Убиват котки с пушка в Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убиват котки с пушка в Пловдив
те хора убиват вече , вие за котките плачите
Ако фирмите които лапкат пари се грижеха да няма бездомни животни,няма да се случват такива неща .Но май и нтук като навсякъде има шуробаджанащина и всеки лапа докато може .Браво на такива новатори.
... А мутанти продължават да ни управляват?!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
абе то хора убиват вие за некви улични животни се притеснявате ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Който няма милост към животните няма милост и към хората. За кучетата не ми пука защото създават проблеми, ма ако видя някой да убие или да се гаври с котенце ша го ритам в главата докато не ми се скъсат кецовете.
един мой приятел едно време,ловеше котки и ги бесеше,даже и капани залагаше

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- Sofiaatowern
- Контакти:
graveworm написа:Който няма милост към животните няма милост и към хората. За кучетата не ми пука защото създават проблеми, ма ако видя някой да убие или да се гаври с котенце ша го ритам в главата докато не ми се скъсат кецовете.
Аз пък съм обратната противоположност - кучета. Те са като нас хората, биеш ли ги - озлобяват се, гладни ли са - търсят храна, държиш ли се добре с тях - и те се държат добре с теб и така всички нормални човешки отношение един към друг. Имал съм всякакви породи кучета, като почнем от бойни до ловджийски, от малки и големи и т.н., и никога не съм имал проблем с тях! Всичко е до грижата за тях и тук мисля, че трябва да търсите вината в някои други дебели търтеи, които се хранят с данъците и нищо не правят по този въпрос. Не можем да разчитаме на живущите в блоковете да се грижат за тях, и ако не, то после да няма инциденти. Котките са паразити точно колкото кучетата, абсотютно същите. Като почнат да издават странните звуци посред нощ и будят целия квартал, какво мислиш ще направя - ще викна полицията? Естествено, вадя въздушната, зареждам, стрелям и проблемът е решен. А както един човек спомена, то десетки хора умират всеки ден в нашата държава, вие за улични животни сте тръгнали да се грижите.
- Sofiaatowern
- Контакти:
Който няма милост към животните няма милост и към хората. За кучетата не ми пука защото създават проблеми, ма ако видя някой да убие или да се гаври с котенце ша го ритам в главата докато не ми се скъсат кецовете.
Аз пък съм обратната противоположност - кучета. Те са като нас хората, биеш ли ги - озлобяват се, гладни ли са - търсят храна, държиш ли се добре с тях - и те се държат добре с теб и така всички нормални човешки отношение един към друг. Имал съм всякакви породи кучета, като почнем от бойни до ловджийски, от малки и големи и т.н., и никога не съм имал проблем с тях! Всичко е до грижата за тях и тук мисля, че трябва да търсите вината в някои други дебели търтеи, които се хранят с данъците и нищо не правят по този въпрос. Не можем да разчитаме на живущите в блоковете да се грижат за тях, и ако не, то после да няма инциденти. Котките са паразити точно колкото кучетата, абсотютно същите. Като почнат да издават странните звуци посред нощ и будят целия квартал, какво мислиш ще направя - ще викна полицията? Естествено, вадя въздушната, зареждам, стрелям и проблемът е решен. А както един човек спомена, то десетки хора умират всеки ден в нашата държава, вие за улични животни сте тръгнали да се грижите.
eelche написа:един мой приятел едно време,ловеше котки и ги бесеше,даже и капани залагаше![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То те живи се горят.. Лично за мен психопат, който извършва такива неща е готов да го направи и на човек.
eelche написа:един мой приятел едно време,ловеше котки и ги бесеше,даже и капани залагаше![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Познавам един тип дето хващаше котки и котенца, пъхаше им пиратки в гърлата и ги палеше, за да гледа как им се взривяват главите...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:eelche написа:един мой приятел едно време,ловеше котки и ги бесеше,даже и капани залагаше![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Познавам един тип дето хващаше котки и котенца, пъхаше им пиратки в гърлата и ги палеше, за да гледа как им се взривяват главите...
Приятеля ти да не е Алф бе
[center]

[/center]

[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 6 госта