Убиват котки с пушка в Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убиват котки с пушка в Пловдив
Ми давайте тогава по тъпата ви логика да се избиваме и един-друг след като държавата не се справя.Да си направим един Див Изток.Съседа от 2рия етаж ме дразни,че дига джамбуре нон стоп - чупене на крака.Съседа от 1вия пък не си плаща сметките - ръцете.Абе вие сте много прости хора,пък после се чудите защо ни е такава държавата-ами прост народ.
110 години любов!
- sir George
- Контакти:
Котките много ми пречат особено като се разгонят и почнат да ми вият под прозореца!Тогава са направо отвратителни!Ясно е,че е по-добре котки отколкото плъхове,но си трябва контрол.Друг е въпросът,че не е работа на гражданите да извършват подобни действия!
П.С:Имам познати ,които навремето ловяха гълъби на главната с въдица и тройка(яко търмък)!
П.С:Имам познати ,които навремето ловяха гълъби на главната с въдица и тройка(яко търмък)!

-
Егати и спортната тема!
- sir George
- Контакти:
groti написа:Ми давайте тогава по тъпата ви логика да се избиваме и един-друг след като държавата не се справя.Да си направим един Див Изток.Съседа от 2рия етаж ме дразни,че дига джамбуре нон стоп - чупене на крака.Съседа от 1вия пък не си плаща сметките - ръцете.Абе вие сте много прости хора,пък после се чудите защо ни е такава държавата-ами прост народ.
Ми вие не процедирате ли така?!Аз си мисля ,че това си е нормална практика!

БЕЗДОМНИТЕ КОТКИ И КУЧЕТА ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ЕЛИМИНИРАТ,БРАВО МОМЧЕТА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГИ ЕЛИМИНИРАТЕ.
ARKANBG написа:БЕЗДОМНИТЕ КОТКИ И КУЧЕТА ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ЕЛИМИНИРАТ,БРАВО МОМЧЕТА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГИ ЕЛИМИНИРАТЕ.
Хора ЕЛИМИНИРАЙТЕ, другото не е важно

П.П.На народа му е скучно , какво да се прави друго

groti написа:Ми давайте тогава по тъпата ви логика да се избиваме и един-друг след като държавата не се справя.Да си направим един Див Изток.Съседа от 2рия етаж ме дразни,че дига джамбуре нон стоп - чупене на крака.Съседа от 1вия пък не си плаща сметките - ръцете.Абе вие сте много прости хора,пък после се чудите защо ни е такава държавата-ами прост народ.
Ако детето ти си играе в пясъчник където е срало котка или го охапе куче или котка, ще видим как ще реагираш. Същото се отнася и за тебе. Не ми разправяйте глупостите, че кучета осещали страха, защото са ме нападали три кучета изневиделица без дори да ги виждам. Как ще се страхувам от тях като не съм ги виждал. Смърт за всичко бездомно животно и глоби по 5-10 хиляди лева за хора, които си изхвърлят любимците. По твойта тема съседа заради джамбурето нищо няма да му кажа както и за кучешкия лай, но ако ме "захапе" или нарани по някакъв начин застрашаващ живота ми и властите не се погрижат затова. Защо да не го пребия най-малкото ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Да беше утрепал кучета нямаше да му се сърдят. Пред блока ми има една глутница кастрирани кучета и по цяла нощ лаят и като видят човек веднага му се нахвърлят. Само незнам защо Славчо Атанасов не взима мерки! 

Последна промяна от hristov25 на 22 авг 2010 14:40, променено общо 1 път.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Тези, които са го сторили, много скоро ще бъдат наказани от провидението - ще го прочетем !
Mamkata im da eb a!