Смятам, че ловки и умни престъпници като Маргините биха се покрили за доста време след съдбните битки.
Няма да искат да се набиват в очите на хората, което е доста далече от покупката на ЦСКА.
ГОЛЕМИЯТ МАРГИН КУПУВА ЦСКА!?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: ГОЛЕМИЯТ МАРГИН КУПУВА ЦСКА!?
Спрете да четете жълти весници !
Пълни глупости са това.

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Всъщност започва да става пълен хаус. В публикация от 19.08 24часа информира, че ЦСКА ще бъде предложен на Газпром.
Ето и целия текст на статията :
Източник 24часа http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=583439
Ето и целия текст на статията :
24часа написа:
Предлагат ЦСКА на “Газпром”
ЦСКА да бъде предложен за покупка на руската газова компания "Газпром".
Лично премиерът Бойко Борисов се ангажира пред фенклуба на “червените” да помогне за осъществяване на тази идея.
Това стана веднага след първия мач за сезона на Борисов в състава на “Витоша” (Бистрица) с англичаните от “Нотингам Юнайтед”, спечелен от нашите с 6:0. Димитър Ангелов-Дучето и още 20-ина фенове на ЦСКА търпеливо изчакаха да свърши контролата на отбора от “В” група, за да говорят с Борисов за бъдещето на “червения” тим.
Още на полувремето Дучето уговори разговора с министър-председателя. По време на самия мач пък феновете бурно обсъждаха бъдещето на отбора си и стратегия за разговор с Борисов. На стадиона бе и Димитър Пенев, но той само се прегърна с премиера и не взе участие в разговора му с агитката.
“Ще помагаме на всички, както помогнахме на “Ботев” за стадиона”, обеща Борисов на обградилите го фенове. Собствеността на “Българска армия” според тях бе главният проблем пред намирането на качествен инвеститор, който да стане собственик на ЦСКА.
Според тях, ако клубът получи собственост върху базата, ще има много повече кандидати да го притежават.
Феновете обясниха на премиера и далаверите, които според тях сегашните собственици от “Титан” извършват на гърба на “червения” отбор и ще доведат до неговата гибел. “Гонят ни от стадиона, за да не може никой да ги контролира”,обясняваха един през друг хората на Дучето. Някои дори директно обвиниха сегашните босове, че се занимават с черно тото.
Всички обвинения Борисов изслуша мълчаливо.
“Газпром” е вероятно единствената компания, която в момента би се заинтересувала от покупка на ЦСКА, решиха след около 20-минутен разговор запалянковците и премиерът. Той пък обеща да провери почвата за евентуална сделка.
“Газпром”засега не е получил предложение за покупката на който и да било български футболен клуб и засега не може да вземе отношение по въпроса”, коментираха официално от руската компания. (24часа)
Дочев отказал оферта от “Ханза”заради “червените”
Тръгналият си скоропостижно от ЦСКА Павел Дочев е получил предложение да поеме “Ханза” в периода, когато е преговарял с ЦСКА. Треньорът призна това вчера пред “24 часа” на заминаване за Германия, където семейството му живее в Падерборн.
“Да, наистина имах предложение и от “Ханза”. Потърсиха ме, когато преговорите с ЦСКА вече вървяха към приключване и почти се бяхме разбрали. Това обаче бе само запитване. Стана ясно, че за да има нещо конкретно, трябва да изчакам около седмица.
Съответно бе нужно да кажа на хората в ЦСКА, че ми трябва още малко време. Аз обаче не съм треньор, който ще направи такова нещо, защото си имам принципи. Няма да тръгна да залъгвам някого. Договорихме се окончателнто с ЦСКА, а точно седмица по-късно дойде и официална оферта от “Ханза”. Аз обаче нямаше как да я приема”, обясни ситуацията Дочев.
На “Армията” той не издържа дълго и след серия от слаби резултатинапусна. “Ханза”, с който Дочев се размина, изпадна от Втора бундеслига и през този сезон играе в III лига.
“Шефовете на клуба обаче имат амбициозния план за 2 години да се върнат отново в елита на Германия. “Ханза” е отбор с традиции, който дълго игра успешно в Бундеслигата. Разполага със страхотна база и осигурено финансиране. Това наличие на стратегия пасва именно и на моята философия за работа.Аз обаче отидох в ЦСКА, защото бях уверен, че ще успея там. И сега съм сигурен, че ако бях продължил, нещата щяха да тръгнат. Моментът обаче не го позволяваше. Сега се оказах от двата стола на земята”, сподели още Дочев.
КОНСТАНТИН БОТУШАРОВ
Руснаците наливат пари в “Шалке 04” и “Зенит”, искат “Рома”
Най-голямата газова компания в света спонсорира масовия спорт в Русия и подпомага няколко големи спортни клуба както в родината си, така и зад граница. Сред по-големите, на които "Газпром" е генерален спонсор, са петербургският футболен клуб "Зенит" и хокейният клуб от града на Нева - СКА.
От години газовият гигант е собственик на немския футболен отбор "Шалке", а преди няколко месеца чрез дъщерната си компания "Газпром-нефт" купи и знаменития сръбски тим "Цървена звезда".
Всяка година "Газпром-нефт" ще налива в сръбския отбор по 3 млн. евро, а рекламата на компанията ще бъде на фланелките на играчите. Сега се носят слухове, че руската държавна компания има апетити и към италианския футболен отбор "Рома", но дали това ще стане - още не е факт.
Източник 24часа http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=583439
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Офтопик:
POPCORN написа:АЗ СЪМ НОВИЯТ СОБСТВЕНИК НА ЦСКА !
С всеки билет ще даваш ли и пакетче пуканки?
105 години / 4 поколения ботевисти!
Всички сте в грешка
Истината е, че фамилията Рокфелер ще купува ЦСКА

Ето това, всички се бият за ЦСКА, направо става страшно. Освен ние феновете да направим една кръгла маса и да изберем. Още по-добре ще е да направим един триунвират Абрамович, Газпром, Лакшми Митал с началник Божков. Стига глупости в момента Титан притежава любимия ни клуб и трябва да ги критикуваме по-често. Дано осъзнаят, че хората на стадиона най-добре разбират, когато един отбор има проблеми и когато всичко е наред. Може да не сте съгласни, но от бойкоти и празни стадиони няма смисъл. Гласът ти ще се чуе само, когато го изразиш от някаква трибуна.
-
- Контакти:
Не бе, Посейдон, Енцо Ферари и Чубака заедно с Керигън от Старкрафт ще купят ЦСКА, като акциите ще са по 20% за всеки. Останалите 20% ще бъдат дадени на малката ми сестра, а в центъра на София ще бъде построен ултра-мега небостъргач, който ще се върти, а на покрива му ще има 200 хиляден стадион, с паркоместа за летящи чинии и частни самолети. После контролния пакет акции ще бъде даден на правителството на Северна Корея, като това ще даде зелена светлина за ядрени проекти в местността, а корейските миньори ще почиват в новопостроения небостъргач в центъра на София. Накрая ще дойде Мечо Пух, ще откупи отбора и ще го продаде на древните египтяни, които ще построят комплекс от пирамиди около сградата на ЦСКА за защита от митичните титани и след това ще се откажат от проекта си и просто ще разрушат всичко и върнат отбора на "Титан", под предлог че играчите нищо не играели.