Как ще изглежда Юве този сезон ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Как ще изглежда Юве този сезон ?

Мнениеот storm » 23 авг 2010 00:30

Пускам тази тема да разбера мнението ви кой би трябвало да играе .Гледах Милан-Юве и мога да кажа ,че съм обнадежден.Заеби купата тя не е важна, но видях някой хубави неща които се надявам да стават и за напред.Тази година сме най младия отбор на средна възраст 25 и нещо .

Ето и според мен как би трябвало да изглеждаме

Вратар :За момента съм малко повече за Манингер отколкото Сторари ,докато се върне разбирасе Джиджи.

Защита:Много добро впечатление ми направи новото попълнение от Бари Бонучи ,според мен заедно с машинката ни Киелини трябва да се отвърдят като стълбове . Нямам си и представа кой ще играе бекове . Имаме Григера, Де Челие,Зебина ,но нещо не ми вдъхват доверие .Най вероятно Мота ще е единия от тях

Полузащита : Тук уж трябва да сме най силни на хартия . За мен задължително Диего трябва да е титуляр,има хляб в това момче видя се и днес .Проблема е ,че последно време Дел Нери го използва като нападател което не ми се нрави много :) .Пепе/Красич ясно е че един от тях ще играе няма как ,нямам наблюдения върху Красич ,но за Пепе мога да кажа ,че е бърз и агресивен което е добре ,беше най добрия на Световното за Скуадрата.
Стигаме и до рендето Мело ,което мен лично много ми харесва ,но се вижда че му куца играта.Един от него и Сисоко ще е титуляр най вероятно .Незнам как вървят нещата с Акуилани и дали изобщо е дошъл при нас и дали ще се впише.Имаме Маркизио който ще играе най вероятно като вътрешен халф

Нападатели : Тука избора е по лесен Амаури е единия сигурен ,а другия се надявам да е "Ил Капитано" .Трезегол малко ми е мъчно ,но комай тази година ще търка скамейката . За малко да забравя и за Якинта ,но кога ще играе и дали ще играе незнам .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Re: Как ще изглежда Юве този сезон ?

Мнениеот Leooo » 23 авг 2010 00:44

Това ще знаем лично за мен след 4 - 5 кръга поне @!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 23 авг 2010 00:46

Поне дузпи можем да бием и спечелихме първа купа честито на всички Ювентинци.

Иначе вратар Джиджи ако е контузен според мен Манингер Сторари е добър, но старичък по-хубаво да се дава шанс на Манингер има класа.

Централни защитници Бонучи и Киелини и бекове Гросо и Мота

В халфовата линия Диего Акуилани Красич Сисоко Маркизио Пепе тука е доста наситено и очаквам добри мачове от всичките ни халфове, за да се преборят за титулярно място.

В нападение Амаури и втория човек не много ясно като според мен ще се менят тримата Якуинта, Дел Пиеро и Трезеге, но ще е добре и да се пускат винаги различни нападателни двойки лично мое мнение.

Този сезон го почваме с много надежди и се надявам Дел Нери и футболистите да върнат мястото на Юве там, където му е мястото на върха!!!

П.П. Зебина и Мело да ги продадем и да вземем един централен защитник до края на трансферния прозорец.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 авг 2010 00:54

Истината е, че отстъпвате на Интер и Милан ( да не кажа и Рома) във всички линии, така че прогнозирам пореден труден сезон ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 авг 2010 01:00

Tommi написа:Истината е, че отстъпвате на Интер и Милан ( да не кажа и Рома) във всички линии, така че прогнозирам пореден труден сезон ;)

На Интер съм съгласен ,но на Милан или още повече Рома не мисля .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

buffon96
Контакти:

Мнениеот buffon96 » 23 авг 2010 01:03

da12 написа:Поне дузпи можем да бием и спечелихме първа купа честито на всички Ювентинци.

Иначе вратар Джиджи ако е контузен според мен Манингер Сторари е добър, но старичък по-хубаво да се дава шанс на Манингер има класа.

Централни защитници Бонучи и Киелини и бекове Гросо и Мота

В халфовата линия Диего Акуилани Красич Сисоко Маркизио Пепе тука е доста наситено и очаквам добри мачове от всичките ни халфове, за да се преборят за титулярно място.

В нападение Амаури и втория човек не много ясно като според мен ще се менят тримата Якуинта, Дел Пиеро и Трезеге, но ще е добре и да се пускат винаги различни нападателни двойки лично мое мнение.

Този сезон го почваме с много надежди и се надявам Дел Нери и футболистите да върнат мястото на Юве там, където му е мястото на върха!!!

П.П. Зебина и Мело да ги продадем и да вземем един централен защитник до края на трансферния прозорец.

+1

Зебина само 2 пъти ми е направил впечатление как играе,а от доста време му се даваше шанс...
Отлично игра само срещу Фулъм,когато наниза 2ма защитници и вкара гол,и в реванша,дето стана "Юве - Байерн М." №2 така да се каже...
Друг въпрос е и Хасан Салихамиджич...
Той ми е един от любимците,ама сега нещо не му дават много шанс за изява...
А Мело играе,има потенциал,копие на Диего,но и много грешки прави,което му сваля нивото...

Отдавна четох,че Павел Недвед щял да става някакъв помощник трениор в Юве...щеше да помогне на отбора,да им вдъхва кураж ;) да си до такава звезда е невероятно...

Дано с обновения отбор да си възвърнем поне част от клсата,която показвахме преди години...
Според мен най-големия ни удар беше Милош,пък дано да съм прав ;)
;) ;) ;)

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 23 авг 2010 01:11

На кой му пука ? :lol:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 23 авг 2010 02:08

Бонучи май ще се окаже страхотен трансфер!Иска ми се да видя Красич как ще се впише в отбора и дали Диего пак ще е в зимен сън.А Дзебина,Каморанези и Салиха са пътници,въпрос на време е да си тръгнат от Торино.
Дано тази купа не се окаже последна за сезона обаче.

Cukyens написа:На кой му пука ? :lol:

За теб на никой не му пука

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 23 авг 2010 07:29

Трябва да се оттрървем от Зебина, Григера, Сисоко, Каморанези, Салихамидзич и Амаури. Или поне от един от тези. Трябва ни ляв бек. Нито Де Челие, нито Гросо могат да се справят на този пост. Ако вземем ляв бек закърпаме защитата. Вратар си имаме. В халфа не виждам защо ни е Сисоко(който може да бъде продаден) и Мело(който може да бъде резерва) при положение, че дефанзивен/централен имаме Маркизио и евентуално Акуилани. Ляв Красич, десен Пепе, атакуващ Диего. Нападението няма да върви с Амаури. До кога ще го пробваме това момче. Непостоянно е! Дел Пиеро и Трезегол/Яки отпред. Успешен сезон с борба за титлата в Серия А и евентуална титла в Европа ;)
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 авг 2010 07:36

Със сигурност една идея по-силни от миналият сезон

Върни се в “Ювентус”