Колонката на Криси Тонев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Колонката на Криси Тонев
днес ми хареса цска в контролата срещу монтана .отборът проведе доста спокойна подготовка в кипър нямаше финансови проблеми в контролите бяха на приливи и отливе най- ми хареса представянето на муши и дасипва 

-
- Контакти:
криси тонев
Днес за пореден път новата власт в цска доказа доверието си към Димитър пенев че може да работи спокойно в отбора .За пореден път силесциятя в цска е на много високо ниво до
Ники Александров и ниговото отразяване на лагера в кипър и жабоко Кървит от страна на Иво и Стефан ,и момичетата моля екепави да пуснете рубрика дъбест Гол линия благодаря ву сърдецно от името на криси до ралица караджова
Ники Александров и ниговото отразяване на лагера в кипър и жабоко Кървит от страна на Иво и Стефан ,и момичетата моля екепави да пуснете рубрика дъбест Гол линия благодаря ву сърдецно от името на криси до ралица караджова
-
- Контакти:
нриси тонев
по въпроса коя е най- красивата спортна журналискае
Ралица караджова :)
Ралица караджова :)
Re: нриси тонев
От Сашо Диков по-убава нема!!! 

-
- Контакти:
криси тонев
по вапроса дали мушу обича да муши естествено че да даид жоджа се оказва доста добро попълнение за цска спроед мен той започва доста силно да се налага в отбора съсъсвоите попадения муши хвана окото на мемн е феновете на отбор а като цяло днес цска бе безкомпромисен срещу спартак варна само 3.0 бе доста малко ехе защоли така мисля защото цска започва да ми жаресва с новите попълнения
-
- Контакти:
криси тонев
само цска е на върха гранчаров и русев да си гпедат работага
Re: криси тонев
Приятелю, обмислям да предложа да направим отделен подфорум, озаглавен: "Колонката на Криси Тонев", какво ще кажеш, а?
Съветвам те да слагаш някакво заглавие на тема, като я пускаш, а не просто всеки път да слагаш името си- става ли?
Съветвам те да слагаш някакво заглавие на тема, като я пускаш, а не просто всеки път да слагаш името си- става ли?
- a boy named goo
- Контакти:
Re: криси тонев
По-подходящо ще е да получи колонка в сайта gong.bg 

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди