ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08. ЛЕВСКИ-АИК (Герена да бъде Ад за шведите)

Мнениеот sostenere » 22 авг 2010 11:14

Blue_Lion написа:
Blue_Girl написа:
sostenere написа:20:30 ...

Мерси.

Не е ли от 8 мача ?

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=152973
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 авг 2010 20:26

Побеждаваме 2-0 на реванша

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 22 авг 2010 20:33

ПОМОЩ ! Искам да ви попитам дали можете да ми кажете хотел близко до стадион Герена ? Някво средно ниво, да не е мизерия ? Помощ, левскариии...
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 22 авг 2010 23:18

track.and.field написа:ПОМОЩ ! Искам да ви попитам дали можете да ми кажете хотел близко до стадион Герена ? Някво средно ниво, да не е мизерия ? Помощ, левскариии...

има един на булевард Владимир Вазов, малко след бензиностанцията в посока центъра, ама не знам дали изобщо работи, тъй като не ми се вижда свеж :mrgreen:

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 23 авг 2010 12:00

Дъстли Мюлдер написа:
track.and.field написа:ПОМОЩ ! Искам да ви попитам дали можете да ми кажете хотел близко до стадион Герена ? Някво средно ниво, да не е мизерия ? Помощ, левскариии...

има един на булевард Владимир Вазов, малко след бензиностанцията в посока центъра, ама не знам дали изобщо работи, тъй като не ми се вижда свеж :mrgreen:

Живея в района и винаги като мина виждам хора да извлизат и влизат (не персонала). А и винаги паркинга е пълен .
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Мнениеот ceckaaaaa96 » 23 авг 2010 12:48

Във вторник (24 август) стартира предварителната продажба на билети за срещата-реванш от плейофите за влизане в групите на Лига Европа Левски - АИК. Билети ще се продават на централните каси на Националния стадион "Васил Левски" на улица "Гурко" и на касите до стадион "Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" 47 от 14,00 до 19,00 часа. В сряда (25 август) пропуски ще се продават отново на двете места в София, но от 10,00 до 19,00 часа. В деня на мача (четвъртък, 26 август) билети ще се продават само на касите до стадион "Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" 47 от 10,00 ч. до края на първото полувреме на двубоя. ПФК Левски призовава привържениците на отбора да се възползват от предварителната продажба на билети и да се снабдят по-рано с пропуски, за да се избегнат опашките и напрежението на касите на "Герена" в деня на мача.

Цени на билетите:
Сектор „А" - 12 лв
Сектор „В" - 10 лв
Сектор „Б" - 6 лв

ПФК Левски няма да организира продажба на билети за гостуващите фенове. Клубът е предоставил предварително на АИК 200 билета, колкото са получени и за „сините" фенове за първия мач в Швеция
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!
http://vbox7.com/play:0e857896

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 авг 2010 13:13

Изображение
В Швеция са яко наплашени.Написали са,че е самоубийство да се ходи в София :twisted: :twisted: :twisted:
Футболистите трябва да се възползват от уникалната ни публика и да смачкат АИК :twisted:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 23 авг 2010 13:30

Казах преди Калмар - 2 или 3-0. И сега така мисля. Дано стомната не се счупи на 2рия път. :mrgreen: . Дембеле вече доста не е вкарвал така че мисля от него 2 парчета и 1 на Жо. ЛЕВСКИ!!!
Само Левски!

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 23 авг 2010 16:58

Дъстли Мюлдер написа:

Казва се Accord. Accord-hotel.com
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 23 авг 2010 17:27

Мерси, момчета ! Хотела ще свърши прекрасна работа, даже вече резервирах. Айде, четвъртък всичко на стадиона!
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Върни се в “Архив”