Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
soilwork написа:Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. Разбра се още, че Гьоре Йованoвски оглежда още двама свои сънародници, които евентуално да привлече. Единият е бившият защитник на Литекс Робърт Попов(тоя не го помня)
Drakes написа:хАхАхАхА 2 мача не е вкарвал гол.. Ужас.. голяма завист, от чорбарите, че Дембеле не е техен
W84me написа:Udoji90 написа:
Aбе, ти можеш ли да смяташ изобщо??? Дембеле е вкарал 4 гола досега - 1 срещу нас и 3 срещу Локо Сф. Нашето "четирибуквие" също има 4 гола. Как пък изкара, че е вкарал 2 пъти повече???
Моя грешка,забравил съм головете ви срещу Видима РаковскАИ пак 1 играч е вкарал колкото целия ваш отбор,не е малко.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Неутрален написа:Българи ..... нищо друго не мога да кажа по повод драсканиците в предишни постове. Щях да постна едно драйфащо човече, но едва ли това ще промени нещо. Защо веднага плюене, ЗАЩО ??? Какво ви пречи това момче ? Погледнете визитката му, това че е бил национал в страна където има футболисти за половин Европа, мисля че е достатъчно за момента. Разбира се че трябва да потвърди това и на терена, но защо е нужно такова посрещане ? През "грандовете" ни минаха какви ли не отрепки, знайни и незнайни юнаци, бели,черни,жълти и мулати, та това момче да няма място в наш'то смешно първенство. Достатъчно е да го видиш как владее топката, както каза чичо Пенчо това момче е научено на футбол. Същото важи и за ирландеца. С такива футболисти може да се вдигне нивото на първенството. Но аз лично не вярвам. Всеки добър футболист който може да играе в чужбина бива трансфериран на секундата. Ако във всеки отбор има по 2-3 чужденци като Гранден , Дембеле, Дока и стадионите ще са пълни и групите поне на лига еуропа няма да са мираж.
В момента е без отбор-след като е прекратил контракта си с Оксер по взаимно съгласиеUdoji90 написа:soilwork написа:Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. Разбра се още, че Гьоре Йованoвски оглежда още двама свои сънародници, които евентуално да привлече. Единият е бившият защитник на Литекс Робърт Попов(тоя не го помня)
Еее, човек, как не помниш Роберт Попов бе? Момчето си играеше супер в Литекс като десен бек или дясно крило. Той беше в състава им, когато влязоха 3 отбора в групите на Купата на УЕФА. Той асистира за победния гол в реванша срещу Генк. Става - аз бих се радвал да дойде. Като позиция наподобява Данчо Тодоров, но играе по-разумно от него, според мен.
soilwork написа:В момента е без отбор, след като е прекратил контракта си с Оксер по взаимно съгласие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта