ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08. ЛЕВСКИ-АИК (Герена да бъде Ад за шведите)

Мнениеот lionel_messi » 21 авг 2010 12:04

Blue_Lion написа:
Blue_Girl написа:Blue_Lion:
Ако наистина не дойдат фенове да подкрепят АИК, значи са "истински" привърженици и си обичат отбора, само при домакинствата.
:|

По-вероятно е да са истински "мъже" и да са велики и безсмъртни само в Стокхолм ! Ся четох форума на Левски да видя дали "onezi" са нахлули и имаше некви там дето обясняваха за некви швеЦки хулигани,че били некви машини и т.н. ! Очаквали да се изсипят 200 човека в София и щели да ни разбият...не,че съм фен на Запада в последно време,ама "onezi" нЕмат никъв шанс срещО наще,а да не говорим,че на тоя мач ще дойдат и момчетата от Ultra Varna сигурно ! ЩвеЦите ще са охранявани от 5452413123 ушеви и сиг. няма да стане нищо,ма знае ли човек...никой в България не е доволен от случката - от Прасе до ГовиЯдо всички са протиФ това,че са уцелили баткOFF с вода,а не с паве :mrgreen: а и че са целили отборО с каманаци от 50 метра...Хулигани ! :lol:

Меси,къв е проблема ако тя не ходи редовно по мачове...по-малко фенка на Левски ли е ?
Blue_girl,да дойдеш на Герена за мача с АЙК - трЕбЕ си яко Support ! :mrgreen:

Еми като не ходи защо говори за другите? По нейната логика и тя не е истински фен на отбора.. :mrgreen: :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 21 авг 2010 12:09

GranTorino написа:
comandosa1 написа:Гледах мача на запис, голямо кюскане беше от двата отбора, за жалост ние бяхме по-слаби, но не много по-слаби. Равният донякъде е логичен, те имаха 3 опасни удара и една 90% ситуация, ние само 1 удар на жо и 2-3 добри слизания по крилата. Лошото е че мача е напъно отворен и не се знае кой ще се класира. Не мисля че ще са притеснени от това че са гости, това отдавна не е фактор на запад. Дано успеем да се калсираме иначе може да има голям срив в отбора.

плс дай линк да си го дръпна и аз
;)

Имаше такава тема вчера - levski/viewtopic.php?f=1&t=56245, от нея е линка.

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 21 авг 2010 12:10

deepblue1963 написа:
comandosa1 написа:Гледах мача на запис, голямо кюскане беше от двата отбора, за жалост ние бяхме по-слаби, но не много по-слаби. Равният донякъде е логичен, те имаха 3 опасни удара и една 90% ситуация, ние само 1 удар на жо и 2-3 добри слизания по крилата. Лошото е че мача е напъно отворен и не се знае кой ще се класира. Не мисля че ще са притеснени от това че са гости, това отдавна не е фактор на запад. Дано успеем да се калсираме иначе може да има голям срив в отбора.

Ми Калмар си бяха бая притеснени.Нали и те,уж,играят на Запад?

Калмар според мен си играха колкото им позволяват силите и за малко не постигнаха чудо. Според мен не бяха много притеснени, просто са си дървари.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 авг 2010 12:16

lionel_messi написа:
Blue_Lion написа:
Blue_Girl написа:Blue_Lion:
Ако наистина не дойдат фенове да подкрепят АИК, значи са "истински" привърженици и си обичат отбора, само при домакинствата.
:|

По-вероятно е да са истински "мъже" и да са велики и безсмъртни само в Стокхолм ! Ся четох форума на Левски да видя дали "onezi" са нахлули и имаше некви там дето обясняваха за некви швеЦки хулигани,че били некви машини и т.н. ! Очаквали да се изсипят 200 човека в София и щели да ни разбият...не,че съм фен на Запада в последно време,ама "onezi" нЕмат никъв шанс срещО наще,а да не говорим,че на тоя мач ще дойдат и момчетата от Ultra Varna сигурно ! ЩвеЦите ще са охранявани от 5452413123 ушеви и сиг. няма да стане нищо,ма знае ли човек...никой в България не е доволен от случката - от Прасе до ГовиЯдо всички са протиФ това,че са уцелили баткOFF с вода,а не с паве :mrgreen: а и че са целили отборО с каманаци от 50 метра...Хулигани ! :lol:

Меси,къв е проблема ако тя не ходи редовно по мачове...по-малко фенка на Левски ли е ?
Blue_girl,да дойдеш на Герена за мача с АЙК - трЕбЕ си яко Support ! :mrgreen:

Еми като не ходи защо говори за другите? По нейната логика и тя не е истински фен на отбора.. :mrgreen: :lol:

Абе тук тряаше да се заядеш с мен и аз да се направя на каваУер бе,сеш се Изображение Изображение
Абе всички на стадионО на четвъртия ден от идната седмица,да разчепатим всичкото Швед и твай ! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 21 авг 2010 12:56

До някаде двата мача с АИК и Калмар си приличат от гледна точка на гостуването в швеция.Когато играха с Калмар в Швеция Левски стоеше по добре на терена от мача с АИК, НО...и там направиха равен.Според мен когато Левски гостува целта им е да изкарат некаф равен или минимална загуба с гол на чужд терен , а пък в София да си свършат работата.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
kr1ska7a
Контакти:

Мнениеот kr1ska7a » 21 авг 2010 14:30

Дам, тежки се оказаха и 2те гостувания, но ще ги опраим. На Герена нямат шанс, особено ако стадиона е пълен! :)

бтв, някой знае ли да мача от Швеция го има в нета? Ако може да даде линк, ще му бъда много благодарен!

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Мнениеот litex8 » 21 авг 2010 18:30

За тези който не знаят мача ще се предава по ТВ+ ! Нека автора на темата го напише в заглавието.Успех!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 авг 2010 19:41

litex8 написа:За тези който не знаят мача ще се предава по ТВ+ ! Нека автора на темата го напише в заглавието.Успех!

Мерси ! Ма по-добре да се напише на първа страница - важното е всички да сме на стадиона ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 19:54

Blue_Lion написа:
litex8 написа:За тези който не знаят мача ще се предава по ТВ+ ! Нека автора на темата го напише в заглавието.Успех!

Мерси ! Ма по-добре да се напише на първа страница - важното е всички да сме на стадиона ;)

Да-важно е!

Потребителски аватар
angellevski
Контакти:

Мнениеот angellevski » 21 авг 2010 20:02

A кога пускат билетите и по колко пари ще са? Някои има ли идея?

Върни се в “Архив”