Време е Велизар да си ходи !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- The Sailor Man
Re: Време е Велизар да си ходи !
А съгласни ли сте,че друго щеше да се говори ако не бяхме получили този случаен гол?Тогава схемата на Велизар щеше да е отлична и тактиката-перфектна.Иначе съм съгласен,казахме тука преди мача неведнъж,че Божилов е задължително да е титуляр!!!Първо-връщаме Юрука където трябва да е,второ-Божилов печели всички въздушни топки,сваля ги на бомбата на Юрука,на нахлуващ Марадончо...И по-важното-ангажира единствения им централен защитник-Акуаро и оставя Тошо Янчев срещу Марадончо,я срещу Юрука а колкото път стана това днес-толкова пъти имаше нарушения и голови опасности.Но Юрука беше надскачван от Акуаро и тези положения не бяха достатъчни.Проблемите в защита на ЦСКА не бяха използвани рационално и да,Ратников беше човекът!!!Когато Адемар,бавния Адемар изелезе очи в очи с Караджов бе настигнат от бавния Акуаро,който с шпагат му изби топката....ако тук беше Ратников,който е страшно бърз това беше сигурен гол или дузпа изобщо Ратников с бързина и подвижност щеше да е полезен.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Тъп мач, тъп треньор и още по-тъпа загуба! И слепец, който никога не е гледал футбол, знае че без нападател не можеш да спечелиш мач, ама Велизар явно е над тези неща. Защо Жоро Божилов не започна мача? Защо Дани Георгиев започна титуляр? Ако си отговорим на този въпрос, ще си отговорим и на въпроса защо загубихме. За пореден път свалям шапка на Данчо Юруков, не спря да тъче от нападение в защита и обратно, това е истински капитан! Но за чий, тогава, излязохме без нападател? Схемата на Велизар, принципно, беше перфектна, но защо по дяволите отново играхме без нападател? Пресата на Дани Димов и Митко Петков беше убийствена, като прибавим и активната помощ от Юруков всичко в центъра беше на шест ама без нападател резултата е 0-1. Никога не съм си позволявал да критикувам който и да е от треньорите ни, но Велизар за пореден път показа, че все още не е дорасъл за треньор на първия отбор. Не мога да отрека, че тактически е много добре подготвен, но му липсва усещането за титулярите. Взе си поука от фиаското в Пловдив, промени постройката и тактиката ама пак сбърка състава, всичко щеше да е идеално ако просто беше пуснал Божилов вместо Георгиев. С просто око се вижда колко по-полезен е Юруков в халфовата линия, отколкото забит като нападател, както и с просто око се вижда колко е зле като нямаме такъв отпред!
-
- Контакти:
The Sailor Man написа:А съгласни ли сте,че друго щеше да се говори ако не бяхме получили този случаен гол?Тогава схемата на Велизар щеше да е отлична и тактиката-перфектна.Иначе съм съгласен,казахме тука преди мача неведнъж,че Божилов е задължително да е титуляр!!!Първо-връщаме Юрука където трябва да е,второ-Божилов печели всички въздушни топки,сваля ги на бомбата на Юрука,на нахлуващ Марадончо...И по-важното-ангажира единствения им централен защитник-Акуаро и оставя Тошо Янчев срещу Марадончо,я срещу Юрука а колкото път стана това днес-толкова пъти имаше нарушения и голови опасности.Но Юрука беше надскачван от Акуаро и тези положения не бяха достатъчни.Проблемите в защита на ЦСКА не бяха използвани рационално и да,Ратников беше човекът!!!Когато Адемар,бавния Адемар изелезе очи в очи с Караджов бе настигнат от бавния Акуаро,който с шпагат му изби топката....ако тук беше Ратников,който е страшно бърз това беше сигурен гол или дузпа изобщо Ратников с бързина и подвижност щеше да е полезен.
Това положение беше 100% гол ако някой се беше сетил да даде шанс на Ратников да играе.А ,,случайния,, гол си беше чиста закономерност след поредицата от грешки.
Стига с тоя Ратников, ако бил там щяло да е гол, ами ако беше Марио Жардел в 90-тата минута от позицията на Божилов нямаше ли да е сигурен гола, а Ратников не е толкова добър, не знам къде сте го гледали тия, които го хвалите, ама е било някъде, където той е бил сам с топката на терена
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- ralimavridov
- Контакти:
Аз мисля,че тази тема е крайно време някой с правомощия да я изтрие,или заключи.Стига с тези глупости.Имаме си Велизар и той ще остане,докато ръководството прецени.Единственото,което можем ние да неправим е да подкрепяме безрезервно отбора до последно и това е!Ако толкова я разбирахме тази игра нямаша де си пишем във форума,а щяхме да сме наредени на скамейката,или най-малкото щяхме да сме написали поне по една книга за футболни трактовки и схеми на игра.
САМО ТИЧА!!!
САМО ТИЧА!!!
Право в целта !!!
Mourinio написа:Стига с тоя Ратников, ако бил там щяло да е гол, ами ако беше Марио Жардел в 90-тата минута от позицията на Божилов нямаше ли да е сигурен гола, а Ратников не е толкова добър, не знам къде сте го гледали тия, които го хвалите, ама е било някъде, където той е бил сам с топката на терена
Ти пък кога си го гледал за да твърдиш че не е добър...
-
- Контакти:
Mourinio написа:Стига с тоя Ратников, ако бил там щяло да е гол, ами ако беше Марио Жардел в 90-тата минута от позицията на Божилов нямаше ли да е сигурен гола, а Ратников не е толкова добър, не знам къде сте го гледали тия, които го хвалите, ама е било някъде, където той е бил сам с топката на терена
Ако беше гледал мачове на дублиращия отбор ,щеше да знаеш за какво говорим.
Popeye написа:зеления написа:Чудя се да пиша ли или да не пиша? Ако пиша ще вляза в спор с наши. Затова ще се огранича само с няколко изречения.
1. Излязохме за срещата така, както би трябвало да излезем срещу ЦСКА в силните му години. С този дезориентиран и дезорганизиран армейски състав постройката трябваше да бъде съвсем друга: с две бързи крила - Дончо Атанасов в ляво и Румен Николов в дясно, със ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН таран ( Божилов или Жардел ), подпомаган от Юруков и Жоро ( Ратников ) и победата ни беше в кърпа вързана.
2. Нито Ахмед, нито Мехмет ни е виновен! Ние сме си виновни. И нямам предвид футболистите - те се раздадоха напълно. За пръв път виждам този съдия да свири толкова обективно. Давал бил фалове за армията. А за нас колко даде пред наказателното им поле? Малко ли бяха? Истината е съвсем друга - просто нямаме в състава си необходимия футболист. Преди години ако не при всеки фал, то при втория задължително вкарвахме. На прима виста - например Барона.
3. Поне за мен е ясно, че Велизар има още мнооого да учи докато дойде времето да може да води отбор със сериозни амбиции.
В заключение: лошата постройка, не добре подбрания състав, ненавременните смени и лошия късмет донесе на софиянци трите точки. При такова развитие на нещата скоро, много скоро ще свърши и домакинския ни рекорд за жалост.
ами кво чакаш поемай отбора да те ева у специалиста
С такива "фенове" като теб, безкритични към всичко ставащо в отбора и в същото време вечно плюещи хората с по-трезво мислене нищо добро не чака Черно море. Истинските отбори имат истински фенове, аплодиращи доброто и критикуващи слабостите. Те за това са и големи. Колкото и да ми е неприятно ще дам пример с двата най-недолюбвани за мен тимове в БГ: Левски и ЦСКА, а също и Локо ПД и Ботев ПД. Това са отборите с най-силните и точни агитки.
Попай, не ми се спори с теб и не искам да се заяждам, но ще ти кажа едно нещо: много често си мисля дали не си на щат към отбора. Честно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
зеления написа:Popeye написа:зеления написа:Чудя се да пиша ли или да не пиша? Ако пиша ще вляза в спор с наши. Затова ще се огранича само с няколко изречения.
1. Излязохме за срещата така, както би трябвало да излезем срещу ЦСКА в силните му години. С този дезориентиран и дезорганизиран армейски състав постройката трябваше да бъде съвсем друга: с две бързи крила - Дончо Атанасов в ляво и Румен Николов в дясно, със ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН таран ( Божилов или Жардел ), подпомаган от Юруков и Жоро ( Ратников ) и победата ни беше в кърпа вързана.
2. Нито Ахмед, нито Мехмет ни е виновен! Ние сме си виновни. И нямам предвид футболистите - те се раздадоха напълно. За пръв път виждам този съдия да свири толкова обективно. Давал бил фалове за армията. А за нас колко даде пред наказателното им поле? Малко ли бяха? Истината е съвсем друга - просто нямаме в състава си необходимия футболист. Преди години ако не при всеки фал, то при втория задължително вкарвахме. На прима виста - например Барона.
3. Поне за мен е ясно, че Велизар има още мнооого да учи докато дойде времето да може да води отбор със сериозни амбиции.
В заключение: лошата постройка, не добре подбрания състав, ненавременните смени и лошия късмет донесе на софиянци трите точки. При такова развитие на нещата скоро, много скоро ще свърши и домакинския ни рекорд за жалост.
ами кво чакаш поемай отбора да те ева у специалиста
С такива "фенове" като теб, безкритични към всичко ставащо в отбора и в същото време вечно плюещи хората с по-трезво мислене нищо добро не чака Черно море. Истинските отбори имат истински фенове, аплодиращи доброто и критикуващи слабостите. Те за това са и големи. Колкото и да ми е неприятно ще дам пример с двата най-недолюбвани за мен тимове в БГ: Левски и ЦСКА, а също и Локо ПД и Ботев ПД. Това са отборите с най-силните и точни агитки.
Попай, не ми се спори с теб и не искам да се заяждам, но ще ти кажа едно нещо: много често си мисля дали не си на щат към отбора. Честно.
Подкрепям.Тук има хора,които определено работят в клуба-безкритичните.След като плащаме билети,фанелки и какво ли не и сме на стадиона в сняг дъжд и слънце имаме право на мнение,особено когато виждаме че нещата определено не отиват на добре и че в този си вид не можем да имаме никакви амбиции за нищо.Отборите съществуват за феновете,а не за заплатаджиите в тях.