иска да възвърне поне част от загубите си :!: :?:
Батков трябва да спре да слуша глупавите си съветници, които и каквито да са те и да се вслуша в гласа на нас, всички левскари, които най-много ни интересува и боли какво се случва с отбора :!: :!: :!:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 00:07

100eN4o написа:Celoto vi selsko govejdo otbor4e e izli6no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

помията с отрова на СВИНЕТЕ остави,марш в кочината,бе.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Re: Левски - грешките в трансферната политика

Мнениеот levskar forever » 07 фев 2009 00:07

Napalno sam saglasen,trqbva da mu se dade 6ans.SAMO LEVSKI ALE ALE ALE:
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 00:10

GoingDown написа:Повече нема да им стъпа на мач , щом продават най добрите футболисти и държат смешки като Енчо и Христов!

КУР ЗА БАТКОВ :evil:

БАТКОВ е едно...името и отбора ЛЕВСКИ са тези заради които трябва да отидеш на стадиона...пък и човека може да има грешки , но не краде клуба като Лупи ,нали ?А си троши парите...какъв център построи за юношите не е истина...по-добре наистина да пускат Цачев , поне НЯМА да ме е яд като пропуска в началото,защото е НАШЕ МОМЧЕ!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 07 фев 2009 00:12

Рабех не трябва да си ходи по никой параграф докъто не му се намери някакъв сериозен заместник

Иначе за Бистрон не съм сигласен, ужасно стабилен и корав, ръстов играч, нещо което липсва в българските футболисти
Тиберканин има ритнитопковските качества, но с малко повечко работа ще излезе истински футболист от него

И най-вече, не мога да разбера какво имате против бате Емо. Нека не забравяме, че той падна от нищото като старши треньор по средата на мачовете с ББ и нямаше как да помогне особено. За мачовете с Жилина отбора игра добре, просто не успя да вкара, а и показа известни затруднения с изпълнението на новите тактически изисквания на новия треньор. Но! Джеймс е треньора в момента и цял сезон под неговите наставления днес Левски е на първата позиция в А група ;)

За Батков няма верен отговор, нито да си ходи, нито да стои...ситуация "двама са малко, трима са много"...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Левски - грешките в трансферната политика

Мнениеот palante » 07 фев 2009 00:15

колко шансове да му дават закупа отбора на полуфинал за купата на България с изпълнение на дузпа което е и дете на 5 години щеше да я изпълни по кадърно, то е така един път станеш ли черна овца после трудно ставаш герой.Но мисля че има качесва и може да ги развие в този или друг отбор и след това нашите ще съжеляват че са го продали.
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 07 фев 2009 00:17

naso написа:Рабех не трябва да си ходи по никой параграф докъто не му се намери някакъв сериозен заместник

Иначе за Бистрон не съм сигласен, ужасно стабилен и корав, ръстов играч, нещо което липсва в българските футболисти
Тиберканин има ритнитопковските качества, но с малко повечко работа ще излезе истински футболист от него

И най-вече, не мога да разбера какво имате против бате Емо. Нека не забравяме, че той падна от нищото като старши треньор по средата на мачовете с ББ и нямаше как да помогне особено. За мачовете с Жилина отбора игра добре, просто не успя да вкара, а и показа известни затруднения с изпълнението на новите тактически изисквания на новия треньор. Но! Джеймс е треньора в момента и цял сезон под неговите наставления днес Левски е на първата позиция в А група ;)

За Батков няма верен отговор, нито да си ходи, нито да стои...ситуация "двама са малко, трима са много"...

Точно Джеймс беше виновен за отпадането от Жилина, ако ти е направило впечатление 20 минути накрая играхме без дясно крило и с атаки само отляво, недопустимо :!: :!: :!: За мача с ЦСКА пак горе написах грешката, а утре мисля да седна и да напиша тема с всичките му грешки кръг по кръг, а те не са никак малко. Та това са абсолютни глупости, че заради Кокалчето сме на първо място, ако Данчо-тъча беше вкарал гол, Кокалчето губеше и мача с прасетата, заради грешките, които направи при смените :!:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”