ИНФОРМАТОР за мачове и събития в Ботев Пд!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
ИНФОРМАТОР за мачове и събития в Ботев Пд!
Имам едно предложение за екипа изготвил Информатора. Дали не е възможно да се събира информация, интервюта,снимки във времето от домакинство до домакинство и да се публикува в Информатора,като се продава преди всяко домакинство.Забелязах ,че днес хората като си взимаха билети питаха дали в книжките има нещо ново или са тези от домакинството със Асеновец.Ако информацията се обновява в книжките мисля,че си е още един начин за приходи освен билетите.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Re: ИНФОРМАТОР за мачове и събития в Ботев Пд!
Canaries front написа:Имам едно предложение за екипа изготвил Информатора. Дали не е възможно да се събира информация, интервюта,снимки във времето от домакинство до домакинство и да се публикува в Информатора,като се продава преди всяко домакинство.Забелязах ,че днес хората като си взимаха билети питаха дали в книжките има нещо ново или са тези от домакинството със Асеновец.Ако информацията се обновява в книжките мисля,че си е още един начин за приходи освен билетите.
иначе казано, искаме си вестник Ботев

Не натискайте ТУК!
- Canaries front
- Контакти:
Списание,вестник,брошура и т.н. ,няма значение как се казва важното е да идват приходи за клуба.Колкото до Катеринчев,мисля,че този екип от млади момчета като Васко Кирезиев ,Лишев,Тедо Бочев се справят добре и нямаме нужда от него.Те са млади и имат достатъчно добри и преспективни идеи.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
верно ще е яко

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- plovdivchanina
- Контакти:
Според мен ще е добре да има едно списание Ботев да излиза всеки месец и да е на цена 5 лева.

+1 сигурен купувач на едно такова списание, дано го направят 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
плюс още 1 сигурен купувач дано направят нови информатори преди всеки домакински мач
Дано има списание или вестник "Ботев", с удоволствие ще си ги купувам.