На 29.01.2009г след дълги часове преговори баскетболният клуб на ЦСКА подписа договор за взаимосътрудничество с представителството на големия автопроизводител СЕАТ. Това съобщи Официалният сайт на "червените".
Договорът е валиден до края на 2010-та година.
Бизнес взаимоотношенията и сътрудничеството между двете компании е в размер на повече от 100 000 лева, съобщават от клуба.
Сеат стана спонсор на БК ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Сеат стана спонсор на БК ЦСКА
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Сеат стана спонсор на БК ЦСКА
Това звучи добре, ама едва ли отговаря на истината. Тук веднага трябва да бъдат потърсени за коментар представителите на Сеат за България, за да потвърдят или отрекат информацията, тъй като на циганина Стерянопулос вяра не може да се има.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Това звучи добре, ама едва ли отговаря на истината. Тук веднага трябва да бъдат потърсени за коментар представителите на Сеат за България, за да потвърдят или отрекат информацията, тъй като на циганина Стерянопулос вяра не може да се има.
Да се надяваме, че не е поредната подигравка на малаката!
http://focus-sport.net/?do=n1148764240519
Не знам кой става спонсор, ама гъркът е на път да затрие окончателно отбора
Не знам кой става спонсор, ама гъркът е на път да затрие окончателно отбора

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
В bulgarianbasket пише, че цска прекратява участието си в първенството и турнира за купата! бк цска май умря 

Информацията ми е от топспорт!
- a boy named goo
- Контакти:
hlucho написа:a boy named goo написа:Това звучи добре, ама едва ли отговаря на истината. Тук веднага трябва да бъдат потърсени за коментар представителите на Сеат за България, за да потвърдят или отрекат информацията, тъй като на циганина Стерянопулос вяра не може да се има.
Да се надяваме, че не е поредната подигравка на малаката!
Според мен, това, че ЦСКА са подписали договор със Сеат е лъжа, чрез нея Стерянопулос се опитва да успокои доколкото може положението около отбора, тъй като всички вече са против него, състезатели, фенове, медии, абсолютно всички.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Видабаскет - ЦСКА 20:0 служебно