sostenere написа:Blue_Lion написа:Ти преди 1989-та слушал ли си кво е било ? До 2002-ра слушал ли си кво беше по улиците на София ? Сега е модерно да носиш Фред Пери и да гледаш лошо по трибуните,а тогава футбола беше страст

Почти сигурен съм,че няма да стане нищо следващата седмица...но за едно си прав ! Сега изграждаме нашата УЛТРА-култура !
Първо, че няма да стане нищо... второ, че няма как да стане и трето, не трябва да става... След мача с Жилина имаше нещо подобно, но в полицейска държава като България всичко се помита за секунди (да не даваме за пример протеста януари миналата година пред НС)...
Да ти кажа след мача с Жилина излизам от Б и към мен полита гора от камънье, дръвье, счупени огледала, части от пейки, бутилки и какво ли не. Да, ама щото пред мен имало полицаи-е, ама те са с щитове колкото тех, а аз гол като пушка. За малко не отнесох нещо... Е-ем ти хулс движенията...
За мача-според мен наште играха страхливо и гледаха повече да не получат гол, отколкото да вкарат. Играха стабилно в повечето време, но защита барабар с вратар мноо зле при центриранията... Прекалено много задържаха Грийн на терена-мое мнение е, че трябваше да го изкарат още на почивката. Има качества, но мисля, че ще му трябва време. Тасевски вече спи 2 мача-незнам да върти Гошо Христов и Кривие там, но нема нужда, да го пуска титуляр-дано да заработи повече, като остане резерва. Отново добро впечатление ми направи Мюлдер и слаб Дани Младенов... Малоумна шведска постъпка, което доказва моята теза, че в цял свят мнозинството от хората "ни стаат" и не е необходимо толкова българи да бегат по чужбинско.

Мое мнение отново разбира се.

П.П. на реваншО според мен ке ги отнесеме