Reckless написа:Радвай се, че не си попаднал на някой, като мен, че ще се чудиш после, кое е кучето, кое си ти. Ама много се радвай, късметко !
Ми ела, че да "попадна" на теб! Смешник! Най-много и ти да го отнесеш като някое улично куче/коте![/offtopic]
Reckless написа:Ето как ги сравнявам:
Бездомните котки носят зарази.
И бездомните хора разнасят зарази.
Ако убиеш котка, на никой няма да му пука.
Ако убиеш клошар е същото.
Котките се изхождат където си искат.
При клошарите е същото, само дето котките си го заравят.
Котките имат бълхи.
И клошарите имат.
Котките понякога вдигат шум.
И клошарите вдигат шум, даже много по-често.
Е къде му е човешкото на съществото "клошар" ? Кое е по-вероятно: Да те нападне котка, или да те нападне бездомник?
Казваш, че всеки ден четеш за ухапани от кучета хора. Аз ще ти кажа, че всеки час чета за убити и осакатени хора, от хора.
Някога животно пребило ли те е от бой на улицата за да ти вземе телефона и парите?
Да ти кажа честно поне във Варна е по-вероятно да те нападне улично псе, отколкото клошар! Никога не са ме нападали клошари, никога не са ме обирали и шанса да ме убие бездомник е милиарди пъти по-малък, отколкото да бъда нападнат от улично животно и то да ме нарани... В същото време са ме гонили улични кучета и съм се отървавал на косъм да бъда зверски нахапан!!! Така че заври си идиотските сравнение на тъмно и удобно за теб място! И да, ще убивам животни колкото си поискам! Най-малкото, че съм ловец