Убиват котки с пушка в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Убиват котки с пушка в Пловдив

Мнениеот megan fox » 22 авг 2010 20:56

[offtopic]
Reckless написа:Радвай се, че не си попаднал на някой, като мен, че ще се чудиш после, кое е кучето, кое си ти. Ама много се радвай, късметко !

Ми ела, че да "попадна" на теб! Смешник! Най-много и ти да го отнесеш като някое улично куче/коте![/offtopic]

Reckless написа:Ето как ги сравнявам:

Бездомните котки носят зарази.
И бездомните хора разнасят зарази.

Ако убиеш котка, на никой няма да му пука.
Ако убиеш клошар е същото.

Котките се изхождат където си искат.
При клошарите е същото, само дето котките си го заравят.

Котките имат бълхи.
И клошарите имат.

Котките понякога вдигат шум.
И клошарите вдигат шум, даже много по-често.

Е къде му е човешкото на съществото "клошар" ? Кое е по-вероятно: Да те нападне котка, или да те нападне бездомник?
Казваш, че всеки ден четеш за ухапани от кучета хора. Аз ще ти кажа, че всеки час чета за убити и осакатени хора, от хора.
Някога животно пребило ли те е от бой на улицата за да ти вземе телефона и парите?

Да ти кажа честно поне във Варна е по-вероятно да те нападне улично псе, отколкото клошар! Никога не са ме нападали клошари, никога не са ме обирали и шанса да ме убие бездомник е милиарди пъти по-малък, отколкото да бъда нападнат от улично животно и то да ме нарани... В същото време са ме гонили улични кучета и съм се отървавал на косъм да бъда зверски нахапан!!! Така че заври си идиотските сравнение на тъмно и удобно за теб място! И да, ще убивам животни колкото си поискам! Най-малкото, че съм ловец :!: :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

abramovich
Контакти:

Мнениеот abramovich » 22 авг 2010 21:27

Megan fox, вземи да гледаш по някой тв канал какво значи да си ловец. Явно по вашия край думата "ловец" означава убиец на животни. И не е вярно, че ние, които защитаваме животните го правим само на думи. Аз например имам шест кучета и осем котки и храня над 30 диви прасета в гората, десетина сърни и безброй птички, които са около къщата ми. Храня ги за удоволствие, за да живеят, а не за да ги застрелям. Пожелавам на всички заблудени като теб ловци първо да отгледат някое животно и тогава ще имат право да го убият - ако им даде сърцето.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 авг 2010 21:53

megan fox написа:
Синьо сърце написа:Котките унищожават плъхове и мишки и в градска среда са единствените им врагове,ако не броим кукумявки и таралежи,които са твърде малко...Относно убиването им-едно е да убиваш за прехрана,друго е за удоволствие!И щом толкова ви дразнят,взмете по една пушка и ги избийте,но помнете,че всичко се плаща.Според както е писано"Възмездието е в Мен,и Аз ще го въздам!"...

:lol: :lol: :lol: Слез на земята, пич! Котките убивали плъхове... В сънищата ти и анимационните филмчета може би, но не и в реалният живот!!! Една котка посмъртно не може да се справи с голям плъх! - Напротив, по-скоро плъха ще убие котката! И бтв има доста кучета, които убиват плъхове!

Както и да ги гледаме нещата кучетата са далеч по-полезни за хората, но в крайна сметка в темата става въпрос за уличните животни! Щом ти е жал за тях... прибери колкото се може повече от улицата у вас! Такива като теб дето само пискат, за да се правят на интересни и искат хем да "спасят" уличните животни, хем като им се кажи вземи животинката у вас веднага се дърпат сте ми много смешни!

Кой плъх ще убие котка,ти в ред ли си?Скоро на вилата едно коте на 10 месеца домъкна удушен,по-голям от него!И змия са ми мъкнали!Но като си далеч от животните,няма как да знаеш,можеш само да лаеш...В къщи си имам котка,тази година имаше малки.По принцип ги продавам по 400 лв,но на теб ,ако искаш ще ти подаря от следващото котило,да видиш какво е животинка в дома ти...Пък може и да понаучиш нещо за животните,най-малкото да носиш отговорност!Плъх ще убие котка,смях.......
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 авг 2010 21:56

...А хората още мърдат?!... :( :evil:
Какъв свят?!... ;) :lol: :twisted:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 22 авг 2010 23:18

Вместо да обърнем внимание на проблема, че България е с най-болното и най-бързо намаляващо население в Европа (като изключим циганите) ние се караме заради....бездомни котки !!! Шибан народ сме и още как :evil:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 авг 2010 23:31

PFCB написа:Вместо да обърнем внимание на проблема, че България е с най-болното и най-бързо намаляващо население в Европа (като изключим циганите) ние се караме заради....бездомни котки !!! Шибан народ сме и още как :evil:

Тук не става въпрос за каране,а че някои са иззели чужди функции и определят кой да живее и кой не на този свят!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 23 авг 2010 05:16

Докато чета тази тема, ми се доповръща.
Като чета, че има толкова много хора които защитават това, ми дойде, сам да си бръкна в гърлото.
Като видях, че има изрод, дето се хвали, че и той го прави...повърнах.
Най-искрено пожелавам на тези "хора", които защитават и тези които правят това, да бъдат гонени и гръмнати в гърба и след това разчленени, както са гонени и разкъсвани тези ЖИВИ СЪЩЕСТВА !!!
Мръсни гадове.
Изроди !!!
От вас, трябва да се отърве лицето на Земята, не от бездомните котки !!!
Единия, ловец ми бил... Ти не знаеш, какво е да си ловец. Ще ти се върне, гад мръсна !!!
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 23 авг 2010 15:56

abramovich написа:Megan fox, вземи да гледаш по някой тв канал какво значи да си ловец. Явно по вашия край думата "ловец" означава убиец на животни. И не е вярно, че ние, които защитаваме животните го правим само на думи. Аз например имам шест кучета и осем котки и храня над 30 диви прасета в гората, десетина сърни и безброй птички, които са около къщата ми. Храня ги за удоволствие, за да живеят, а не за да ги застрелям. Пожелавам на всички заблудени като теб ловци първо да отгледат някое животно и тогава ще имат право да го убият - ако им даде сърцето.

Пич, аз никоха не ходя на лов за сърни, елени, глигани и подобен дивеч! Ходя само на птичи лов (най-вече пъдпъдъци и гургулици) и на лов за вреден дивеч (вълци, лисици, диви кучета и тн).

И бтв отгледал съм доста животни, така че не говори наизуст. Имам в нас 3 кучета и гледам пощенски гълъби. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 23 авг 2010 15:57

Владо_ЦСКА написа:Единия, ловец ми бил... Ти не знаеш, какво е да си ловец. Ще ти се върне, гад мръсна !!!

Добре, че не знам какво е да си ловец! По-добре замълчи палячо, защото само се излагаш!

И за твоя утеха... са ме прострелвали в крака по време на лов!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 23 авг 2010 16:54

Синьо сърце написа: Кой плъх ще убие котка,ти в ред ли си?Скоро на вилата едно коте на 10 месеца домъкна удушен,по-голям от него!И змия са ми мъкнали!Но като си далеч от животните,няма как да знаеш,можеш само да лаеш...В къщи си имам котка,тази година имаше малки.По принцип ги продавам по 400 лв,но на теб ,ако искаш ще ти подаря от следващото котило,да видиш какво е животинка в дома ти...Пък може и да понаучиш нещо за животните,най-малкото да носиш отговорност!Плъх ще убие котка,смях.......

Забавен си! Ти да не гледаш рисове или тигри?! И да, има доста плъхове, които могат да убият котка без проблеми! Ти си виждал котката ти да носи удушен плъх, а аз съм виждал плъх да убива котка!

А колкото до това, че би ми подарил котенце... ще се наложи да ти откажа - не обичам котки, в нас гледам само кучета и птици! И бтв само да те светне, че със сигурност имам много повече животни в нас, отколкото ти някога си имал!

Върни се в “Свободна зона”