Декларация на Нафта феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Декларация на Нафта феновете

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2010 21:15

antonzzzz написа:Леле,колко мъка по тоя свят.... Това ли измислиха феновете на Нафтата??? Доста ниско паднаха в очите ми.
Хайде кажете ми мача с Карлово къде да се играе? И каква вина тук има ЗС на БФС? Хората са си направили сметката,че вместо да губят служебно-по-добре да дадат някой лев за нафта до Пловдив ида си обиграят футболисти в един мач,на всичкото отгоре могат и да спечелят пари...

аз също съм изумен от тази декларация, особено от доводите в нея. Програмата си е програма, на жребия е имало представители на всички клубове, сега ли се сетиха, че не им отърва? Карлово отказаха преди 6 месеца мач на юношите, само защото се разшумя, че е възможно 2-300 бултраса да отидат, а сега, при редовен мач, как ще са си решили проблеми от преди 6 месеца?

Ако толкова ни подкрепяше БФС, в коя група щяхме да играем? Нафтата, без изигран мач този сезон, решиха, че ние сме тикани напред - на база какво? Че те се чувстват прецакани?

Като цяло доста недомислена декларация...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 20 авг 2010 21:25

antonzzzz написа:Леле,колко мъка по тоя свят.... Това ли измислиха феновете на Нафтата??? Доста ниско паднаха в очите ми.
Хайде кажете ми мача с Карлово къде да се играе? И каква вина тук има ЗС на БФС? Хората са си направили сметката,че вместо да губят служебно-по-добре да дадат някой лев за нафта до Пловдив ида си обиграят футболисти в един мач,на всичкото отгоре могат и да спечелят пари...
На същият този стадион миналата година Нефтохимик беше наказан за 4 мача точно заради организацията.Повтарям беше наказан Нефтохимик заради организацията на домакините не домакина,а Нефтохимик !!!Ако феновете на Ботев правят зулуми,а не подкрепят отбора си и тях ще накажат.Ако няма хулигански прояви не виждам в какво точно е проблема да се играе там срещата? Миналата година на ЦСКА феновете се направиха на мъже и отнесоха служебно 0:3 като глоби и лишаване от домакинство както и домакините.Така че не виждам къде е проблема там да се играе мача.
Последна промяна от maldin1 на 20 авг 2010 21:28, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 20 авг 2010 21:26

Аве майна, тия надмиваха по простотия буферчетата, те обичат да пишат такива декларацийки, ама тук тия ги надминаха.
Пълно безумие е да се мрънка за жребий на който са присъствали представители на всички отбори, все пак ако някой е имал съмнения(говоря за представителите на Нафтата) би трябвало до сега да го обяви и да изрази несъгласие със жребия. Какво като се срещаме последния кръг, Левски и ЦСКА се срещнаха първия и кво от това. Разбирам Ботев да е домакин и в двата мача, че да реват.
После що Карлово се отказали от домакинство, ами да идат да ги питат, ква вина имаме ние или зоналния съвет, че не могат да си организират мача и по собствено желание искат да играят в Пловдив. Не знам дали помните но Дражевия Черноморец преди няколко години изигра всичките си домакниски мачове от втория полусезон на стадионите на противниковите отбори по финансови причини, така са решили, така са постъпили, ква вина имаха противниците им тогава, пък и не помня някой да е писал декларацийки.
Тия явно напълниха гащите и взеха да пишат глупости, аман от комплексари.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 20 авг 2010 21:28

Оставете ги, нека си говорят хората...Ние си знаем работата!!! Те като гледам ще искат и домакинския си мач с/у нас да го играят в Пловдив..Може би не са готови да приемат "тежки" гости? Творенията на проточанов...искуствената ода без народа...отбора без история..отбора на сибирските нефтени полета....Тия знаят ли че в Бургас има само един отбор...Черноморец?
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2010 21:38

maldin1 написа:
На същият този стадион миналата година Нефтохимик беше наказан за 4 мача точно заради организацията.Повтарям беше наказан Нефтохимик заради организацията на домакините не домакина,а Нефтохимик !!!Ако феновете на Ботев правят зулуми,а не подкрепят отбора си и тях ще накажат.Ако няма хулигански прояви не виждам в какво точно е проблема да се играе там срещата? Миналата година на ЦСКА феновете се направиха на мъже и отнесоха служебно 0:3 като глоби и лишаване от домакинство както и домакините.Така че не виждам къде е проблема там да се играе мача.

Хайде прочетете "некои" неща, преди да се говорят глупости. Не Зоналния съвет назначи мача в Пловдив, най-малкото защото практически нямат такива правомощия. Левски Карлово сами са потърсили контакт с нашите, за да не се играе мача там, и ти гарантирам, че много фенове са доста разочаровани от това решение, но го приемаме пред перспективата "служебна загуба". Пак за напомня за месец февруари тази година, когато за мач на юношите в Карлово отказаха мач само заради течащата организация на фенове от Пловдив да пътуват до там...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 20 авг 2010 21:41

maldin1 написа:

Питайте Карлово, що питате нас? Е*ати рева, е*ати чудото. Циркаджии. Ако Карлово не бяха преместили мача в Пловдив, а полицията им беше отказала охрана (защото нашите гостувания се водят рискови и трябва да има ченгета не става само със СОТ), те губеха служебно. Тогава каква щеше да ви е декларацията? "Ама виждаш ли, те нарочно паднаха служебно"? Клоуни!

edisar
Контакти:

Мнениеот edisar » 20 авг 2010 21:46

ЛЕВСКИ - ЦСКА - 6000 ЗРИТЕЛИ.
БОТЕВ - АСЕНОВЕЦ.......7000 ЗРИТЕЛИ
КОЙ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР НА СВЕТА?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 авг 2010 21:49

Тази декларация е първа проява на слабост от страна Бургас!!! Сезона не е почнал, а те почнаха да се оплакват от безумни доводи! Очевадното в случая е, че явно Нафтата не са на същото ниво на което е Ботев Пловдив
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 20 авг 2010 21:52

Всеки бил на стадиона в Карлово знае защо не се играе там. Вярно е, че много от нашите гостувания ще са на Колежът, но какво да направим, като сме много и обичаме футбола и отбора си. Колкото до това, че последният кръг среща Ботев и Нефтохимик ... ами нека покажем на псевдоелитните ни клубове какво се казва дерби, а не се караме. Ако Ботев е наистина по-добър /дано/ догодина ще сме в Б група, ако не ... воала - червен килим пред Нафтата.
... ба"ти безсмислената декларация.
Последна промяна от Ki Cho на 20 авг 2010 21:53, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 20 авг 2010 21:53

Има още какво да се желлае от публиката! За нас сравнение не трябва да са ЦСКА, Левски или не знам си кой....ето погледнете къде трябва да бъдем НИЕ като публика: Един град, един бог, един отбор..
http://www.youtube.com/watch?v=FEUFZVAF ... r_embedded
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Ботев”