левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dobri.stoqnov
Контакти:

левски

Мнениеот dobri.stoqnov » 05 фев 2009 22:32

е крайно време беШе и левски да загуби . но не това е важно . по важно е като започне парвеството мачовете да са на ниво .

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: левски

Мнениеот POPCORN » 05 фев 2009 22:53

28 фев почва
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 фев 2009 23:10

Авторът на темата е със затруднено зрение- ще ви помоля да не му се подигравате. Струва ми се, че е фен на ЦСКА и затова пише само тук. Всякакъв спам и обидни коментари ще бъдат трити.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 05 фев 2009 23:33

Левски не е непобедим отбор,но ние Левскарите искаме всеки мач да го изиграват със сърце,а крайния резултат е божа работа.Във футбола в много от мачовете,не по-добрият печели,така че,футболистите да играят на върха на възможностите си,а това,че са загубили е без значение в такива случаи....

paradoxbt
Контакти:

Мнениеот paradoxbt » 05 фев 2009 23:54

-Едно ми е станало ясно в тези форуми на гонг , неси ли говедо рано или късно те банват, но това е така защтот са безпомощни в яда и омразата си към най-титолования отбор в България ЦСКА , колкото и да се опитват да ни изтрият няма да успеят защото отбора на Народа се казва ЦСКА а не леФски ...САМО ЦСКА :) тъпи говеда

Мне, банваме тези които се държат като споменатите от теб животни, без оглед на клубна принадлежност. Според мен, начина ти на изразяване който демонстрираш би обидило безобидните животинки за които споменаваш, ако се опитам да те сравня интелектуално с тях.Следващ подобен хейтърски пост и си аут.
-mike28

paradoxbt
Контакти:

Мнениеот paradoxbt » 06 фев 2009 00:04

cobrata_9355 написа:tova yefski kakvo e be traktor ili kaka

пчеличка ;)

Върни се в “ЦСКА”