ЛЕ плейоф - реванш | Дебрецен - Литекс 26.08.10 / 20:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

FC_Barcelona
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф - реванш | Дебрецен - Литекс 26.08.10 / 20:30ч.

Мнениеот FC_Barcelona » 20 авг 2010 17:35

Абе прави сте. Колкото и да и да не е сработен бразилецът с отбраната и новите си съотборници, няма да начин да е толкова зле, колкото Голубович (който за Локо Сф доста добре играеше).

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 20 авг 2010 17:57

...ако Попето дотогава не е минал в Блякбърн и Дока е в отбора за поне 65 минути и останалите са ОК,мача с Дебрецен ще се играе на една врата със сигурност.....успех.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 авг 2010 18:04

8-)

Без да се заяждам само искам да ви припомня, че резултатът 2:0 се счита за добър турнирен резултат, който до голяма степен гарантира на победителя класиране за следващата фаза. 8-) Говоря по принцип.
Разбира се, възможно е Литекс да надскочи себе си и да отстрани Дебрецен. Дай Боже, както се казва !
Реално погледнато обаче, силите на двата отбора са изравнени и ако случайно има превес в полза на единия, той не е в полза на Литекс като класа.
При тези изравнени възможности и два гола пасив от първия мач, задачата на Литекс е доста сложна.
Да ви припомня също, че ако унгарците вкарат само 1 гол, Литекс ще трябва да вкарат 4, за да продължат ... 8-)
А, при тая пропукваща се защита на ловчалии е почти сигурно, че това ще се случи ...
Аз съм умерен оптимист ... 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Мнениеот litex8 » 20 авг 2010 18:05

Айдееее Попето ще играе в реванша !!!! БИЕМ ГИ !

САМО ЛИТЕКС

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 авг 2010 18:20

litex8 написа:Айдееее Попето ще играе в реванша !!!! БИЕМ ГИ !

САМО ЛИТЕКС
Нали щяхте да го продавате? :lol: Вчера се прибрал тихомълком и на летището финтирал чакащите го журналя....иначе на голям мъж се прави! По-темата: Ще ви е много трудно-имате добри играчи,нямате манталитет на победители!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: ЛЕ : Дебрецен - ЛИТЕКС 19.08.10 / 21:00ч.

Мнениеот unist_gp » 21 авг 2010 07:12

Reckless написа:Абе по време на тренировките по принцип футболистите нямат ли някакви упражнения за целене на вратата ? Може ли на два пъти сами срещу вратата от дузпата два пъти да уцелят вратаря в рамките на 2 секунди. Аз ако съм треньор, цяла тренировка само тичане и целене на вратата от различни положения.
какво става с трансфера на Ивелин Попов? Какво става с ФК Гришка?

Гришка си има ФК, пък ти освен някой коплексарски коментар, друго си нямаш !
О, ама ти за ФК "Литекс" ли питаш ?
Ами какво да става, станаха шампиони на България тази година пак и спечелиха и суперкупата...и така.
А с теб какво става !? Коментираш ли по форумите хората с възможности :mrgreen:

Няма нищо, Литекс тук ще бият с над 3:0 !

правилно!
да му пожелаем все така да хвърля откраднатите пари за нищо! престъпникът ганчев да си стои в Ловеч и да не си мисли за Европа, там където съм аз :mrgreen:
А на теб уважаеми Реклес, ще ти напиша само,че на глиста гришка не му пука нито за България, която той граби от години най безцеремонно, нито за теб (предполагам че ако си от Ловеч имаш 100% в семейството ти някой дето работи за по 300 лева на месец към този мазник) Бъди жив и здрав!

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 авг 2010 12:27

Не не съм от Ловеч, от Плевен съм родом а ти с това злобеене по човек, който не познаваш, си личи че си далеч от Европа.
Не всеки, който има е крадец ! Примери по широкия свят, много. Не всеки, който има, дава и помага ! Гришата е състрадателен човек и съм бил свидетел многократно, как помага на хора, детски градини, домове... Има спортен дух и е подкрепял спорта в българия, както никой не го е правил.
Той раздаде по-големи награди на български олимпииски шампиони, отколкото на държавата й се откъсна да им даде и никъде не е парадирал с това. Ако всички бизнесмени в страната бяха с неговия манталитет, щяхме да имаме и стадиони и футбол и школи и всичко. За него нищо лошо не мога да кажа, затова разни клиширани, бабини приказки по негов адрес ме дразнят, защото се говорят от хора, които си нямат на идея, що за човек е, но иначе сипят клишета ! Живял съм известно време под един покрив с този човек и фалшиви подмятания по негов адрес ги приемам малко лично.

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 авг 2010 12:37

litex8 написа:Снощия ако си бяхме реалният резулат беше 4:3 за нас.. просто такива положения изтървахме..ТОМ просто тоя мач изтърва 2-3 100% гола Нифлор.. защо не пусне БРАТУ не мога да разбера !? иначе ги смазхаме спокойно можеше да бием.. най ме е яд че не ВКАРАХМЕ ГОЛ ! просто такива положенияяя... в Ловеч вярвам че ще ги бием но дали ще продължим.. ако КЪСМЕТА Е С НАС ВЯРВАМ ЧЕ МОЖЕМ ДА ГИ ОСТРАНИМ !

Точно за това си мисля, че ако се подходи интелигентно, с мисъл, ще ги бием с разлика. Дано всички да са си извадили правилните изводи и в Ловеч да излязат като шампиони а не като ослушващи се. Иска се малко повече тичане и пресиране в средата на терена, за да ги отрязват в зародиш и едновременно с това да не си оголват защитата а отпред поне 2-ма чисти нападатели, на които Том да сервира и които да се връщат и до центъра, когато трябва. Ако не пестят сили, ще ги разбият !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 14:25

Reckless написа:
litex8 написа:Снощия ако си бяхме реалният резулат беше 4:3 за нас.. просто такива положения изтървахме..ТОМ просто тоя мач изтърва 2-3 100% гола Нифлор.. защо не пусне БРАТУ не мога да разбера !? иначе ги смазхаме спокойно можеше да бием.. най ме е яд че не ВКАРАХМЕ ГОЛ ! просто такива положенияяя... в Ловеч вярвам че ще ги бием но дали ще продължим.. ако КЪСМЕТА Е С НАС ВЯРВАМ ЧЕ МОЖЕМ ДА ГИ ОСТРАНИМ !

Точно за това си мисля, че ако се подходи интелигентно, с мисъл, ще ги бием с разлика. Дано всички да са си извадили правилните изводи и в Ловеч да излязат като шампиони а не като ослушващи се. Иска се малко повече тичане и пресиране в средата на терена, за да ги отрязват в зародиш и едновременно с това да не си оголват защитата а отпред поне 2-ма чисти нападатели, на които Том да сервира и които да се връщат и до центъра, когато трябва. Ако не пестят сили, ще ги разбият !

"ако се подходи интелигентно, с мисъл, ще ги бием с разлика...."
Значи ние ще сме интелигетните и мислещите,а Дебрецен ще са тъпите-така ли?Сигурно и те разсъждават по същия начин:"Отиваме в Ловеч,играем интелигентно и айде-е-е..."За разлика от вас,обаче,те имат 2 гола в кошничката,с която са тръгнали.Защо смяташ,че мисленето е само наш патент?
" Иска се малко повече тичане и пресиране в средата на терена, за да ги отрязват в зародиш и едновременно с това да не си оголват защитата а отпред поне 2-ма чисти нападатели, на които Том да сервира и които да се връщат и до центъра, когато трябва. Ако не пестят сили, ще ги разбият"
Пред компютъра е много лесно,нали?

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 21 авг 2010 15:21

споко бре бием 3-0
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Върни се в “Литекс”