Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 23:55
Синьо сърце написа:POPCORN написа:Ти няма с какво да ми отговориш,както и аз няма с какво за великите ни резерви!

По едно време се чудех-нашите що им плащат заплати?Нали все шанс не им давали,все онеправдани!Пък оня на 40 години ще стане,най-добър на терена???Срам!За кво са ми тез резерви,да носят саковете и вода на тренировката?
каквито са вашите такива са и нашите.. няма голяма разлика!при нас обаче напрежението е много голямо, защото нищо не върви.. докато при вас е по-стабилно всичко!
Кво значи стабилно,с тоз антифутбол,дето се играе тука?Аз все го удрям на патриотизъм и си гледам нашия шампионат,ама тез два мача днес ми взеха нервите!Егати к'скането и блъскане,егати да не можеш на 5 метра пас да дадеш...То па бива,бива,ама все граница има!Пак гъза ще ни скъсат в групите(ако влезем),какво да коментираш на тез мачове-ми Каварна в 30 минута вече с 5 носилки бяха ???Айсиктир!!!
това е положението бате...докато има отборчета където не играят за победа ми се стремят само да не паднат така ще е

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !