Полицията нападна и преби феновете на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Re: Полицията нападна и преби феновете на ЦСКA

Мнениеот Red Hot » 21 авг 2010 16:18

Ами чух го от вас на сбирката ви. Пак повтарям ще имате среща с МВР и Прокуратурата при първата ви грешна стъпка.
Север 14 да се считат за предупредени!
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 21 авг 2010 19:58

fantom 2 написа:
cska_90 написа:А какво предлагаш бе???Да седим и да си чакаме-вечните п*тки!!Айде стига!!!И щом си сложил тоя аватар -да ти припомням ли протеста на Алктраз преди години???

А ти кой си , та ще даваш наклон на хилядите фенове на ЦСКА какво трябва да правят ... Вие сте 30 човека , а искате 5 000 да се подчинят на волята ви. Принципа на демокрацията е висшегласието , което означава , че малцинството трябва да се подчини на мнозинството. Вие бойкотиращите сте малцинството , а поведението ви е мутренско ... Вие нямате място на стадиона , вие сте измет и верните фенове на ЦСКА не ходят на мачове от години точно заради гаменските ви прояви. Заври си го бойкота там , където слънце не те огрява модераторе , който не ти дреме дали някои левскари псуват и обиждат ЦСКА и цесекари във форума на Гонг и то без последствия от "твърдата" ти клавиатура ...

Дрисльо ще ти навра клавиатурата там където слънце не огрява.Кой си ти бе мухльо?Някакъв измислен семкар който се прави на привърженик на ЦСКА.Заставате зад едни долни мутри.Защо лакеите на калоян стоянов не дойдоха да се бият на мача с лефски във В сектор при нас?Щяхме да ги изметем тия напомпани анаболи а сега се правят на мъже пред 30 човека.Които ходят на домакинствата са отрепки.Бойкот!!!
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2010 20:05

cska_90 написа:Нещо бягаш от отговора-питах те откъде имаш инфо, че ще се нахлува или само си пипшем и лъжем хората!!

Пич, даже и аз с моите вечни въпроси май не мога да издразня феновете така, както ти го правиш ;)
Мислиш ли, ама лично ти, а не фракцията ви, че ако на стадиона има 30 000 фена, които подкрепят отбора, без да има факли, трансперанти и хореография, играчите ще се чустват по-малко подкрепени и по-малко нахъсани?
Да не мислиш, че когато биехте големите в Европа, е имало димки, факли и трансперанти?Не, но имаше публика, докрай изпълнила стадиона и неистово подкрепяща отбора.Ти обаче си роден малко преди последният голям мач на ЦСКА в Европа и няма как да знаеш това.Пусни си старите ленти(нищо че са черно-бели), за да видиш за какво става въпрос!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2010 20:15

sizif написа:
fantom 2 написа:
cska_90 написа:А какво предлагаш бе???Да седим и да си чакаме-вечните п*тки!!Айде стига!!!И щом си сложил тоя аватар -да ти припомням ли протеста на Алктраз преди години???

А ти кой си , та ще даваш наклон на хилядите фенове на ЦСКА какво трябва да правят ... Вие сте 30 човека , а искате 5 000 да се подчинят на волята ви. Принципа на демокрацията е висшегласието , което означава , че малцинството трябва да се подчини на мнозинството. Вие бойкотиращите сте малцинството , а поведението ви е мутренско ... Вие нямате място на стадиона , вие сте измет и верните фенове на ЦСКА не ходят на мачове от години точно заради гаменските ви прояви. Заври си го бойкота там , където слънце не те огрява модераторе , който не ти дреме дали някои левскари псуват и обиждат ЦСКА и цесекари във форума на Гонг и то без последствия от "твърдата" ти клавиатура ...

Дрисльо ще ти навра клавиатурата там където слънце не огрява.Кой си ти бе мухльо?Някакъв измислен семкар който се прави на привърженик на ЦСКА.Заставате зад едни долни мутри.Защо лакеите на калоян стоянов не дойдоха да се бият на мача с лефски във В сектор при нас?Щяхме да ги изметем тия напомпани анаболи а сега се правят на мъже пред 30 човека.Които ходят на домакинствата са отрепки.Бойкот!!!

Ти затова ли ходиш на мач, нещастнико?За да се биеш с хора от противниковата агитка?
Да ти имам и фенството на теб, както и на тебеподобните :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 21 авг 2010 20:23

Дрисльо ще ти навра клавиатурата там където слънце не огрява.Кой си ти бе мухльо?Някакъв измислен семкар който се прави на привърженик на ЦСКА.Заставате зад едни долни мутри.Защо лакеите на калоян стоянов не дойдоха да се бият на мача с лефски във В сектор при нас?Щяхме да ги изметем тия напомпани анаболи а сега се правят на мъже пред 30 човека.Които ходят на домакинствата са отрепки.Бойкот!!![/quote]

Ти затова ли ходиш на мач, нещастнико?За да се биеш с хора от противниковата агитка?
Да ти имам и фенството на теб, както и на тебеподобните :evil: :evil:[/quote]
Не ме познаваш да ме наричаш "нещастник".Аз съм щастлив с моите приятели разбра ли?Не ми е това целта на мачовете да се бия.Аз подкрепям отбора с пеене 90 минути.Само питам те като искат да се бият трябваше да дойдат тогава ние няма да избягаме.На мача с тнс беше изпратена фотографка да снима хората в а сектор да снима недоволните от титан и след това да ги накажат биячите.Това правилно ръководене на клуба ли е според теб?
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2010 20:42

sizif написа:
кашчей написа:
sizif написа:Дрисльо ще ти навра клавиатурата там където слънце не огрява.Кой си ти бе мухльо?Някакъв измислен семкар който се прави на привърженик на ЦСКА.Заставате зад едни долни мутри.Защо лакеите на калоян стоянов не дойдоха да се бият на мача с лефски във В сектор при нас?Щяхме да ги изметем тия напомпани анаболи а сега се правят на мъже пред 30 човека.Които ходят на домакинствата са отрепки.Бойкот!!!

Да ти имам и фенството на теб, както и на тебеподобните :evil: :evil:

Не ме познаваш да ме наричаш "нещастник".Аз съм щастлив с моите приятели разбра ли?Не ми е това целта на мачовете да се бия.Аз подкрепям отбора с пеене 90 минути.Само питам те като искат да се бият трябваше да дойдат тогава ние няма да избягаме.На мача с тнс беше изпратена фотографка да снима хората в а сектор да снима недоволните от титан и след това да ги накажат биячите.Това правилно ръководене на клуба ли е според теб?

Според мен, вие нямате ръководство след 90-а година.Дотогава ви ръководеха военните, а те умеят да го правят.След това се изредиха знайни и незнайни герои, които само цицаха от марката ЦСКА.Просто, като се кажеше ЦСКА, това значеше пари, и то много пари.Затова и ви се натискат да ви "продават" играчите си разни провинциални президенти.Вие пък ги препродавате и така...но в момента ЦСКА е разграден двор.Ако отборът не беше от София- досега да е умрял.Гърмяхте за Гранден, но май нещата се оказаха други.Дано не се окажат други и за Шеридън, както и за трупата от италиански футболисти.Миналата година, след мача ви с Динамо в Москва, написах, че Делев игра страхотно, но дано не се самовъзвеличае, с помощта на феновене и медии.. което и стана.

Пак малко по темата:
Заглавието е подвеждащо и провокативно.На полицията работата и е да опазва реда, а не да се вълнува от това, чии фенове го нарушават.Днес разговарях с полицай на тази тема(не е софийски) та доста интересни неща научих от него за агитките, за нагласата на полицаите преди мач.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 21 авг 2010 21:00

sizif написа:Дрисльо ще ти навра клавиатурата там където слънце не огрява.Кой си ти бе мухльо?Някакъв измислен семкар който се прави на привърженик на ЦСКА.Заставате зад едни долни мутри.Защо лакеите на калоян стоянов не дойдоха да се бият на мача с лефски във В сектор при нас?Щяхме да ги изметем тия напомпани анаболи а сега се правят на мъже пред 30 човека.Които ходят на домакинствата са отрепки.Бойкот!!!

Проблем с чуждото мнение ли имаш ?
Егати реакцията, егати чудото, искрено се надявам да не си такъв извън интернет пространството.

Това че не мислим като вас, това че не одобравяваме вашето "фенство" , изразяващо се в правене на поразии, не означава, че сме по-малко цесекари от вас.Пак казвам - уважавайте чуждото мнение.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 авг 2010 17:50

Време е наркоманчетата с футболни шалчета (да не се бъркат с фенове, заради шалчетата) да ги изпоприберат по затворите, та да започне да се възражда българския футбол...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 авг 2010 18:27

Red Hot написа:Ами чух го от вас на сбирката ви. Пак повтарям ще имате среща с МВР и Прокуратурата при първата ви грешна стъпка.
Север 14 да се считат за предупредени!

Абе аз колко пъти да ти обеснявам,че не съм бил там,ъъъъъъ???
А ще ми отговориш ли ти какво си правил на тая сбирка,като не я поткрепяш????
Изображение

Върни се в “ЦСКА”