ЦСКА-Калиакра

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

ЦСКА-Калиакра

Мнениеот Angoff » 06 фев 2009 14:40

Пишете тука за очакваниата и развоя на мача ;)

Аз очаквам Алауса и Омодиагбе да затвърдят добрите си шансове за оставане в отбора и може би един от последните шансове за Пиетробон...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Re: ЦСКА-Калиакра

Мнениеот Armeeca31 » 06 фев 2009 14:50

Алауса, според мен ще е доста добро попълнение и ще трябва да му се предложи договор. Мисля че 2 на 0 за ЦСКА с голове на Алауса и Ал. Тонев :)
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 фев 2009 14:51

За Омадиагбе нямам впечатления, но Алауса определено е побадение, мисля че той и Саидходжа ще бъдат титулярните ни нападатели този сезон. Мачът ще бъде удобен момент Александър Тонев да покаже защо е смятан за един от най-големите таланти на българския футбол. Освен това като гледам състава виждам, че този мач ще е определящ и за Ковачев, който независмо, че дойде при нас без желнието на Пенев, може да се окаже също добър футболист.Абе като цяло почти всички от тези футболисти които са викнати днес ще се наложи да доказват дали имат място в ЦСКА.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 06 фев 2009 14:58

Честно казано,мн бих искал Узунов,Тошев,Зехиров и Чипев да се наложат в отбора...няма по голяма радост от това да видиш юноша да пробива и да се налага в първия отбор...най вече защото зад него е публиката и израстването му е по леко,дано някой от тези момчета пробие все още са крехки но ... знае ли човек,от Димитър Пенев всичко се очаква...сега четох в спортал.бг,че им крещял викал им обидни неща и ги пренебрегвал,но нз това не ми се вярва да е истина не виждам как Пенев който една дума лоша не е казал за конкурентите които постоянно го нападат да обижда собствените си играчи ... поредната партенка против ЦСКА ли е това ... пф писна да чета всеки път глупости за любимия отбор и нагли тревопасни да се хващат за партенката като удавник за сламка и да злоратсват!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 фев 2009 15:08

Димитър Пенев е създал едни от най-големите ни футболисти в историята на българския футбол, този човек определено си знае работата. Дали е имало викане от негова страна към младите ни футболити, ами едва ли някой може да каже, все пак журналисти не се допускат на разборите, пък и Ники Александров, който беше на лагера в Кипър досега не е споменавал нищо за подобно отношение към младите ни футболисти. Така че съм склонен да мисля, че това е по-скоро нов опит от страна на "доброжелателни" журналисти да дестабилизират отбора. Дори Димитър Пенев да си е позволил да се скара на някой от младоците, едва ли е било незаслужено.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 06 фев 2009 15:12

abe kakuv alausa i tonev be? te kaliakra 6te bijat!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 06 фев 2009 15:19

egati fundamentalnia uspeh! onzi den biha s gol ot zasada i greda za montana v 90min. dnes vodiat s mnooogo na drug velik otbor ot sredata na be grupa! izob6to tazi zima svin4etata igraiat veliki kontroli! drugata im e sus : zloku4ane

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 06 фев 2009 15:20

Последните няколко минути Каварна мачка ЦЕЦКА :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 06 фев 2009 15:32

gun175 написа:Последните няколко минути Каварна мачка ЦЕЦКА :mrgreen: :mrgreen:

Цецка, да не е майка ти сподели. Щото име на Цецка не знам.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”