Какво става с Георги Петков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

banovski79
Контакти:

Какво става с Георги Петков

Мнениеот banovski79 » 20 авг 2010 16:24

Днес четох,че е имало скандал между него и Ясен Петров.Според мен Гошето е разбрал че някой взимат повече пари от него и е почнал да мрънка.Време му е да го продават,личи си,че не му се играе в Левски вече.

Могилката
Контакти:

Re: Какво става с Георги Петков

Мнениеот Могилката » 20 авг 2010 16:31

Не е точно скандал, но преди мача с АИК е имало леко недоверие към него заради шибаните топки. Той се е подразнил и се направил на мъж, че гол няма да пусне. А веднага след това са му били около 25 удара от средно разстояние и той е пуснал 15 гола, избъзикали са го и той е побеснял. За това пази Божката ...

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 20 авг 2010 16:38

Гошо Петков е ключов играч за нас и трябва да се 'дисколуз'-ва ;)) повече инфо.
Без майтап, в рамките на 1 ден Гошо остана резерва и се взе нов вратар..
Какво става?
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 20 авг 2010 16:39

добре че пази Божката имаше 2-3 много коварни удара от далече които Жоро не ми се вярваше че може да ги хване !!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 20 авг 2010 16:41

разкриха го...... ;)

Потребителски аватар
sentinel

Мнениеот sentinel » 20 авг 2010 16:43

Г.Петков е вреден не само за Левски но и за спорта изобщо.Не съм виждал друг такъв като него дето само бави играта и гледа да провокира противниците си и тн. Да не говорим че пуска левашки голове!!!

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 20 авг 2010 16:45

Да го продават , той даде всичко каквото можеше на Левски !

banovski79
Контакти:

Мнениеот banovski79 » 20 авг 2010 17:00

Могилката написа:Не е точно скандал, но преди мача с АИК е имало леко недоверие към него заради шибаните топки. Той се е подразнил и се направил на мъж, че гол няма да пусне. А веднага след това са му били около 25 удара от средно разстояние и той е пуснал 15 гола, избъзикали са го и той е побеснял. За това пази Божката ...

Да бе да заради топките то с Джаболанито или не все тая,от миналия сезон го наблюдавам и като бивш вратар ти казвам ,че не му се играе в Левски и като сложиш,че още снощи се е знаеело за Акалски сети се сам.

Потребителски аватар
Georg
Контакти:

Мнениеот Georg » 20 авг 2010 17:08

sentinel написа:Г.Петков е вреден не само за Левски но и за спорта изобщо.Не съм виждал друг такъв като него дето само бави играта и гледа да провокира противниците си и тн. Да не говорим че пуска левашки голове!!!

+1
За тези провокации и бавене на играта съм го псувал и преди да дойде в Левски, а откакто е при нас - тройно повече. С този селски манталитет и дребни тарикатлъци няма как да те обичат феновете. Да не говорим как 'ръководи защитата' и се оправдава със съотборниците си. Ако искаме да сме голям отбор, не ни трябват подобни играчи. Аз искам да гледам как нашите се раздават до последната секунда, а не как Гошко бави играта от 50минута и то срещу ЦСКА - срам!

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 20 авг 2010 17:13

Вярно е, че Георги Петков го бие съчмата, но не заслужава такова отношение въпреки всичко. Има доста недостатъци, пусна елементарни голове през последните 2 сезона, и мен ме е дразнил понякога с държанието си на терена (бавенето и отношението му към останалите съотборници), но заслужава уважение за това което е дал на Левски. Това е - друго няма.

Върни се в “Левски”