БАТЕ БОЙКО СЕ ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БАТЕ БОЙКО СЕ ....
Външния дълг на България към 97ма година е 12 милиарда долара. 2001ва е 9 милиарда долара. Кой управляваше тогава? Чакам някаква негова издънка да ми кажеш, все още?
Проданов, Орландо, повечето хора имат мнание по темата, по която спорите. Но вие ме хвърлихте в тъча... Откъде тези точно цифри, откъде тази сигурност, кой политик, коя година какво е вършил? Ако поне един от двамата не е бил близо до тези неща, сте за златен скункс. 

tprodanov написа::shock:![]()
![]()
Я да ми кажеш точно как костов докара инфлацията, след като бсп имаше пълно мнозинство??? Толкова "странно мнение" не бях виждал досега, честно. Хайде, казвай. И продължавай да ми казваш минусите му - но аргументирано, не така по слухове. Аз ти дадох точни цифри и мога да продължавам до сутринта, дай и ти един факт.
================================================================================================================
Ако има6 възмогност запознаи се по подробно с историята около кризата.Работи6 с то4ни данни зна4и си ги набавя6.В правителството на виденов се зарагда идеята за борд за6ото ситуацията в страна го позволява.Хората имат пари,запо4ват да развиват бизнес и единственната стабилност за финансиите им е този борд.Ако незнае6 на Костов му набиваха обра4ите защото в на4алото на тези дебати в полити4еското пространство и в парламента Костов бе6е против.Да ама му кихнаха пари4ки и му казаха какво да направи,за6ото ако БСП въведе6е борда няма6е как да им вземат властта.Хората вярваха силно на Виденов.След кризата ,години след това показаха кадри как са давали пари на хора зада ходят да тро6ат,как са давали пари на зърно производителите да скрият зърното.Аз съм от Варна и мога да ти кажа 4е 4аст от зърното го изнесоха тези сини мизерници или хора около тях.Абе разроветесе за това и 6е видите 4е съм прав
tprodanov написа:Външния дълг на България към 97ма година е 12 милиарда долара. 2001ва е 9 милиарда долара. Кой управляваше тогава? Чакам някаква негова издънка да ми кажеш, все още?
..........................................................................................................................................................
ЕВРО=9 милиарда евро
dani*** написа:Проданов, Орландо, повечето хора имат мнание по темата, по която спорите. Но вие ме хвърлихте в тъча... Откъде тези точно цифри, откъде тази сигурност, кой политик, коя година какво е вършил? Ако поне един от двамата не е бил близо до тези неща, сте за златен скункс.
........................................................................................................................................................
Звънкаи на господарите

Аз съм се ровил достатъчно и като резултат от ровенето ти давам цифрите, до които съм стигнал, и въз основа на които си създавам мнение. Ти ако имаш други цифри - сподели ги с нас, цифри, факти - и тогава ще имам друго мнение. Но ти все още не си ми казал нито един факт.
Само да вметна обаче - в правителството на виденов по никакъв начин не се заражда идеята за борд, защото нашия борд е осъществено от европейската банка, основна финансова институция на европейския съюз. По онова време бсп беше твъро против влизането на България в НАТО и ЕС, и няма как да е искала валутен борд. От тук нататък мнението ти олеква. За 4ти път те моля - дай някакъв конкретен минус за управлението 97-2001.
Само да вметна обаче - в правителството на виденов по никакъв начин не се заражда идеята за борд, защото нашия борд е осъществено от европейската банка, основна финансова институция на европейския съюз. По онова време бсп беше твъро против влизането на България в НАТО и ЕС, и няма как да е искала валутен борд. От тук нататък мнението ти олеква. За 4ти път те моля - дай някакъв конкретен минус за управлението 97-2001.
На червените терористи мога само да им кажа,че да викаш "НАТО фашисти,световни терористи"и след няколко години да ратифицираш договора за присъединяване към пакта е политическа проституция,да не използвам и по-тежки изрази!На всеки нормален човек е ясно,че комунизмът е най-голямото престъпление в световната история,като жертвите му са стотици милиони!Няма нито една развита страна,която да е комунистическа или да е била такава!България е била от най-развитите страни в Европа по времето на Третата българска държава,а комунизмът я затри и направи сателит на съветския изрод!Бог да ви пази от комунисти!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
orlando написа:tprodanov написа:Външния дълг на България към 97ма година е 12 милиарда долара. 2001ва е 9 милиарда долара. Кой управляваше тогава? Чакам някаква негова издънка да ми кажеш, все още?
..........................................................................................................................................................
ЕВРО=9 милиарда евро
Не ти разбрах мнението. 12 милиарда долара 97ма. 9милиарда 2001ва. И все долари- кво евро 97ма година? То беше въведено 2002ра?
А за мнението на миланиста, въпреки, че имаме други спорове - съм съгласен на 100%.
Борд има и в Аржентина доколкото си спомням за6ото го даваха за пример.Там кои им отпуска парите,Европеиската банка ли
А дългът на България към когое бил,към Европеиски банки.Това 4е са били против ЕС няма нищо общо с борда.Аз и сега смятам 4е това с ЕС е гре6ка.А за Костов ти казах.Освен това горкия знае6 ли какъв малък спретнат хотел има6е на брега на морето в Златните,И Надето и тя.Тях да ги съжали6 направо

12 милиарда долара 97ма. 9милиарда евро 2001ва
Върни се в “Кошче за отпадъци”