Полицията нападна и преби феновете на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Полицията нападна и преби феновете на ЦСКA

Мнениеот cska_90 » 20 авг 2010 17:52

Linkin_Park написа:
cska_90 написа:Абе вие сте непоправими дебили!!!Фенове- :lol: :lol: :lol: :lol:

По форумите рядко се срещат истински фенове , доказателството сам го виждаш във поустовете на тези дето ти отговориха! Ако тръгнете да затъвате , пак ще опрът до вас останалите , определящи се като нормални фенове! Тогава ще си освиркват , ще си псуват и дори 1 факла няма да има кой да запали , да не говорим за трансперанти , така че какво се хабиш да им обясняваш?

И аз това се чудя!!!Ама знаеш ли се някой може да има мъничко акъл да зацепи за какво иде реч!
Изображение

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 20 авг 2010 17:59

cska_90 написа:Ако спазваш правилта-НЯМА!!!

А кое правило съм нарушил по - точно ? Това , че бойкотирам безнаказаните и обидни поустове към ЦСКА и фенове на ЦСКА във форумите на Гонг ли ? Нали си модератор в този форум ... С какво по - точно защитаваш червената идея ? Или си мазохист и ти е все тая дали някой я потъпква ... Ако аз или някой мой колега , привърженик на ЦСКА си позволим и най - малката закачка получаваме директно БАН. Но тези , които ни обиждат нас и ЦСКА си пишат все едно нищо не се е случило ... Ето такъв ви е и бойкота ... Да ви е добре на 30 човека , а че примерно 300 000 не са съгласни с идеите ви за вас е все едно. Точно това е и принципа на мутрите ...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 авг 2010 18:04

fantom 2 написа:
cska_90 написа:Ако спазваш правилта-НЯМА!!!

А кое правило съм нарушил по - точно ? Това , че бойкотирам безнаказаните и обидни поустове към ЦСКА и фенове на ЦСКА във форумите на Гонг ли ? Нали си модератор в този форум ... С какво по - точно защитаваш червената идея ? Или си мазохист и ти е все тая дали някой я потъпква ... Ако аз или някой мой колега , привърженик на ЦСКА си позволим и най - малката закачка получаваме директно БАН. Но тези , които ни обиждат нас и ЦСКА си пишат все едно нищо не се е случило ... Ето такъв ви е и бойкота ... Да ви е добре на 30 човека , а че примерно 300 000 не са съгласни с идеите ви за вас е все едно. Точно това е и принципа на мутрите ...

Къде бяха тия 300 000 бе?????30 човека-повърхностен си!!Айде извади ми сникма на Г от ЕКТ на която да сме били по-малко!!!От 14000 до 2000-колко е разликата-ъ??Не е 30 май,аа!!!Незнам кой е мазохист-на тебе харесва ли ти това което става в ЦСКА??
За бановете моля към мене-нито аз,нито ти сме ги мислили-дали съм съгласен или не това е друг въпрос-но такива са-не мога да ги променя!!
Изображение

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 20 авг 2010 18:09

И какво става в ЦСКА ? Ама ми говори с доказани факти , а не с предположения и извадки от медийни интерпретации ...

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 20 авг 2010 18:11

fantom 2 написа:И какво става в ЦСКА ? Ама ми говори с доказани факти , а не с предположения и извадки от медийни интерпретации ...

Като дойде сляпата неделя (пример - лятото на 2008) ще разбереш какво става , без медийните "извадки и фантастики"!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 авг 2010 18:14

fantom 2 написа:И какво става в ЦСКА ? Ама ми говори с доказани факти , а не с предположения и извадки от медийни интерпретации ...

Няма стадион
Няма школа
Най-слабият старт в историята на отбора ни
Селекция само от амаатъори-изкл. Шеридън
7 тренъора за година и половина
Президент мутра,който заплашва всеки ,който обели дума срещу него че ще прати хора в тях да се саморазправят с него
Алчен КостадинОФФ,който за 5 лв ще продаде и майка си
Нямаме публика вече
.................да продължавам ли?
Изображение

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 20 авг 2010 18:17

Linkin_Park написа:

Като дойде сляпата неделя (пример - лятото на 2008) ще разбереш какво става , без медийните "извадки и фантастики"!

То сляпата неделя може да дойде за всеки отбор ... Не само за ЦСКА ... Така че , ако искаш нещо да предотвратиш , то по - добре се обърни към собствения си отбор. Щото Бай Ганьо пари за издръжка на футболен отбор няма да подари посмъртно. Всичко е под формата на заеми и кредитиране на "Левски". А гаврата от 2008 може да се върне като бумеранг там , откъдето и тръгна ... Всичко се връща на този свят ...

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 20 авг 2010 18:34

cska_90 написа:

Няма стадион
Няма школа
Президент мутра,който заплашва всеки ,който обели дума срещу него че ще прати хора в тях да се саморазправят с него
Нямаме публика вече

Тука сериозно си се объркал , ако наистина ги мислиш тези неща ... Няма стадион ?! И кой е виновен за това ? А и Титан обявиха реални планове да построят такъв ... Ако селекцията ни е от аматьори , то какви ли са досегашните ни титуляри и "звезделини"... 7 сменени треньори ?! И кой ги смени с нахлувания , искания за оставка от фенове и бойкот от "големите звезди" в отбора ? Президент мутра ?! А ти какво очакваш , сигурно президент медицинска сестра ли ? Естествено , че като го псувате ще си носите последствията ... Така , както ще си ги понесете и ако продължавате да трошите седалки и хвърляте бомби по стадионите , но този път от органите на реда в държавата. Ти беше ли свидетел , че живата легенда на българския футбол Емо Костадинов е извършил нещо нередно и в ущърб на ЦСКА или някой ти каза , че това е "истината"? И накрая ... Нямало школа ... А на Панчарево да не се строи самолетна площадка в момента ? Там ще бъде нашата школа , школата на ЦСКА ! Нямаме публика ... Е , как да имаме като на хората им се живее и не искат до тях да се хвърлят бомби и някой да им псува на ушенце все едно се прави възстановка на някоя от световните войни ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 авг 2010 19:22

fantom 2 написа:
cska_90 написа:

Няма стадион
Няма школа
Нямаме публика вече

Тука сериозно си се объркал , ако наистина ги мислиш тези неща ... Няма стадион ?! И кой е виновен за това ? А и Титан обявиха реални планове да построят такъв ... Ако селекцията ни е от аматьори , то какви ли са досегашните ни титуляри и "звезделини"... 7 сменени треньори ?! И кой ги смени с нахлувания , искания за оставка от фенове и бойкот от "големите звезди" в отбора ? Президент мутра ?! А ти какво очакваш , сигурно президент медицинска сестра ли ? Естествено , че като го псувате ще си носите последствията ... Така , както ще си ги понесете и ако продължавате да трошите седалки и хвърляте бомби по стадионите , но този път от органите на реда в държавата. Ти беше ли свидетел , че живата легенда на българския футбол Емо Костадинов е извършил нещо нередно и в ущърб на ЦСКА или някой ти каза , че това е "истината"? И накрая ... Нямало школа ... А на Панчарево да не се строи самолетна площадка в момента ? Там ще бъде нашата школа , школата на ЦСКА ! Нямаме публика ... Е , как да имаме като на хората им се живее и не искат до тях да се хвърлят бомби и някой да им псува на ушенце все едно се прави възстановка на някоя от световните войни ...

Не си прави труда, няма никакъв шанс да те разбере. Точно както и няма шанс да разбере, че с тоя бойкот вредят само и единствено на отбора и на никой друг.
cska_90 написа: Абе вие сте непоправими дебили!!!

Аууу, какви думи от модератор! :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 20 авг 2010 21:06

fantom 2 написа:
cska_90 написа:

Няма стадион
Няма школа
Нямаме публика вече

Пич, дай да видиме какво се строи в Панчарево. Дай нещо link от официалния уебсайт на АД-то, да се увериме че наистина се прави нещо. Иначе, управленската политиката на Титаните е тотално обракана!!! Относно "Армията", затварянето не може да се преглътне така лесно. Баща ми е ходил там като дете да гледа Якимов и компания, където се вика израстнал е на стадиона. Аз също си спомням първия мач на които ходих и гоних бате Ицо за автограф...поколения са израстнали покрай и на стадиона. Значи, проект за стадион и разрешение за строеж на стадион са две различни неща. Собствениците на АД-то просто дезертираха и изоставиха "Армията", без да има разрешение, точно дата за започване на строеж, финансови гаранции...това може да се проточи вечно, та за това си мисля че това беше супер прибързано.
Иначе не съм привърженик на протести с псувни и безредици..
ЦСКА Завинаги!

Върни се в “ЦСКА”