Изненадам съм, ама много

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nikolay_
Контакти:

Изненадам съм, ама много

Мнениеот nikolay_ » 06 фев 2009 15:15

Днес поглеждам какъв е състава на нациналния за мача с Швейцария и що да видя!!! Неприятно ме изненада отсъствието на Радостин Кишишев и той има място като опитен футболист. Треньора е могъл да прати повиквателна на Любослав Пенев и на Емил Кременлиев двамата още поддържат форма и има какво още да дадат на националния отбор.
Как Илиян Стоянов, Телскийски и Топузаков се оказаха нужни на Стоилов при положение, че под негово ръководство Стоянов беше оставен да гледа видеозаписи на мачове, докато се оттърве от него, Топузаков бе закован на резервната скамейка на Левски, а Телкийски вече не ставаше за футболист. Илиян Стоянов не беше ли казал, че вече няма да играе за националния или съм се объркал? Или не му харесва да играе вyw втора девизия на Япония и сега си търси трансфер. Защо Томашич сега започна да се натиска пак да се връща?
Защо когато Георги Пеев беше резерва в Динамо Киев беше титуляр за националния ни, а когато е футболистът изиграл най - много минути в руското първенство не е повикан?
Защо когато Велизар Димитров беше в топ форма не получаваше повиквателни, а сега постоянно е викан? Защо Домовчийски, който е твърда резерва в Херта и играе по 5 мин е повикан, а на Макриев, дори може и да не знаят за съществуването му. Защо Мартин Кушев не играе за националния при положение, че е име в Русия?
Няма ли нужда националния от футболисти като Кушев, Георги Пеев и Захари Сираков свикнали на по твърд футбол в Русия за мачовете срещу Ирландия, Италия и Грузия?
Последна промяна от nikolay_ на 06 фев 2009 15:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Изненадам съм, ама много

Мнениеот a boy named goo » 06 фев 2009 15:22

nikolay_ написа: Треньора е могъл да прати повиквателна на Любослав Пенев и на Емил Кременлиев двамата още поддържат форма

Според мен трябва да се викне задължително сегашния помощник-треньор на ЦСКА Ради Здравков, може да е на 53 години, ама тича като 20 годишен. Дори си спомням на един лагер на ЦСКА в Германия, бразилците Лима и Соулса бяха още в отбора, та тогава същия този Здравков имаше по-добра физическа подготовка от двамата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 06 фев 2009 15:33

Виданов, трябваше да викнат вместо Зетя.
Изображение

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 06 фев 2009 15:34

a boy named goo написа:
nikolay_ написа: Треньора е могъл да прати повиквателна на Любослав Пенев и на Емил Кременлиев двамата още поддържат форма

Според мен трябва да се викне задължително сегашния помощник-треньор на ЦСКА Ради Здравков, може да е на 53 години, ама тича като 20 годишен. Дори си спомням на един лагер на ЦСКА в Германия, бразилците Лима и Соулса бяха още в отбора, та тогава същия този Здравков имаше по-добра физическа подготовка от двамата.

Дам да земе и Бат Бойко и той е в страховита форма сяка седмица е на терена :D

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 фев 2009 15:35

Armeeca31 написа:Виданов, трябваше да викнат вместо Зетя.

Зетя е вечен, който и да стане треньор едва ли именно него няма да викне.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 06 фев 2009 15:36

nikolay_ написа:Днес поглеждам какъв е състава на нациналния за мача с Швейцария и що да видя!!! Неприятно ме изненада отсъствието на Радостин Кишишев и той има място като опитен футболист. Треньора е могъл да прати повиквателна на Любослав Пенев и на Емил Кременлиев двамата още поддържат форма и има какво още да дадат на националния отбор.
Как Илиян Стоянов, Телскийски и Топузаков се оказаха нужни на Стоилов при положение, че под негово ръководство Стоянов беше оставен да гледа видеозаписи на мачове, докато се оттърве от него, Топузаков бе закован на резервната скамейка на Левски, а Телкийски вече не ставаше за футболист. Илиян Стоянов не беше ли казал, че вече няма да играе за националния или съм се объркал? Или не му харесва да играе в втора девизия на Япония и сега си търси трансфер. Защо Томашич сега започна да се натиска пак да се връща?
Защо когато Георги Пеев беше резерва в Динамо Киев беше титуляр за националния ни, а когато е футболистът изиграл най - много минути в руското първенство не е повикан?
Защо когато Велизар Димитров беше в топ форма не получаваше повиквателни, а сега постоянно е викан? Защо Домовчийски, който е твърда резерва в Херта и играе по 5 мин е повикан, а на Макриев, дори може и да не знаят за съществуването му. Защо Мартин Кушев не играе за националния при положение, че е име в Русия?
Няма ли нужда националния от футболисти като Кушев, Георги Пеев и Захари Сираков свикнали на по твърд футбол в Русия за мачовете срещу Ирландия, Италия и Грузия?

Абе щото всички сте големи спецове за това сме на това положение бе :shock: :!: Оставете човека да работи 1-во после критикувайте лекета тъпи :!: Половината глупости къде си изсрал тука въобще не знаеш за какво става дума,ама нали си най-големия спец :shock: Да те сложим тебе за треньор да те видим колко ги разбираш нещата бе :!:
Последна промяна от UltraBlue на 06 фев 2009 15:37, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 фев 2009 15:37

PB-1912 написа:
a boy named goo написа:

Дам да земе и Бат Бойко и той е в страховита форма сяка седмица е на терена :D

Да това също е добра идея. Чрез Бойко Борисов Мъри ще постигне по-голяма агресия в средата на терена, тъй като се вижда че там имаме проблеми.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 06 фев 2009 15:40

Armeeca31 написа:Виданов, трябваше да викнат вместо Зетя.

Тоя пък друг :shock: Тоя освен с мераците да го е**т в самолета с друго не съм го запомнил :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

nikolay_
Контакти:

Мнениеот nikolay_ » 06 фев 2009 16:00

UltraBlue написа:
nikolay_ написа:Днес поглеждам какъв е състава на нациналния за мача с Швейцария и що да видя!!! Неприятно ме изненада отсъствието на Радостин Кишишев и той има място като опитен футболист. Треньора е могъл да прати повиквателна на Любослав Пенев и на Емил Кременлиев двамата още поддържат форма и има какво още да дадат на националния отбор.
Как Илиян Стоянов, Телскийски и Топузаков се оказаха нужни на Стоилов при положение, че под негово ръководство Стоянов беше оставен да гледа видеозаписи на мачове, докато се оттърве от него, Топузаков бе закован на резервната скамейка на Левски, а Телкийски вече не ставаше за футболист. Илиян Стоянов не беше ли казал, че вече няма да играе за националния или съм се объркал? Или не му харесва да играе в втора девизия на Япония и сега си търси трансфер. Защо Томашич сега започна да се натиска пак да се връща?

Абе щото всички сте големи спецове за това сме на това положение бе :shock: :!: Оставете човека да работи 1-во после критикувайте лекета тъпи :!: Половината глупости къде си изсрал тука въобще не знаеш за какво става дума,ама нали си най-големия спец :shock: Да те сложим тебе за треньор да те видим колко ги разбираш нещата бе :!:

Не трябва да го оставяме на спокойствие. Всичките ги оставяхме да са спокойни и всичките се оакаха. Георги Петков, Живко Миланов (десен бек няма значение кой ще играе всичките са на едно ниво), Валентин Илиев, Александър Тунчев, Захари Сираков, Георги Пеев, Стилиян Петров( с Тодор Янчев до Стилиян ще му се даде по - голяма свобода и няма му се налага постоянно да поправя грешки), Тодор Янчев, ( куца му подаването, но върши много работа) Мартин Петров, (а сега като го няма може да го замества Благой Георгиев) и в атака Бербатов и Кушев ще са страхотни.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 фев 2009 16:17

Според мен би се получило добро дуо между Берба и Домовчийски.Втория може да е резерва в Херта, но си личи че има голям талант всеки път когато се появи на терена и съм сигурен че скоро можем да го видим като титуляр в клубния му отбор особено ако бъде наложен в националния.

Върни се в “Футбол - България”