ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Мнениеот TPAKTOP » 23 авг 2010 10:50

soilwork написа:
TPAKTOP написа:
naiki написа:абе той е бил в Севиля преди 3 години,вижте че след това е подритвал в джуджета.Няма да е нищо особено,това че някой загубен скаут е казал че е вторият Меси не значи нищо.Колко го четкаха Шеридън,мене лично не ме е впечатлил.Според мен е толкова играл в Севиля,колкото и Попов във Фейернод.Аз лично няма да очаквам кой знае какво.Само да не стане както с Да Коща да отиде в Левски

Е как да те впечатли като всички избягват да играят с него? Мочето бяга и търси топката ама никой не му подава!
Вчера Шеридън се стара много,отиграва добре топката-обаче нямаше никакво разбирателство с Делев. А и турчина му свири 5-6 несъществуващи фаула в нападение

Според мен Делев има същия проблем като Велизар преди години! Като тръгне да атакува играе за фаул. Ако се беше опитал да играе с топката без значение кой какво прави щеше да има поне 2 положения за гол. Той падна над 10 пъти! Това не е нормално!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 10:50

soilwork написа:
TPAKTOP написа:
naiki написа:абе той е бил в Севиля преди 3 години,вижте че след това е подритвал в джуджета.Няма да е нищо особено,това че някой загубен скаут е казал че е вторият Меси не значи нищо.Колко го четкаха Шеридън,мене лично не ме е впечатлил.Според мен е толкова играл в Севиля,колкото и Попов във Фейернод.Аз лично няма да очаквам кой знае какво.Само да не стане както с Да Коща да отиде в Левски

Е как да те впечатли като всички избягват да играят с него? Мочето бяга и търси топката ама никой не му подава!
Вчера Шеридън се стара много,отиграва добре топката-обаче нямаше никакво разбирателство с Делев. А и турчина му свири 5-6 несъществуващи фаула в нападение

е той делев ,вчера разбра ли се с някой?все едно си играеше на playstation
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 авг 2010 10:50

Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. Разбра се още, че Гьоре Йованoвски оглежда още двама свои сънародници, които евентуално да привлече. Единият е бившият защитник на Литекс Робърт Попов(тоя не го помня :lol: )

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 10:51

soilwork написа:Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. Разбра се още, че Гьоре Йованoвски оглежда още двама свои сънародници, които евентуално да привлече. Единият е бившият защитник на Литекс Робърт Попов(тоя не го помня :lol: )

НЕЕЕЕЕЕ :o :o :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 авг 2010 10:51

W84me написа:
POPCORN написа:
Ще видим. Тоя Лео Меси колко хетрика ще вкарва на мач?

хаха ама чакай бе какво ми изкривяваш темата са!Някой от нас да е казал, че много луд играч и е феноменален?Покажи ми някъде да видя?Докато вие тоя Дембеле го направихте световна звезда!Ей сега отборите като почнат да го пазят по - стриктно да видиш кога ще вкара на кукуво лято

Човека за момента в "А" група е отбелязал 2 пъти повече голове от целият отбор на твоето четирибуквие,нека да е слаб...

Aбе, ти можеш ли да смяташ изобщо??? Дембеле е вкарал 4 гола досега - 1 срещу нас и 3 срещу Локо Сф. Нашето "четирибуквие" също има 4 гола. Как пък изкара, че е вкарал 2 пъти повече??? :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 10:54

Аз съм чувал че Зафиров искаше Дембеле и Титаните са били навити,ама като е дошъл Андоне му казал да си гледа работата...аз се надявам да вземем скоро време тоя Карвальо

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 23 авг 2010 10:54

soilwork написа:Бившият ляв защитник на ЦСКА Роберт Петров е пред завръщане при червените, научи "7 дни спорт". Новият треньор на отбора Гьоре Йовановски лично е настоял пред ръководството да привлече играча, който в момента рита за азербайджанския АЗАЛ (Баку). Македонският специалист иска 32-годишния си сънародник на Армията заради многото контузии в отбрана. Очаква се днес от "Титан" да кажат дали ще го взимат. Разбра се още, че Гьоре Йованoвски оглежда още двама свои сънародници, които евентуално да привлече. Единият е бившият защитник на Литекс Робърт Попов(тоя не го помня :lol: )

Като играеше в ЦСКА Роберт Петров го харесвах много, добър ляв бек беше при нас (дори играеше по едно време и като крило), трудно позволяваше да го минават, включваше се добре по крилото, после претъря тежка контузия и всичко за него тръгна надолу, както виждаме - отпратиха го и от Славия, не мсиля, че ни ще ни свърши работа, освен това и Фабрицио Грило ще се оправи (поне се надявам) скоро, като към това прибавим факта, че Коце Стоянов и Трифонов играят добре отляво в защитата, а и Дечев се включи добре, не виждам смисъл Роберт да се връща.

Потребителски аватар
Drakes
Контакти:

Мнениеот Drakes » 23 авг 2010 10:54

хАхАхАхА 2 мача не е вкарвал гол.. Ужас.. голяма завист, от чорбарите, че Дембеле не е техен :lol:
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 авг 2010 10:55

Udoji90 написа:
Aбе, ти можеш ли да смяташ изобщо??? Дембеле е вкарал 4 гола досега - 1 срещу нас и 3 срещу Локо Сф. Нашето "четирибуквие" също има 4 гола. Как пък изкара, че е вкарал 2 пъти повече??? :lol:

Моя грешка,забравил съм головете ви срещу Видима РаковскА :mrgreen: И пак 1 играч е вкарал колкото целия ваш отбор,не е малко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 10:55

Гуу написа:

Като играеше в ЦСКА Роберт Петров го харесвах много, добър ляв бек беше при нас (дори играеше по едно време и като крило), трудно позволяваше да го минават, включваше се добре по крилото, после претъря тежка контузия и всичко за него тръгна надолу, както виждаме - отпратиха го и от Славия, не мсиля, че ни ще ни свърши работа, освен това и Фабрицио Грило ще се оправи (поне се надявам) скоро, като към това прибавим факта, че Коце Стоянов и Трифонов играят добре отляво в защитата, а и Дечев се включи добре, не виждам смисъл Роберт да се връща.

+1

Върни се в “ЦСКА”