Полицията нападна и преби феновете на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fantom 2
Контакти:

Re: Полицията нападна и преби феновете на ЦСКA

Мнениеот fantom 2 » 20 авг 2010 21:34

Korsata написа:Пич, дай да видиме какво се строи в Панчарево. Дай нещо link от официалния уебсайт на АД-то, да се увериме че наистина се прави нещо. Иначе, управленската политиката на Титаните е тотално обракана!!! Относно "Армията", затварянето не може да се преглътне така лесно. Баща ми е ходил там като дете да гледа Якимов и компания, където се вика израстнал е на стадиона. Аз също си спомням първия мач на които ходих и гоних бате Ицо за автограф...поколения са израстнали покрай и на стадиона. Значи, проект за стадион и разрешение за строеж на стадион са две различни неща. Собствениците на АД-то просто дезертираха и изоставиха "Армията", без да има разрешение, точно дата за започване на строеж, финансови гаранции...това може да се проточи вечно, та за това си мисля че това беше супер прибързано.
Иначе не съм привърженик на протести с псувни и безредици..

http://ring.bg/cska/remontt-v-pancharev ... video.html

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 20 авг 2010 21:44

мерси за link-а.
От това което видях, евала...времето ще покаже. И все пак мисля, че "титаничното" управление на клуба е тотално объркано, но това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. И тук времето ще покаже, но до момента им пиша слаба оценка...
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 авг 2010 21:57

Без да се меся в споровете,само ще кажа какво видях-4000-5000 човека на стадиона,а групата с плаката не повече от 50,това прави 1% от зрителите...Обаче,както вървеше мача,при неблагоприятен резултат със сигурност щяха да са повече...Но така или инак 50 не е представителна извадка на 5000!
А за какво е протестът и какви са търканията вътре в публиката-вие знаете по-добре.Имам и усещането,че въпросните 50-ина човека са същите,които на дербито предизвикаха напрежението във В сектор,може нарочно да са били там,а не в Г,за да не стават дрязги...Но при всички случаи случващото се е неприятно,защото това са хора,които ги гори същия огън като вас и мен,макар че съм от противниковия лагер...Феновете,милеещи за отбора си,са една каста-независимо дали отборът е Реал М,ЦСКА,или някой тредодивизионен шотландски тим,който е имал като велик успех минаване във Втора дивизия за 100 годиниистория!И при нас имаше подобни сблъсъци и търкания,наистина е неприятно,но струва ми се мачовете ви в ЛЕ ще пооправят малко нещата :)
Толкоз от едно говедо,желая ви успех!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 20 авг 2010 22:02

Korsata написа:

мерси за link-а.
От това което видях, евала...времето ще покаже. И все пак мисля, че "титаничното" управление на клуба е тотално объркано, но това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. И тук времето ще покаже, но до момента им пиша слаба оценка...

За да тръгне ЦСКА нагоре най - напред трябва да се промени мисленето на така наречените "змии" , които съскат в Борисовата градина ... Доста от пътя към тая промяна вече е извървян , макар че не може да се види с просто око. Вече е променен и закона , който пречеше да получим базата на концесия и това предстои да се случи в най - близко бъдеще. Ако говориш за обстановката в отбора , то и тя е на път да се промени ... Титан са начело от година и половина ... Моята оценка за този период е 4+ ... Очаквам с назначението на Емо Костадинов да започнем да надграждаме и във футболно отношение. Емо разбира от голям футбол и е амбициран да приложи знанията си точно сега и точно в ЦСКА ... От Лупи Титан наследи отбор , пълен с некадърни юноши , мислещи се за звезди ... Ако се изправят тогавашния срещу сегашния отбор , то мисля си , че сегашния е с доста повече достойнства. Общо взето Титан харчи за ЦСКА около 10 милиона евро годишно , което за този момент на криза е доволно много. Без тия пари до края на годината максимум ще изпаднеме в аматьорския футбол и след три , четири години вече ще сме загубили всичкия блясък , който е граден през годините. Примерите за такива отбори от бившия соц . лагер , загубили славата си бол ...

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 20 авг 2010 22:08

Синьо сърце написа:Без да се меся в споровете,само ще кажа какво видях-4000-5000 човека на стадиона,а групата с плаката не повече от 50,това прави 1% от зрителите...Обаче,както вървеше мача,при неблагоприятен резултат със сигурност щяха да са повече...Но така или инак 50 не е представителна извадка на 5000!
А за какво е протестът и какви са търканията вътре в публиката-вие знаете по-добре.Имам и усещането,че въпросните 50-ина човека са същите,които на дербито предизвикаха напрежението във В сектор,може нарочно да са били там,а не в Г,за да не стават дрязги...Но при всички случаи случващото се е неприятно,защото това са хора,които ги гори същия огън като вас и мен,макар че съм от противниковия лагер...Феновете,милеещи за отбора си,са една каста-независимо дали отборът е Реал М,ЦСКА,или някой тредодивизионен шотландски тим,който е имал като велик успех минаване във Втора дивизия за 100 годиниистория!И при нас имаше подобни сблъсъци и търкания,наистина е неприятно,но струва ми се мачовете ви в ЛЕ ще пооправят малко нещата :)
Толкоз от едно говедо,желая ви успех!

Този бойкот ще премине през всички отбори в България ... Тия , които бойкотират в момента ЦСКА са тези , които чупят седалки и хулиганстват по време на мач. В момента им е терсене , че им искат пари , вместо да им дават ... Убеден съм , че догодина същото нещо ще се повтори и на Герена ... Просто трябва да се преболедува този период , за да започне българския футбол да влиза в релсите на европейския.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 авг 2010 22:20

От GShefield - форум CSKASofia.com

ЦСКА от доста години не е и няма как да бъде футболен хегемон в България,поради чисто пазарни прични. Нямаме и никога не сме имали смазващо финансово предимство пред другите футболни тимове след 90-та година. Трябва да отчетем и цялостното изравняване на силите в световен мащаб и нещата започват да стват ясни. Ние не сме Реал или Барса,Манчестър или Челси,Шахтьор или Зенит!

Ние не разполагаме с подобни ресурси! С какви ресурси разполагаме обаче? Лично за мен най-големият ни ресур беше публиката,която обаче избяга от стадиона..Дали разглезена от славното минало на черения отбор и неумението и да губи,дали заради скандалите и калпавите управления на ЦСКА през годините,дали микс от всичко,но е ФАКТ,че публиката на ЦСКА,определено вече не може да бъде наречена най-интелегентната или най-вярната! Време е да си признаем,че имаме една БЕЗУМНО КАПРИЗНА,ГРОЗНО ПЪРВИЧНА и на моменти ОТКРОВЕННО ДЕБИЛНА ПУБЛИКА!

През 2006г. бяхме пред най-големият срам в историята ни с отпадане от Кула. Две седмици по-късно развинтихме Бешикташ в София и ако не беше скапания съдя,който подпря турчолята в Истанбул, Бешикташ бяха отстранени. Тогава пак имаше драми, скандали, ма как е възможно,ама ние сме ЦСКА, плач, плач, плач и забележете какъв отбор имахме тогава като единици!

Миналата година с клизма бием Дери Сити, ама верно с клизма, с любимеца на всички начело Любо Пенев,а след това пречукахме Динамо, пък се изложихме в групите и феновте не спират-след победа ВЕЛИКИ СМЕ, след загба-П***И СТЕ?!??! Как е възможно това? Какво е това лакатушене?! Що за НЕЗДРАВО И НЕПОСТОЯННО МИСЛЕНЕ Е ТОВА??? Що за неадекватно поведение???

Онзи ден Андерлехт с един доста сериозен състав и бюджет бие 3:0 ТНС,вчера направиха равен на Партизан за ШЛ в Белград. Но нашите фенове излизат и заявяват с пълна какатегоричност,че тия са най-слабият отбор в историята на футбола и 3:0 срещу 11 човека отзад е срам и позор?!

Не,вие сте срам и позор..И забаележете,че това се повтаря всяка година,всеки полусезон. Винаги това е най-слабото ЦСКА от както гледам футбол, винаги това е най-тъпия треньор, най-слабия съперник,който едвам сме били?! Признавам си,че и аз като по-малък правех глупости,правех золуми,но не може да продължаваме така до безкрай..

Извода е един единствен и колкото,и да ме псувате,говедата са прави!Време да се научим да се борим за всяка точка за която играем,да се бием с еднакви сили и срещу Монтата,и срещу ТНС,и срещу Ливурпул!В ЦСКА ФЛАНЕЛКАТА СПРЯ ДА ИГРАЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Борбата трябва да е всеки мач,за всяка победа,за всяка педя терен,защото нищо няма да ни падне даром. Колкото по-бързо хората осъзнаят съвременните тенденции във футбола и правото на по-силния(по-богатия), толкова по подготвени ще сме да преведем ЦСКА към бъдещето му. Това което правим в момента е да затриваме ЦСКА от вътре!Никой външен не успя и може би типично по български, решихме,че така вече не е интересно, и сами ще си теглим куршума! А повярвайте ми,само НИЕ и единствено НИЕ сме способни да се разправим с ЦСКА! На всички атаки от вън, доказахме през годините, че сме непоклатими!

И още нещо-разберете,че феновете на ЦСКА ще бъдат сила само и едиствено когато са много на стадиона! Когато на домакинските ни мачове почнат да идват по 20 000 човека за всяка среща, това ще бъде времето,когато всеки един от нас ще се чувства силен и ще можем да поемем клуба в нашите собствени ръце! До тогава,публиката на ЦСКА предтсавлява една жалка картинка от около 2000 изстрадали човека по стадионите и хиляди заспали дървени философи по форумите..Това само по себе си говори за умрял вече ЦСКА..Славизация?!======== сс автора на това мнение се познавам лично и знам с колко болка го е писал аз веднъж му казах че феновевте на ЦСКА са градомани но не обичат да си плащат за това (като оважаемият ни ЦСКА_90)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 20 авг 2010 22:21

fantom 2 написа:За да тръгне ЦСКА нагоре най - напред трябва да се промени мисленето на така наречените "змии" , които съскат в Борисовата градина ... Доста от пътя към тая промяна вече е извървян , макар че не може да се види с просто око. Вече е променен и закона , който пречеше да получим базата на концесия и това предстои да се случи в най - близко бъдеще. Ако говориш за обстановката в отбора , то и тя е на път да се промени ... Титан са начело от година и половина ... Моята оценка за този период е 4+ ... Очаквам с назначението на Емо Костадинов да започнем да надграждаме и във футболно отношение. Емо разбира от голям футбол и е амбициран да приложи знанията си точно сега и точно в ЦСКА ... От Лупи Титан наследи отбор , пълен с некадърни юноши , мислещи се за звезди ... Ако се изправят тогавашния срещу сегашния отбор , то мисля си , че сегашния е с доста повече достойнства. Общо взето Титан харчи за ЦСКА около 10 милиона евро годишно , което за този момент на криза е доволно много. Без тия пари до края на годината максимум ще изпаднеме в аматьорския футбол и след три , четири години вече ще сме загубили всичкия блясък , който е граден през годините. Примерите за такива отбори от бившия соц . лагер , загубили славата си бол ...

Всички "армейски" фенове искаме отбора да се развива и да почне да се работи по европейски, и затова ни идват малко в повече всичките спортно-технически неразбории, бази, школи и темподобни...
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 20 авг 2010 22:26

Са не ми е ясно едно, само вие от 14-ката ли протестирате?Щото снощи тия от УСФ май бяха, разпъваха разни транспаранти.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 авг 2010 22:36

b0b1 написа:Са не ми е ясно едно, само вие от 14-ката ли протестирате?Щото снощи тия от УСФ май бяха, разпъваха разни транспаранти.

Само едно уточнение-аз имам общо с 14 колкото и ти!!!
А УСФ -еми там са,ма състава им е в пъти по-малък от миналата година-ако не си забелязъл и човека,които ни разпяваше мин.година липсва!!
Изображение

пелинат

Мнениеот пелинат » 20 авг 2010 22:37

kiko75 написа:От GShefield - форум CSKASofia.com

ЦСКА от доста години не е и няма как да бъде футболен хегемон в България,поради чисто пазарни прични. Нямаме и никога не сме имали смазващо финансово предимство пред другите футболни тимове след 90-та година. Трябва да отчетем и цялостното изравняване на силите в световен мащаб и нещата започват да стват ясни. Ние не сме Реал или Барса,Манчестър или Челси,Шахтьор или Зенит!

Ние не разполагаме с подобни ресурси! С какви ресурси разполагаме обаче? Лично за мен най-големият ни ресур беше публиката,която обаче избяга от стадиона..Дали разглезена от славното минало на черения отбор и неумението и да губи,дали заради скандалите и калпавите управления на ЦСКА през годините,дали микс от всичко,но е ФАКТ,че публиката на ЦСКА,определено вече не може да бъде наречена най-интелегентната или най-вярната! Време е да си признаем,че имаме една БЕЗУМНО КАПРИЗНА,ГРОЗНО ПЪРВИЧНА и на моменти ОТКРОВЕННО ДЕБИЛНА ПУБЛИКА!

През 2006г. бяхме пред най-големият срам в историята ни с отпадане от Кула. Две седмици по-късно развинтихме Бешикташ в София и ако не беше скапания съдя,който подпря турчолята в Истанбул, Бешикташ бяха отстранени. Тогава пак имаше драми, скандали, ма как е възможно,ама ние сме ЦСКА, плач, плач, плач и забележете какъв отбор имахме тогава като единици!

Миналата година с клизма бием Дери Сити, ама верно с клизма, с любимеца на всички начело Любо Пенев,а след това пречукахме Динамо, пък се изложихме в групите и феновте не спират-след победа ВЕЛИКИ СМЕ, след загба-П***И СТЕ?!??! Как е възможно това? Какво е това лакатушене?! Що за НЕЗДРАВО И НЕПОСТОЯННО МИСЛЕНЕ Е ТОВА??? Що за неадекватно поведение???

Онзи ден Андерлехт с един доста сериозен състав и бюджет бие 3:0 ТНС,вчера направиха равен на Партизан за ШЛ в Белград. Но нашите фенове излизат и заявяват с пълна какатегоричност,че тия са най-слабият отбор в историята на футбола и 3:0 срещу 11 човека отзад е срам и позор?!

Не,вие сте срам и позор..И забаележете,че това се повтаря всяка година,всеки полусезон. Винаги това е най-слабото ЦСКА от както гледам футбол, винаги това е най-тъпия треньор, най-слабия съперник,който едвам сме били?! Признавам си,че и аз като по-малък правех глупости,правех золуми,но не може да продължаваме така до безкрай..

Извода е един единствен и колкото,и да ме псувате,говедата са прави!Време да се научим да се борим за всяка точка за която играем,да се бием с еднакви сили и срещу Монтата,и срещу ТНС,и срещу Ливурпул!В ЦСКА ФЛАНЕЛКАТА СПРЯ ДА ИГРАЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Борбата трябва да е всеки мач,за всяка победа,за всяка педя терен,защото нищо няма да ни падне даром. Колкото по-бързо хората осъзнаят съвременните тенденции във футбола и правото на по-силния(по-богатия), толкова по подготвени ще сме да преведем ЦСКА към бъдещето му. Това което правим в момента е да затриваме ЦСКА от вътре!Никой външен не успя и може би типично по български, решихме,че така вече не е интересно, и сами ще си теглим куршума! А повярвайте ми,само НИЕ и единствено НИЕ сме способни да се разправим с ЦСКА! На всички атаки от вън, доказахме през годините, че сме непоклатими!

И още нещо-разберете,че феновете на ЦСКА ще бъдат сила само и едиствено когато са много на стадиона! Когато на домакинските ни мачове почнат да идват по 20 000 човека за всяка среща, това ще бъде времето,когато всеки един от нас ще се чувства силен и ще можем да поемем клуба в нашите собствени ръце! До тогава,публиката на ЦСКА предтсавлява една жалка картинка от около 2000 изстрадали човека по стадионите и хиляди заспали дървени философи по форумите..Това само по себе си говори за умрял вече ЦСКА..Славизация?!======== сс автора на това мнение се познавам лично и знам с колко болка го е писал аз веднъж му казах че феновевте на ЦСКА са градомани но не обичат да си плащат за това (като оважаемият ни ЦСКА_90)

+1

Върни се в “ЦСКА”