НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Re: Защо няма да дават Локо - Литекс?

Мнениеот gunner4life » 22 авг 2010 11:57

Бижутера написа:абе вие направихте политически проблем с тоя велик мач...естествено, че ще дават Левски, все пак имаме най-много фенове, а Литекс са един рейс фанатици :mrgreen: :mrgreen:

Не е важно кой колко фена има, а колко интересен е даден мач. От едната страна имаме шампиона на България с-у отбор във форма, от другата страна Левски с-у аутсайдер.
Кой мач е по-интересен според теб?
Последна промяна от gunner4life на 22 авг 2010 11:57, променено общо 1 път.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 авг 2010 11:57

Аз лично ще гледам Фулъм-Юнайтед ;) След това тръгвам за Армията(пардон Васил Левски) Мисля че Левски-Калиакра ще е по интересен мач-предвид многото промени в състава на сините и "любовта" на Филип Филипов към клуба от Герена :lol: Ловеч дотук в мачовете си -не съм забелязал да играят някакъв "извънземен" футбол че чак толкова да ви липсва играта им? Локото не мога да ги коментирам

infrasonic
Контакти:

Мнениеот infrasonic » 22 авг 2010 12:01

Абе няма ли да спрете да коментирате публиката на Литекс, никой ли не знае, че София е около 100 пъти по голям град от Ловеч! И ако на мач на Литекс има 3000 човека, а на мач на Левски има 6... това са само 2 пъти повече! Ако Ловеч беше 1-2 милиона всичко щеше да е различно! И определно мача на Локо с Литекс ще е поне 2-3 пъти по интересен от този на Левски с Калиакра!

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 22 авг 2010 12:04

Отново се сблъскваме с поредната проява на шопско безумие и циничност.Няма да дават мача на 1ви и 2ри в класирането,а ще дават мач с предизвестен край.Мач без всякаква интрига.Ако греша в преценката си за това как ще свърши мача според мен,нека левскарите ме опровергаят.Лично аз бих гледал с удоволствие Локо-Литекс.И сега ще ви изброя феновете на кои отбори биха гледали този крайно интересен мач.ЦЯЛ Пловдив.Едните заради факта че играе техния отбор,а другите с надеждата че Локо ще паднат и после ще ги бъзикат.Стара загора.Поради закачката която си имат с Ловеч,ще гледат и стискат палци за Локо.!Черноморец,Черно море,Славия,Локо сф ще искат да гледат също този мач за да видят накъде върви конкуренцията.Цесекарите по презумпция няма да гледат Левски поради факта че Левски ще победят,а те няма да искат да гледат радоста на противниковите фенове.Въпроса е дали ще гледат Локо и Литекс.Но както и да я въртим,гледаемоста ще е в полза на Локо-Литекс.Самите левскари ще гледат Манчоза да гледат как Беро се излага ЕВЕНТУАЛНО.Аз също няма да гледам Левски,а Манчо.Но иначе щях да гледам Локо и Литекс.Както си гледах вчера Пирин със Славия,вместо Арсенал.Защото не че не харесвам Арсенал,а защото мача им напомня удивително днешната продукция която ще ни пробутват от ПРО.бг

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 22 авг 2010 12:05

litex8 написа:Чакат 10 000 на "Лаута" за Локо (Пд) - Литекс :shock:

Да бе 10 000.То трябва вие от Ловеч да доидете поне 2000 души та да станат толкова.Инъче отностно посещаемоста Узунов на пресконференцията преди мача изрече едни лъжи които имат едно обяснение и то е да краде билети.Обяви едни цифри които не отговарят изобщо на истината.Общия капацитет които спомена от 6800 без гостите е занижен точно с 1200 души.Или казано по друг начин капацитета е 8000-8500 души без гостуващата публика.Обаче за да станат 10000 трябва да доидете 1500-2000 от Ловеч. :) А в БГ това е по силите само на Левски и ЦСКА.
Инъче за излъчването разбира се,че е тъпо само да си помислиш да предаваш вместо този мач Левски-Калиакра.Ако бях неутрален фен и аз щях да недоволствам като повечето тук.Като по Про Бг искат да излъчват Левски ще си намерат начин и този мач да предават защото това е дербито на кръга.В никоя нормална държава няма да стане това което тук серат постоянно.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 12:07

Green Beast написа:Отново се сблъскваме с поредната проява на шопско безумие и циничност.Няма да дават мача на 1ви и 2ри в класирането,а ще дават мач с предизвестен край.Мач без всякаква интрига.Ако греша в преценката си за това как ще свърши мача според мен,нека левскарите ме опровергаят.Лично аз бих гледал с удоволствие Локо-Литекс.И сега ще ви изброя феновете на кои отбори биха гледали този крайно интересен мач.ЦЯЛ Пловдив.Едните заради факта че играе техния отбор,а другите с надеждата че Локо ще паднат и после ще ги бъзикат.Стара загора.Поради закачката която си имат с Ловеч,ще гледат и стискат палци за Локо.!Черноморец,Черно море,Славия,Локо сф ще искат да гледат също този мач за да видят накъде върви конкуренцията.Цесекарите по презумпция няма да гледат Левски поради факта че Левски ще победят,а те няма да искат да гледат радоста на противниковите фенове.Въпроса е дали ще гледат Локо и Литекс.Но както и да я въртим,гледаемоста ще е в полза на Локо-Литекс.Самите левскари ще гледат Манчоза да гледат как Беро се излага ЕВЕНТУАЛНО.Аз също няма да гледам Левски,а Манчо.Но иначе щях да гледам Локо и Литекс.Както си гледах вчера Пирин със Славия,вместо Арсенал.Защото не че не харесвам Арсенал,а защото мача им напомня удивително днешната продукция която ще ни пробутват от ПРО.бг

точно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 22 авг 2010 12:07

litex8 написа:Кой ще го гледа тоя умрял мач левски - калиакра ... К*Р за РИНГ И ЗА ПРОБГ !

Те дори не ни даваха мача с Дебрецен :evil:

Аз само ще ти кажа,че преди няколко години играхме три мача в Европа-с/у Брюж,ОФК Белград и Болтън и нито един мач ме предаваха при гостуванията ни.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 12:08

batbozho написа:

Да бе 10 000.То трябва вие от Ловеч да доидете поне 2000 души та да станат толкова.Инъче отностно посещаемоста Узунов на пресконференцията преди мача изрече едни лъжи които имат едно обяснение и то е да краде билети.Обяви едни цифри които не отговарят изобщо на истината.Общия капацитет които спомена от 6800 без гостите е занижен точно с 1200 души.Или казано по друг начин капацитета е 8000-8500 души без гостуващата публика.Обаче за да станат 10000 трябва да доидете 1500-2000 от Ловеч. :) А в БГ това е по силите само на Левски и ЦСКА.
Инъче за излъчването разбира се,че е тъпо само да си помислиш да предаваш вместо този мач Левски-Калиакра.Ако бях неутрален фен и аз щях да недоволствам като повечето тук.Като по Про Бг искат да излъчват Левски ще си намерат начин и този мач да предават защото това е дербито на кръга.В никоя нормална държава няма да стане това което тук серат постоянно.

е и по силите на Ботев също
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 авг 2010 12:11

litex8 написа:Кой ще го гледа тоя умрял мач левски - калиакра ... К*Р за РИНГ И ЗА ПРОБГ !

Те дори не ни даваха мача с Дебрецен :evil:

[offtopic]Смени си аватара,изглежда нелепо :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 22 авг 2010 12:11

POPCORN написа:
batbozho написа:

е и по силите на Ботев също

Аз тях не ги броя щото скоро няма да имат възможност да доидат.Гледам си А гр.,отбори от долни дивизии не ме интересуват.По принцип и Берое могат да доидат 2000 души при дадени обстоятелства.
Последна промяна от batbozho на 22 авг 2010 12:13, променено общо 1 път.
Атанас Драмов

Върни се в “Локо Пловдив”