Феновете на АИК треперят

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

foryoubitch
Контакти:

Феновете на АИК треперят

Мнениеот foryoubitch » 20 авг 2010 18:47

Вандалската атака на автобуса на Левски след края на двубоя срещу техния любим АИК, феновете на шведите изразиха притеснения от гостуването в София и евентуалното отмъщение на местните ултраси. "Да се ходи в България е равносилно на самоубийство. Кой луд ще отиде там?", коментира човек от щаба на АИК пред местната преса. Други ръководители на шведския клуб също призоваха феновете на отбора да стоят у дома си и да не посещават реванша на стадион "Георги Аспарухов". Все пак спортният директор на клуба Йенс Андерсен обяви, че безопасността на феновете е основен приоритет на АИК и ще се вземат допълнителни мерки за осигуряването й.

"Предстои ни тежко гостуване. Но ние ще вземем допълнителни предпазни мерки. Мисля, че няма да има проблеми с безопасността на феновете ни там. Те ще се чувстват сигурни в София и няма да има проблем за отбора", заяви Андерсен.

Шведските медии обявяват ултрасите на Левски за едни от най-лудите на Балканите. "Още през миналата пролет бе спряно дерби между Левски и ЦСКА, след нарушения по трибуните и около стадиона. 1400 полицаи са били наети да охраняват двубоя, а 24 души - арестувани", отчитат шведите.
Те също припомнят как съседите от Партизан засрамиха балканите преди близо година
28-годишният Татон почина от сериозните рани по главата и тялото, които му бяха нанесени след като група от 30 хулигани атакува кафене в Белград преди мача Партизан - Тулуза.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Феновете на АИК треперят

Мнениеот PFCB » 20 авг 2010 18:51

.....Но ние ще вземем допълнителни предпазни мерки. Мисля, че няма да има проблеми с безопасността на феновете ни там. Те ще се чувстват сигурни в София и няма да има проблем за отбора", заяви Андерсен.....

Няма такива работи, трябва да приложите закона "Око за две, зъб за чене" :!: :twisted: :lol:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 20 авг 2010 19:13

Тия палячовци от Швеция не знаят в каква беля си влязоха. Не ми се мисли какво ще стане след мача в четвъртак ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 20 авг 2010 19:19

Отлична възможност България да имаме два евроучастика в лига Европа. Не мисля, че ЦСКА ще има проблем в реванша. Литекс нищо няма да направи, както винаги. Отбор, който няма манталитет.
ВДинев

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 20 авг 2010 19:22

LSFC 1914 написа:Тия палячовци от Швеция не знаят в каква беля си влязоха. Не ми се мисли какво ще стане след мача в четвъртак ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Нищо?Няма да има време да ги напляскаме заради празненствата на феновете,които след края на мача са останали на стадиона за да скандират "Левски,Левски,Левски"
Много добър сценарий измислих :o :o

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 20 авг 2010 19:30

Има такава тема.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 20 авг 2010 19:36

valkata_levski написа:
LSFC 1914 написа:Тия палячовци от Швеция не знаят в каква беля си влязоха. Не ми се мисли какво ще стане след мача в четвъртак ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Нищо?Няма да има време да ги напляскаме заради празненствата на феновете,които след края на мача са останали на стадиона за да скандират "Левски,Левски,Левски"
Много добър сценарий измислих :o :o

Има и друг вариянт(НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ),но е в теорията на вероятностите!
След края на мача,оставате на стадиона,и викате: "ОСТАВКА,ОСТАВКА"! :twisted:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 20 авг 2010 19:46

и аз така си мисля че ще има оставка-оставка :roll:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 20 авг 2010 19:46

***cska*** написа:Има и друг вариянт(НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ),но е в теорията на вероятностите!
След края на мача,оставате на стадиона,и викате: "ОСТАВКА,ОСТАВКА"! :twisted:

Брей,брей брей!Много им се иска на някои хора,но най-вероятно няма да е така.Намерете си,за всеки случай,друга радост за четвъртък,че то в гледането на вашия мач няма да има такава,въпреки че ще продължите.
П.п:Пише се вариАнт!!!!!!!! :roll:
Последна промяна от levskifenka на 20 авг 2010 20:00, променено общо 1 път.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 20 авг 2010 20:00

Мойте уважения към феновете на Българския футбол, но си мисля че феновете на Левски малко пресилват ситуацията около отборът им и аз искренно им пожелавам да паднат ,за да осъзнаят къде са. Казвам всичко това защото Левски ми беше симпатичен отбор ,но с идването на Батков и Гонзо всичко се затри . Сираков е истината за Левски , помнете от майна Левскар не става и няма и да става, след няколко дена ще викате оставка.

Върни се в “Левски”