Има ли някъде запис на мача ЦСКА- ТНС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Има ли някъде запис на мача ЦСКА- ТНС
запис на мача имали някаде
Re: запис на мача имали някаде на ЦСКА- ТНС
Не. Научете се да ходите на стадионаkoreeca написа:запис на мача имали някаде
Е то от стадиона е най - лесно да се пропуснат сумати неща
Erland написа:Е то от стадиона е най - лесно да се пропуснат сумати неща

Последна промяна от Awesome на 20 авг 2010 16:15, променено общо 1 път.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
soilwork написа:Не. Научете се да ходите на стадионаkoreeca написа:запис на мача имали някаде
ок но ако си на работа и нама как
Awesome написа:Erland написа:Е то от стадиона е най - лесно да се пропуснат сумати неща
Значи е най-добре да седим пред ТВ, за да не изпуснем някое положение вместо да отидеш на стадиона и да подкрепяш отбора си...
Е не естествено, просто казвам че няма лошо след като си бил на стадиона да изгледаш и запис после, ако искаш по сериозно да анализираш играта

koreeca написа:soilwork написа:Не. Научете се да ходите на стадионаkoreeca написа:запис на мача имали някаде
ок но ако си на работа и нама как
Особено пък ако си на работа в Корея

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
имали значение каде работи човек
Aма вие половината вечно работите,семейни проблеми имате,далеч било.....Ми като обичаш отбора си-търсете начини да сте на стадиона!! Два часа не можаха ли да те пуснат от работа? Правете си планове по-рано,като има мач да знаеш че ще си на стадиона!! Много ме ядосват такиваkoreeca написа:имали значение каде работи човек

-
- Контакти:
soilwork написа:Aма вие половината вечно работите,семейни проблеми имате,далеч било.....Ми като обичаш отбора си-търсете начини да сте на стадиона!! Два часа не можаха ли да те пуснат от работа? Правете си планове по-рано,като има мач да знаеш че ще си на стадиона!! Много ме ядосват такиваkoreeca написа:имали значение каде работи човек![]()
Пич, такива пък като тебе са ми много любопитни - има професии и работни места, при това доста, където няма кой да те смени, често защото НИКОЙ друг във фирмата не върши това, което вършиш ти. Или например защото в определени часове трябва да бъдеш там, просто защото работата ти го изисква. И представи си на тези от Варна да речем им е далечко. Така че стига си се изказвал, футболът е за да ни радва (напоследък не ни радва особено), а не за да си разбия личния живот, но на всяка цена да съм на стадиона. Когато нямаш възможност, просто нямаш и това е. Ти си избираш - работата или мача. А що се отнася до мрънкалниците, дето никога не могат да отидат на стадиона - това си е техен проблем, в живота винаги има мрънкалници, на които вечно нещо им пречи и никога нищо не правят. Човек не бива да им обръща внимание, просто няма смисъл.
И така, окончателен извод - и в двата случая няма за какво да се заяждаш, или хората наистина не могат (могат, но с цената на работата да речем), или са си мрънкалници, т.е. няма какво да говориш с тях.
Освен това сега искам да си направя колекция с възможно най-много мачове на ЦСКА - да ходя да снимам на стадиона с мойта камерка ли?
П.П.: Има ли се пише отделно