левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
левски
е крайно време беШе и левски да загуби . но не това е важно . по важно е като започне парвеството мачовете да са на ниво .
- POPCORN
- Контакти:
Re: левски
28 фев почва
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Авторът на темата е със затруднено зрение- ще ви помоля да не му се подигравате. Струва ми се, че е фен на ЦСКА и затова пише само тук. Всякакъв спам и обидни коментари ще бъдат трити.
-
- Контакти:
Левски не е непобедим отбор,но ние Левскарите искаме всеки мач да го изиграват със сърце,а крайния резултат е божа работа.Във футбола в много от мачовете,не по-добрият печели,така че,футболистите да играят на върха на възможностите си,а това,че са загубили е без значение в такива случаи....
-Едно ми е станало ясно в тези форуми на гонг , неси ли говедо рано или късно те банват, но това е така защтот са безпомощни в яда и омразата си към най-титолования отбор в България ЦСКА , колкото и да се опитват да ни изтрият няма да успеят защото отбора на Народа се казва ЦСКА а не леФски ...САМО ЦСКА
тъпи говеда
Мне, банваме тези които се държат като споменатите от теб животни, без оглед на клубна принадлежност. Според мен, начина ти на изразяване който демонстрираш би обидило безобидните животинки за които споменаваш, ако се опитам да те сравня интелектуално с тях.Следващ подобен хейтърски пост и си аут.
-mike28

Мне, банваме тези които се държат като споменатите от теб животни, без оглед на клубна принадлежност. Според мен, начина ти на изразяване който демонстрираш би обидило безобидните животинки за които споменаваш, ако се опитам да те сравня интелектуално с тях.Следващ подобен хейтърски пост и си аут.
-mike28
cobrata_9355 написа:tova yefski kakvo e be traktor ili kaka
пчеличка