БАТЕ БОЙКО СЕ ....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: БАТЕ БОЙКО СЕ ....

Мнениеот tprodanov » 05 фев 2009 21:56

1. Принципно - Бойко е прав. Това, че е прав обаче по никакъв начин не означава, че става за нещо. И аз мога да кажа - България има 40млрд евро външен дълг, това прави ли ме икономист? ББ по какво се отличава от въпросните хора, при положение, че точно с техните гласове е кмет и бъдещ премиер? Нормален човек, който може да гради собствено мнение няма как да гласува за него.
2. Майк - не си прав за мажоритарната система, ама никак. При нея се гласува за личности. И в този случай се гласува за разпознаваеми личности. Това са личностите, които са известни - защото са се появявали по медии, клипове и тн. Кои са тези личности? Тези, които могат да си платят. А те кои са? Бсп, Герб, Атака. Дпс каквато и система да им сложиш те идват с предварителни указания за кого да гласуват, така че е все тая. И кво излиза - тези, които ни управляваха, пак ще ни управляват.

тук виждам една голяма заблуда. Повечето хора си мислят, че главния ни проблем е дпс и турците. Ами не - не е. Те си има роля дадена им от бсп, и тя е да формулират и насочват националното недоволство. А целта е това недоволство да бъде контролирано. Така всеки от нас си мисли - ето, дано веднъж махнем дпс и всичко ще е наред. И тъй като безплатен обяд няма - дпс получават своето парче от баницата - част от власта, никакво съдебно преследване, силно турцизиране там, където си поискат. Разбира се, за да се запази равновесието, бсп създава и атака. Тя концетрира останалото недоволство. А Герб е следващия месия-наследник на бсп. Така си имаме чудесно създадена наша си опозиция. А всъщност хората са едни и същи. Не са ни турците проблема - те просто са си гадни и ядат от баницата, която им дават комунистите.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 05 фев 2009 22:03

тук виждам една голяма заблуда. Повечето хора си мислят, че главния ни проблем е дпс и турците. Ами не - не е. Те си има роля дадена им от бсп, и тя е да формулират и насочват .......................................................................................................................................................................
........ :!: В заблуда си и ти защото ако незнае6 хората които вкараха ДПС в политиката бяха първите демократи-СДС.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 фев 2009 22:07

orlando написа:ц
От тези които гласуват наи голямо право имат то4но пенсионерите защото са си дали живота за тази държава ,за това за тях трябва да се говори с уважение.Зада има како да продават нещасниците седесари,царисти,зада има какво да преразпределят Боиковистите това вси4кото са го строили тези пенсионери, а младите дето се оплакват само ,колко били зле,как нямало работа а всеки ден са по бар4ета а ве4ер на купони и слу6ат разни идиоти дет им пълнят главите с пропаганда и нямат сопственно мнение да не коментират а да се запознаят с миналото на държавата,как хората са живели и тогава да коментират.А Боико е идиот тип надуфко,балон които няколко пъти се пука ама го прикриват.думите му са поредната велика фраза излязла от неговата уста.Бащами е пенсионер и някакво лаино да говори за тях 4е те са втора ръка хора небих го простил.Бащами винаги в работата си е бил един от наи добрите 37години.Помислете този лаладжия какво е направил през животаси.Небих и няма да гласувам за него.Това е гавра с вси4ки които живеят в България

Orlando , ами тогава дай да оставим "нещастниците" комунисти и техните деца да продължават да преразпределят и да лапат...Както казах,не съм фен на бат Бойко,но ми писна от Овчаровци,Станишевци,Петковци и други такива пиявици...дето правят свирки на Доган и компания,само и само да са на власт.Баща ми също е пенсионер,на 69 е,инженер и до ден днешен бачка,чертае си проектите и прави пари,които не е и сънувал,докато е бил на държавна работа.Но при всеки е различно.Всеки си има право на мнение.Просто не съм съгласен с твоето.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 фев 2009 22:09

Малко се бъркаш. СДС в основната си част беше създадена до голяма степен пак от бсп. Разликата тук е, че при сдс се оказа, че покрай ченгетата са се вмъкнали и нормални хора. Ако имаш някакъв реален спомен - по време на управлението на сдс, дпс и доган не се чуваха виждаха, нямаха власт и на практика бяха напъхани в миша дупка.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 фев 2009 22:10

Добре, 20 години не успяха да те убедят, че сегашната система за провеждане на избори е грешна и неадекватна?
Нека да ти кажа нещо- не харесвам, Шоуто на Слави, но наскоро те направиха предаване точно за това- и обясниха много добре какво става при сегашната система- примерно в твоя град спечелва даден кандидат, обаче въпросния и втория и третия след него са кандидати на още 1 място и влизат от там- а в твоя град някакви тотално неизвестни, които са в долната част на листите влизат в парламента. Да не говорим, че при мажоритарната система няма как гласовете от един район да се прехвърлят в друг, както е в момента. Нищо не казахте и за задължителното гласуване.
И подчертавам дебело, че каквото и да стане, който и да изберем- това няма значение. Истината е, че политиката на държавата от стотици години се дирижира от друго място и тези които уж ни управляват са само жалки марионетки.
Появи ли се политик, който наистина милее за народа си, държи ресурсите на страната да си останат за нея и се стреми към независима политика- той просто ще бъде смазан и унищожен. Ако познавате историята, ще знаете, че последния такъв политик бе Стефан Стамболов- за бога, само десетина години, след като сме се освободили от турско иго, той е бил толкова силен като премиер, че дори турския султан се е съобразявал с него- това го има документирано. Знаем и как свършва - насечен като прасе насред центъра на София- умира малко по-късно в страшни мъки.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 фев 2009 22:22

Майк, до съвсем скоро политическите партии, които управляват в момента имаха подръжка. Доверието в тях беше много по-голямо. И трите, не го забравяй това. Само на по-предишните избори ндсв страхотна подкрепа. На последните бсп - на тях просто мажоритарната система не им трябваше. Сега им трябва и затова ги чуваш тези неща в шоуто на слави - та той си е тяхния лакей. Затова и почна да се говори и по медиите. И ще видиш, че следващите избори юли месец ще бъдат по смесена мажоритарна система. И бсп ще имат добър резултат, както и дпс. Хващам се на бас със всеки тук - 20 кинта от мен, юли месец ги изпиваме.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 05 фев 2009 22:23

birabecks“ Да са ни живи и здрави родителите първо,4е толкова години са се запазили :lol: Основния проблем е това 4е постоянно се появяват нови и нови специалисти дето ни оправят постоянно.ДОИДЕ ЦИГАН4ЕТО кОСТОВ И ТАКА НИ ОПРАВИ 4Е ОЩЕ НИ СЕ ВИИЕ СВЯТ.ТОИ се пооака меко казано и като видяха 4е БСП ще вземе властта доиде цар4ето.И тои ни оправи хубаво.Ще бутат БСП после появи се Сидеров.Тои е луд.Поне на такъв се прави6е.Сега Боикото.Стиа ве4е.Поне едни да бъдат.Рано или къно ще се появи 4овек които ще направи фундаментални промени в България,само4е не е Боико тоз 4овек.Неви ли прили4а боико на Путин.Каратист, агент,на6ия охранител генерал................Ама до тук с общото.Путин каквото им обеща го направи,и каквото захване го довяр6ва,а Батето отговорност немоге да носи.Като направи някои нещо тои бил,ако нещо нестане Боико е невинен,правителството е виновно.Тои за кмет нестава а си мисли 4е моге да е премиер.Глупости.И на мен неми харесват определени фигури от БСП,неми харесва и 4аст от политиката която водят,но реално невигдам друга алтернатива за сега.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 05 фев 2009 22:29

tprodanov написа:Малко се бъркаш. СДС в основната си част беше създадена до голяма степен пак от бсп. Разликата тук е, че при сдс се оказа, че покрай ченгетата са се вмъкнали и нормални хора. Ако имаш някакъв реален спомен - по време на управлението на сдс, дпс и доган не се чуваха виждаха, нямаха власт и на практика бяха напъхани в миша дупка.

...........................................................................................................................................................
Хората които създадоха СДС Костов като взе властта ги анатемоса.Мисля 4е 7 4овека създадоха партията,и някои от тяк бяха десиденти .Така 4е СДС неса създадени от БСП.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 05 фев 2009 22:32

1. Първо пенсионерите не са си дали живота, а съм
им го взели.
2. Именно предшествениците на днешните социа-
листи пропиляха пенсионните фондове и оставиха
нашите родители без адекватно заплащане.
3. Икономиката, която развивахме по време на социа-
лизма, беше напълно погрешна и самите социалисти-
чески идеолози го отчетоха нееднократно.
Нашето производство, не беше съобразено с обек-
тивните ресурсни и технологични възможности,
а това го правеше крайно неконкурентноспособно.
Само лаици и догматици могат да оспорят подоб-
ни заключения, които не са само мой, а на всеприз-
нати финансисти и икономисти, в това число и от
социалистическата партия.
4. Вътрешният брутен продукт на глава от насе-
лението и производителността на труда в Бълга-
рия през 80 години на миналия век бяха едни от
най-ниските в цяла Европа.
5. Външната ни търговия беше ориентирана към
соц.лагер, а структурата на търговските ни от-
ношения със западните партньори, доведе до
12 милиардна задължаемост на страната ни!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 фев 2009 22:37

Орландо, понеже го завъртя към вечно виновния костов, ти предлагам нещо - аз ти пиша някакъв негов плюс - ти ми пишеш негов минус. Аз започвам - от 12 долар средна заплата в началото, 147 в края, месечна инфлация 300% в началото, 0,2% в края. Даже по два плюса за един минус ще ги карам. Твой ред е.

Върни се в “Кошче за отпадъци”